13. haftada cinsellik yardim kizlar

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar 13. Haftamdayim daha once brbr olmamistik bebege zarar gelir vs diye. Dr cnsellk olablr artik dedi ama korktuk yinede. Sizce bsy olur mu? Epeydr brbrlik olmaynca braz zorlandim o yzden tedirgin oldum.. 5 aylik evliym daha

Kizlar 13. Haftamdayim daha once brbr olmamistik bebege zarar gelir vs diye. Dr cnsellk olablr artik dedi ama korktuk yinede. Sizce bsy olur mu? Epeydr brbrlik olmaynca braz zorlandim o yzden tedirgin oldum.. 5 aylik evliym daha
canim bunu doktoruna sordun mu? eger daha once sorup sorun olmaz dediyse icin rahat olsun hicbisey olmaz bazen doktorlar dusuk riski olursa birlikte olmayin diyorlar

doktorunuz müsaade ettiyse korkmayın, dikkatli olun sadece

canim bunu doktoruna sordun mu? eger daha once sorup sorun olmaz dediyse icin rahat olsun hicbisey olmaz bazen doktorlar dusuk riski olursa birlikte olmayin diyorlar
ben utandigm icin soramamistim ama dr gecen hafta kendi soyledi sorun yok artik diye ama ara ara kahve lekelenmem oldugu icin korkuyorum ins bsy olmaz cok sagol
doktorunuz müsaade ettiyse korkmayın, dikkatli olun sadece
Musade etti gecen hafta ama ben yeni evliyim ztn zorlaniyorum ilskide malesef zorda olsa snra alisiyorum ama 2 3 defa gecen hafta kahve lekelenmem olmstu o yzden korktum bsy olrmu diye ins olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…