İçinizi ferah tutun hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Doktorun dediği gibi korkma yat dinlen ilaçlarını al.13 haftalık hamileyim dün gece kahve leke gelince hemen doktora gittik bebeğin kalp atışının ve hareketlerinin gayet iyi ve sağlıklı olduğunu söylediler. İdrar ve kan tahlili yapıldı idrarımda kan gözüküyormuş enfeksiyon için antibiyotik başlattı doktorum. Kahve leke hala devam ediyor. Kasıklarım da ağrıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum zaten bir kaybım var diye oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Doktor dinlen dedi yatıyorum ayaklarımı yukarda tutup. Bilen bi şey yazsın bu oluyor mu? Her şey çok şükür normal bebeğim iyi ama korkuyorum.
İnşallah yaa. Eve geldiğimden beri yatıyorum tuvalete kalkıyorum sadece. Allh herkesin evladını bağışlasın. Teşekkür ederim canım cevap içinİçinizi ferah tutun hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Doktorun dediği gibi korkma yat dinlen ilaçlarını al.
İnşallah hiç bir şey olmaz canım
Başıma çok sefer geldi. 5 6 aylık olana kadar kanama geldi. Hiç korkmayın Allah büyüktür hiçbirşey olmaz. Ben progestanı 3 kez kullandım13 haftalık hamileyim dün gece kahve leke gelince hemen doktora gittik bebeğin kalp atışının ve hareketlerinin gayet iyi ve sağlıklı olduğunu söylediler. İdrar ve kan tahlili yapıldı idrarımda kan gözüküyormuş enfeksiyon için antibiyotik başlattı doktorum. Kahve leke hala devam ediyor. Kasıklarım da ağrıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum zaten bir kaybım var diye oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Doktor dinlen dedi yatıyorum ayaklarımı yukarda tutup. Bilen bi şey yazsın bu oluyor mu? Her şey çok şükür normal bebeğim iyi ama korkuyorum.
Yaaa? Şimdi nasılsınız? İnşallah yolundadır her şey sağlıklıdır bebiş deBaşıma çok sefer geldi. 5 6 aylık olana kadar kanama geldi. Hiç korkmayın Allah büyüktür hiçbirşey olmaz. Ben progestanı 3 kez kullandım
Canım şuan kızım yanımda oyun oynuyoruzYaaa? Şimdi nasılsınız? İnşallah yolundadır her şey sağlıklıdır bebiş deBenim 8.haftamda olmuştu kahve leke o zaman sabah akşam fitil olarak başlamıştık bir de kürtajım var o yüzden önlem amaçlı 14.haftaya kadar bakarız dedi. Çarşamba kontrolüm vardı gittim her şey çok iy güzel düşük riskimiz yok artık dedi. Üstünden 4 gün geçti kahve leke ve kasık ağrım oldu şiddetli. Dün gece kan ve idrar tahlili yaptılar idrarda kan gördü ve enfeksiyon var dedi bebeğe de baktık hareketliydi baya baktı doktor da hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı dedi. Enfeksiyondan sanırım leke de. Antibiyotik başlattı zatrn hrmen ama inşallah sağ salim atlatırım ben de bu süreci. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim. Hakkını helal et
Yaa öperim onu maşallah, allah nazarlardan saklasınCanım şuan kızım yanımda oyun oynuyoruzben çok zor zamanlar atlattım çok büyük kanama alanları vardı kesenin içinde. Ve bana hep bu bebek düşer dediler çok şükür geldi geçti o günler
İçinizin ferah tutun, bende 10. Haftadan itibaren lekelenmeler kanamalar yaşıyorum. En son gittiğim 3 doktor kanımdaki enfeksiyonu farketti bende antibiyotik aldım. Şükür 5 haftadır kanamam yok. Geçmiş olsun.13 haftalık hamileyim dün gece kahve leke gelince hemen doktora gittik bebeğin kalp atışının ve hareketlerinin gayet iyi ve sağlıklı olduğunu söylediler. İdrar ve kan tahlili yapıldı idrarımda kan gözüküyormuş enfeksiyon için antibiyotik başlattı doktorum. Kahve leke hala devam ediyor. Kasıklarım da ağrıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum zaten bir kaybım var diye oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Doktor dinlen dedi yatıyorum ayaklarımı yukarda tutup. Bilen bi şey yazsın bu oluyor mu? Her şey çok şükür normal bebeğim iyi ama korkuyorum.
Allah razı olsun canım benim sana da çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınİçinizin ferah tutun, bende 10. Haftadan itibaren lekelenmeler kanamalar yaşıyorum. En son gittiğim 3 doktor kanımdaki enfeksiyonu farketti bende antibiyotik aldım. Şükür 5 haftadır kanamam yok. Geçmiş olsun.
Benim kanımda da idrar yollarında da enfeksiyon vardı. Kanama olduktan sonra 3-4 gün lekelenmem devam etti. Pruloton depot vuruldum. Progestana başladım. Hala sabah 2 akşm 2 progestan kullanıyorum fitil olarak. Antibiyotik aldıktan sonra daha kanama da lekelenme de olmadı çok şükür.Allah razı olsun canım benim sana da çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınLekelenme yapıyor mu peki enfeksiyon ya da kanama ilk kez başıma geldi benim. Normalde 3-4 litre su içerim her gün. Enfeksiyon olmasına çok şaşırdım açıkçası
Çok şükür canım çok şükürBenim kanımda da idrar yollarında da enfeksiyon vardı. Kanama olduktan sonra 3-4 gün lekelenmem devam etti. Pruloton depot vuruldum. Progestana başladım. Hala sabah 2 akşm 2 progestan kullanıyorum fitil olarak. Antibiyotik aldıktan sonra daha kanama da lekelenme de olmadı çok şükür.
Çok teşekkür ederim, geçer inşallahGeçmiş olsun canım . Bebek iyiyse hiç korkma. Benim 6 ay bildiğin kanama şeklinde oluyodu. Wc ye girmeye korkuyodum. Ve hiç bir sebep bulamıyodu dr. Şimdi 2 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?