Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın cabnes.Dogmamis bir bebegin gunahina girmek istemedim. Ne kadar anaya ihtiyaci olsada babaya da ihyiyaci var.tekrar caba edeyim tekrar dedim ama duzelmiyor herseyin kahrini ben sefasini kendisi cekiyor. Aile terapisri fikrine sicak bakmadigi icin yanlislarini da goremiyor.gormedikce daha kinle nefretle besleniyor. Bosanmayi dusunemiyorum.
Yine de insanın annesinin her tartışmada "sen de 10 yıl şöyle yapmıştın demesi (ki 10 yıl önce 17 18 yaşındaydım) benim yaşımda hatta daha büyürken aynı hataları yapan kardeslerini görmemesi, ben söylediğimde sus senin onlara laf söylemeye hakkın yok deyip her türlü kardeslerini on planda tutup kızının her hatasını yüzüne vurması" çok sinir bozucu. İnanılmaz soğuk bi ilişkim var annemle. Bana böyle davranırken de hala eşimle evlenerek yanlış yaptığımı düşünüyor :/Olsun canim esinin boyle buyuk bi yeri doldurmasi cok buyuk sans gercekten ...
su kk da ki kadinlarin yuzde 90 ı esinden yana cok muzdarip mesela ben :)
Gerci kaus deil ama kendimce benim de sikintilarim var ...
annelerimizde hayatimizin sonuna kadar dogrusuyla yanlisiyla sahip cikmamiz gereken kutsal varliklarimiz ...
Yine de insanın annesinin her tartışmada "sen de 10 yıl şöyle yapmıştın demesi (ki 10 yıl önce 17 18 yaşındaydım) benim yaşımda hatta daha büyürken aynı hataları yapan kardeslerini görmemesi, ben söylediğimde sus senin onlara laf söylemeye hakkın yok deyip her türlü kardeslerini on planda tutup kızının her hatasını yüzüne vurması" çok sinir bozucu. İnanılmaz soğuk bi ilişkim var annemle. Bana böyle davranırken de hala eşimle evlenerek yanlış yaptığımı düşünüyor :/
Belki annen en çok sana güvendiği için öyle yapıyordur. Ben de diğer çocuklara güvenmediğim işlerde hemen büyük ogluma söylüyorum. Diğerleri daha sorumsuz olmasın diye her birinden yapabileceği ölçüde şeyler istiyorum.Ben ilk cocugum annemde bana kardesler arasinda hep buyuk sorumluluklar verirdi hatta veriyor ...
beni onlari idare etmesi gereken ikinci anneleri olarak goruyor ilk cocuklarin kaderi bu olsa gerekoysa yas farklarimizda cok az ...
senide anliyorum tabiki bazi sikintilar degistirilmesi mumkun olmayan cinsinden ...
ama kendine bir sukur sebebinin oldugunu hatirlat her zaman ...
Allah bozmasin esinle aran gun gectikce dahada guzel olsun insallah .