Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MerhabalarrBebişimiz 13+5te bugün içim içimi yedi gittim doktorumuz %70 erkek dedi ama benim içimden bir ses sürekli kız diyor Cinsiyet tahmini konusunda bilgili olanlar bizim bebişede bir bakabilir mi
Bende erkeğe benzettim sağlıklı olsun canım önemli olan o bende kız bebek çok istedim Rabbim iki erkek nasip etti sağlıkları yerinde olsunda kız erkek farketmez sağlıkla kavuşursun inşallah
Bende erkeğe benzettim sağlıklı olsun canım önemli olan o bende kız bebek çok istedim Rabbim iki erkek nasip etti sağlıkları yerinde olsunda kız erkek farketmez sağlıkla kavuşursun inşallah
Allah bağışlasın evlatlarınızı
Bizde eşimle hep kız çocuk hayali kurardık sevgiliyken belki o yüzden öyle hissettim bende Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin kız erkek fark etmiyor tabii
Allah bağışlasın evlatlarınızı
Bizde eşimle hep kız çocuk hayali kurardık sevgiliyken belki o yüzden öyle hissettim bende Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin kız erkek fark etmiyor tabii
Aslında birde şöyle bir şey var benim komşum yaptı benim haberim yokken başıma az bişey tuz serpmiş sonra geçti karşıma oturdu eğer elini ağzına götürürsen kız burnuna götürursen erkekmis bende burnuma dokundum böyle kaşınır gibi olmuştu hatta yaptıktan sonra söyledi erkek olacak diye bende hep kız istediğim için yok ya benim kızım olacak batıl inançlar bunlar falan dedim yanlış hatırlamıyorsam 2hafta sonra falan ultrasonla bakıldığında erkek demişti doktor kendi gelinlerine de yapmış gerçektende doğru çıktı bence sizde birine soyleyin yapsın ama sizin haberiniz olmadan olacak.. yaptırırsanız banada yazın