13 hafta 6 günlük hamileyim NT sonucu 2.2 mm çıktı sizce normal mi arkadaşlar yardimci olun lütfen

Seymaomer

Bir gün daha geçti kızımı beklerken
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
80
98
3
28
2 li test önerilir dedi doktor bir sorun var mı dedim ama yok dedi üç defa sordum yok dedi sadece yaptı r dedi biraz korkuyorum sizce normal mi dir bu sonuç engelli olsa dahi ben aldirmiyacam boşuna mi endiseleniuorum cevap yazın lütfen ((

Canım Selam, 2li test down sendromu için yapılan bir test ve ölçümler bunun riskini ölçüyor. benimde oğlum olucak inşallah ve sanırım hemen hemen aynı ense kalınlığı bende bi sorun varsa aldırmam dedimve çok şükür riskim çok düşük çıktı. doğru bilgilendirmeyi doktorun sana yapar zaten ben ölçüm yaptırıken asistanı ölçümleri bilgisayara giriyodu ve ben sürekli nasıl sonuç iyi mi diye sordum merak etme senin bebeğininde gayet iyi kalınlığı yani olması gerektiği gibi. Lütfen senden ricam sıkma kednini Rabbim önce sağlıklı sıhhatli sonra hayırlı evlat olmasını nasib etsin inşallah :) herhangi bir sorun olursada seve seve yardımcı olmaya çalışırım (bilfiğim kadarıyla) merak etme :)

Canım 3 mm den yukarısı için riskli diyorlar ama tabiki en doğru bilgiyi kan testinle brlkte karşılaştırma yapılarak dr un verir.içini ferah tut

Canım 3 mm den yukarısı için riskli diyorlar ama tabiki en doğru bilgiyi kan testinle brlkte karşılaştırma yapılarak dr un verir.içini ferah tut
Çok teşekür ederim canım içimi bir nebze de olsa rahatlattnz

Sağol canım sık sık yazarım burdan inşallah allah in izini ile bir sorun çıkmaz

Hiiç üzme kendini. Doktor öyle dedi diye öyle olacak diye birşey yok. Senin kesinlikle doğal yoldan çocuğun olmaz diyor doktor kadına. Ama bir bakıyorsun Rabbim OL diyor oluveriyor... içinizi ferah uttun.bu testlerin %35 yanılma payı var . Tam tersi çıkanlar çok fazla. Ben hic yaptirmadim bu testi. Istemedin doktorumdan. Her sey Allahtan çünkü. Onlar bu tespiti yaptıklarında benim bebeğime karnimda müdahale edebilecekler mi. ? Hayır! Daha cok benim 5 6 ay boyunca psikolojim bozulacak sıkıntıya giricem. O yüzden bence en iyisi hiç yaptırmamak

Annem de yaptırma diyor bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim neyi uygun görürse onu yaşarız zaten allah hepimizin evlatlarini bizlere bağışlasn

Peki diyelim ki bir sorun çıktı o zaman ilaç lar la o sorun giderilirmi
ikili test bir kan testidir ve down sendromu vs için size risk oranları verir yüksek risk çıkarsa da başka testler yapılır bir sorun varsa da bundan haberdar olmuş olursunuz korkmayın bence bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…