Doğuma Hazırlık 13. haftada erkek görünüyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
bugünkü kontrolde 13+3 günlük dedi doktor. bebek epey hareketliydi, bacaklarını açıyordu, doktor biraz uğraştı ama görüntüyü durdurup baktı.

büyük ihtimalle erkek dedi:) tabi ilerleyen haftalarda net bişey söylenebilir dedi, yanılma payı çok mu acaba:)

bu arada bbeğimiz, sanki tepe takla döndü gibi. o anda bacaklarını tam açtı, herşey görüldü yani:)

Son düzenleme:
bugünkü kontrolde 13+3 günlük dedi doktor. bebek epey hareketliydi, bacaklarını açıyordu, doktor biraz uğraştı ama görüntüyü durdurup baktı.

büyük ihtimalle erkek dedi:) tabi ilerleyen haftalarda net bişey söylenebilir dedi, yanılma payı çok mu acaba:)

bu arada bbeğimiz, sanki tepe takla döndü gibi. o anda bacaklarını tam açtı, herşey görüldü yani:)

Hikayelerimiz benzer:1:
Ben de 13+6'da gitmistim doktira. Bizimki bacaklari acmiyordu a doktor baya bi inceledi bakti bakti bakti ve göremedim bir ay sonra net belli olur dedi. 18+6'da tekrar gittik ve bakar bakmaz "erkek demistik dimi?" dedi. Ben de "yooo valla hicbisey dememistiniz göstermemisti ya" dedim. Meger bizim doktor 13+6'da görmüsde bize söylememis:9:
yani kisacasi doktorlar bisey söylüyorlarsa dogrudur canim. Hayirli olsun ogluşun :nazar:

hayırlısı olsun ya, sağlıklı, sorunsuz gelsin, kız erkek farketmez inşallah. zaten ilk bebeğimiz olacak nasip olursa.onca uğraştan sonra, aslında cinsiyeti de önemli değil diyor insan ama merak etmeden de duramıyor:)

hayırlısı olsun ya, sağlıklı, sorunsuz gelsin, kız erkek farketmez inşallah. zaten ilk bebeğimiz olacak nasip olursa.onca uğraştan sonra, aslında cinsiyeti de önemli değil diyor insan ama merak etmeden de duramıyor:)

Bnm ilk erkk olabilir ama kesin bisey yok dedi bnde hep kiz icime dgrdi gercktende on yedide kizim olucgini ogrndm

Öncelikle bebeğin hayırlıolsun. İkili test yaptırdığımda 12 haftalıktım ve Dr bana erkek dedi şu an 30 hafta 5 günlüğüm hala erkek:)) hayırlısı olur inşallah

canım bana 14te kız 15 te erkek 18 de tekrar kız dendi.. hala da kız allah sağlık versin bbeklerimize.. benim bi oğlum var kızı çook istemiştim allahın izniyle olacak inşaallahhh.. yani az daha beklemende fayda var alışverişe falan başlama bence:)))

benimde oğluşum 13.hafta da kendini göstermişti...
ben pek doktor beğenemeyince 5 doktora da ister istemez onaylatmıştım erkek olacağını:))

Back
X