Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 hafta gebelrr bebegınızın cınsıyetı hakkında dr yorum yaptı mı
Erkek derse doktor pipisini göstermeden inanmayın arkadaşlar Sonra değişince insan tuhaf oluyor Ben iki gün önce öğrendim ama kesin konuşmak için çok uğraştı doktor göstermedi kerata resmini çekti o zaman net konuştu
Oda kesin değil canım bazıları 16 haftada kesinn diyor doktorlar ama renkli ultrasonda değişebiliyor hatta bazıları doğurunca bi bakıyo farklı bir cinsiyet... Yani olabiliyo böyle şeyler ama sen kesin olarak renkli ultrasonu bekle derim 20. Haftalarda yapılan
Değişebiliyor bazen benim de ogluma 25 hftadayim kadar kız dedi ayrintilida göründü pipi simdide 27 deyim hâlâ net bir şey yok kız gibi pozisyon tersmis yanilmada olabilir diyor ama artık sabrim kalmadi kızıma tokalar pembe patikler almak istiyorum
merhaba kızlar benimde bebişime 12.haftada kız demişti doktorum ama 16. haftamda erkek dedi öncesinde kız fikrine alıştığımızdan erkek deyince bi şok yaşadık eşimle... şuan 20. haftamdayım ve cinsel organı baya belli oluyor yavrumun erkek olduğu artık kesin yani :)
Kızımda daha gec gostermıstı cınsıyetını kız denıldı gıttıgım butun dr kafamı karstıran hıc olmadı ..bunda daha erken degısme ıhtımalı olur dıye kendımı kaptırmk ıstemıyorum ama dusunmeden de edemıyorm hakkımzda hayrısı artk
14.haftamda %80kiz dedi başka doktor. 16.haftamda kendi doktorum kız ama %100diyemem ayrintiliyi bekleyin dedi. 20.haftada ayrintilidada kız dediler. Ayrıca haftasonu kontrol vardı sordum yine kız degisiklik yok dedi toplamda 4 doktor söyledi