13 haftalık cinsiyet tahmini?

newblack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
116
62
28
Kızlar 13 haftalık hamileyim ultrasonda 13+4 gözüktü ama oturduğu için doktor cinsiyetle alakalı tahmin bile yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum sadece eğlencesine açtım konuyu

Eklentiler

• IMG_4917.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 297
  • IMG_4918.webp
    22 KB · Görüntüleme: 246
  • IMG_4919.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 238
Kızlar 13 haftalık hamileyim ultrasonda 13+4 gözüktü ama oturduğu için doktor cinsiyetle alakalı tahmin bile yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum sadece eğlencesine açtım konuyu
Kız doğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazın bi de ordan hesaplayayım

İlk bebeğim hangisi olursa olsun çok mutlu olurum tahminleriniz için teşekkür ederimmmm

Ay teori falan bilmiyorum ama fotoğrafa baktığım an içimden erkek geldi tabii önemli olan sağlığı, sağlıkla gelsin miniş bu arada hislerim baya kuvvetlidir

Merhabalar teyzelerim bizde 13haftalık olduk ama doktorum birşey söylemedi . Yorumlarınızı alabilir miyim ?

canım vallahi bende pek anlamadım 3 gün sonra öğreneceğiz inşallah ama insan merak ediyor yoksa kız erkek farketmez tabi
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım benim Şuan 14+1 günlük cinsiyet 16. Haftaya kaldı bizde çok meraklıyız sağlıkla gelsin inşallah hepsi

7haftalık cinsiyet tahmini yapıp doğru çıkan varmı

Eklentiler

• IMG_1334.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 82
Cinsiyeti erkek şimdi nerdeyse 2 yaşına girmek üzere 20 aylık Allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…