13 hafta da 1 kilo ama tekrar verdim:( bebeğim besleniyor mu

sevda0189

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
10
0
16
Antalya
Kızlar herkese merhaba. 13+1 haftalık hamileyim. Aslında zor bir dönemin içinden yeni yeni cıkıyorum diyebilirim. Şu zamana kadar mide bulantılarım hat safhadaydı doğru düzgün bir şey yiyip içemedim. İçimde hep bebeğime yeterli besini verip veremediğimin endişesi vardı. 1 hafta önce tartıldım sadece 1 kilo almıştım az önce tartıldım o 1 kiloyu da vermişim. Endişelendim birden. Belki normaldir ama sizlere de bir sorayım dedim. Daha önce hamilelik geçiren bayanlar normal mi kilo almayışım bebeğim beslenebiliyor mudur?

zaten bebek şuan sadece senin kanınla büyüyor ayrıca ilk aylar çok az kilo alınması vaye hiç kilo almamak hatta kilo vermek normal 5. aydan sonra toparlayıp kilo almaya başlarsın sorun yok

Kızlar herkese merhaba. 13+1 haftalık hamileyim. Aslında zor bir dönemin içinden yeni yeni cıkıyorum diyebilirim. Şu zamana kadar mide bulantılarım hat safhadaydı doğru düzgün bir şey yiyip içemedim. İçimde hep bebeğime yeterli besini verip veremediğimin endişesi vardı. 1 hafta önce tartıldım sadece 1 kilo almıştım az önce tartıldım o 1 kiloyu da vermişim. Endişelendim birden. Belki normaldir ama sizlere de bir sorayım dedim. Daha önce hamilelik geçiren bayanlar normal mi kilo almayışım bebeğim beslenebiliyor mudur?

canım öncelikle evladın hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Herkesin farklı oluyor gebelikte kilo alımı. bende henüz kilo almadım hatta kilo verdim kusmaktan. Şunu biliyorumki 4.aya kadar bebek kandan besleniyo ve senin depolarından götürüyor, eğer kanında bi düşüklük yoksa problem olmuyo bebek için ama düşükse kanın takviye demir yada vitamin veriyo doktorlar. Bebişin sağlığı için endişelenme bence kendi sağlığını uzun vadede korumak için takviye alabilirsin doktorun kontrolünde nacizane fikrim. :34:

Amin inşallah. Siz de bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. İçim rahatladı biraz çünkü bir an korktum bebegim için. Kan değerlerin çok iyiydi hatta doktorum folik asitide bıraktırdı değerlerim iyi diye demir vitamin vs vermedi. Teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Back
X