13 haftalık cinsiyet tahmini?

newblack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
116
62
28
Kızlar 13 haftalık hamileyim ultrasonda 13+4 gözüktü ama oturduğu için doktor cinsiyetle alakalı tahmin bile yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum sadece eğlencesine açtım konuyu😇

Eklentiler

• IMG_4917.webp
    IMG_4917.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 296
  • IMG_4918.webp
    IMG_4918.webp
    22 KB · Görüntüleme: 245
  • IMG_4919.webp
    IMG_4919.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 237
Kızlar 13 haftalık hamileyim ultrasonda 13+4 gözüktü ama oturduğu için doktor cinsiyetle alakalı tahmin bile yapmadı. Sizin tahminlerinizi merak ediyorum sadece eğlencesine açtım konuyu😇
Kız ❣️ doğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazın bi de ordan hesaplayayım

İlk bebeğim hangisi olursa olsun çok mutlu olurum🥰 tahminleriniz için teşekkür ederimmmm❤️😇

Ay teori falan bilmiyorum ama fotoğrafa baktığım an içimden erkek geldi 😄 tabii önemli olan sağlığı, sağlıkla gelsin miniş 🤍 bu arada hislerim baya kuvvetlidir

IMG_3637.webp
Merhabalar teyzelerim🌸 bizde 13haftalık olduk ama doktorum birşey söylemedi . Yorumlarınızı alabilir miyim ?

😁😁 canım vallahi bende pek anlamadım 3 gün sonra öğreneceğiz inşallah ama insan merak ediyor ❤️ yoksa kız erkek farketmez tabi 😇
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım🥰🥰 benim Şuan 14+1 günlük cinsiyet 16. Haftaya kaldı bizde çok meraklıyız sağlıkla gelsin inşallah hepsi😇🥰

7haftalık cinsiyet tahmini yapıp doğru çıkan varmı

Eklentiler

• IMG_1334.webp
    IMG_1334.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 81
Back
X