13 hafta kahverengi keke

selinkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
9
3
1
32
13 haftalık hamileyim dün gece kahve leke gelince hemen doktora gittik bebeğin kalp atışının ve hareketlerinin gayet iyi ve sağlıklı olduğunu söylediler. İdrar ve kan tahlili yapıldı idrarımda kan gözüküyormuş enfeksiyon için antibiyotik başlattı doktorum. Kahve leke hala devam ediyor. Kasıklarım da ağrıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum zaten bir kaybım var diye oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Doktor dinlen dedi yatıyorum ayaklarımı yukarda tutup. Bilen bi şey yazsın bu oluyor mu? Her şey çok şükür normal bebeğim iyi ama korkuyorum.

İçinizi ferah tutun hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Doktorun dediği gibi korkma yat dinlen ilaçlarını al.

İnşallah hiç bir şey olmaz canım

İçinizi ferah tutun hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Doktorun dediği gibi korkma yat dinlen ilaçlarını al.

İnşallah hiç bir şey olmaz canım
İnşallah yaa. Eve geldiğimden beri yatıyorum tuvalete kalkıyorum sadece. Allh herkesin evladını bağışlasın. Teşekkür ederim canım cevap için

Başıma çok sefer geldi. 5 6 aylık olana kadar kanama geldi. Hiç korkmayın Allah büyüktür hiçbirşey olmaz. Ben progestanı 3 kez kullandım

Başıma çok sefer geldi. 5 6 aylık olana kadar kanama geldi. Hiç korkmayın Allah büyüktür hiçbirşey olmaz. Ben progestanı 3 kez kullandım
Yaaa? Şimdi nasılsınız? İnşallah yolundadır her şey sağlıklıdır bebiş de Benim 8.haftamda olmuştu kahve leke o zaman sabah akşam fitil olarak başlamıştık bir de kürtajım var o yüzden önlem amaçlı 14.haftaya kadar bakarız dedi. Çarşamba kontrolüm vardı gittim her şey çok iy güzel düşük riskimiz yok artık dedi. Üstünden 4 gün geçti kahve leke ve kasık ağrım oldu şiddetli. Dün gece kan ve idrar tahlili yaptılar idrarda kan gördü ve enfeksiyon var dedi bebeğe de baktık hareketliydi baya baktı doktor da hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı dedi. Enfeksiyondan sanırım leke de. Antibiyotik başlattı zatrn hrmen ama inşallah sağ salim atlatırım ben de bu süreci. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim. Hakkını helal et

Canım şuan kızım yanımda oyun oynuyoruz ben çok zor zamanlar atlattım çok büyük kanama alanları vardı kesenin içinde. Ve bana hep bu bebek düşer dediler çok şükür geldi geçti o günler

Canım şuan kızım yanımda oyun oynuyoruz ben çok zor zamanlar atlattım çok büyük kanama alanları vardı kesenin içinde. Ve bana hep bu bebek düşer dediler çok şükür geldi geçti o günler
Yaa öperim onu maşallah, allah nazarlardan saklasın insan bazen içini rahatlatacak insan arıyor yaşayacağı şey ne olursa olsun kendisi ile benzer şeyleri yaşayan birini arıyor. Allah razı olsun cevap için valla

İçinizin ferah tutun, bende 10. Haftadan itibaren lekelenmeler kanamalar yaşıyorum. En son gittiğim 3 doktor kanımdaki enfeksiyonu farketti bende antibiyotik aldım. Şükür 5 haftadır kanamam yok. Geçmiş olsun.

Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle panikleme. Tüp bebekle hamile kaldım ve başından 3.5 aylık olana kadar sürekli kahverengi lekelenmeler yaşadım. Gittiğim her doktor normal dedi bişey yok dedi ve öylece bitti gitti tekrarlamadi bebeğim de gayet iyi durumda.

İçinizin ferah tutun, bende 10. Haftadan itibaren lekelenmeler kanamalar yaşıyorum. En son gittiğim 3 doktor kanımdaki enfeksiyonu farketti bende antibiyotik aldım. Şükür 5 haftadır kanamam yok. Geçmiş olsun.
Allah razı olsun canım benim sana da çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın Lekelenme yapıyor mu peki enfeksiyon ya da kanama ilk kez başıma geldi benim. Normalde 3-4 litre su içerim her gün. Enfeksiyon olmasına çok şaşırdım açıkçası

Benim kanımda da idrar yollarında da enfeksiyon vardı. Kanama olduktan sonra 3-4 gün lekelenmem devam etti. Pruloton depot vuruldum. Progestana başladım. Hala sabah 2 akşm 2 progestan kullanıyorum fitil olarak. Antibiyotik aldıktan sonra daha kanama da lekelenme de olmadı çok şükür.

Çok şükür canım çok şükür İnşallah bana da iyi gelir antibiyotik

Geçmiş olsun canım . Bebek iyiyse hiç korkma. Benim 6 ay bildiğin kanama şeklinde oluyodu. Wc ye girmeye korkuyodum. Ve hiç bir sebep bulamıyodu dr. Şimdi 2 yaşında.

Geçmiş olsun canım . Bebek iyiyse hiç korkma. Benim 6 ay bildiğin kanama şeklinde oluyodu. Wc ye girmeye korkuyodum. Ve hiç bir sebep bulamıyodu dr. Şimdi 2 yaşında.
Çok teşekkür ederim, geçer inşallah yaaa maşallah minnoşa darısı benim başıma inşallah ben de yazarım bi gün buraya böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…