- 12 Şubat 2025
- 76
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi memolimseyma
-
Kız gibiSizce bebeğimin cinsiyeti nedir 13 haftalık ?
Tşk hayırlısı olsun eşim ilk cocugum erkek olsun diyor ama bilmiyoruz yinede kız erkek allahtanKız gibi
Kız erkek ne fark eder bir kızım bir oğlum var çok şükür ama inanın babalar kızlarına daha düşkün oluyor oğlan çocuğu kendini sevdirmiyorTşk hayırlısı olsun eşim ilk cocugum erkek olsun diyor ama bilmiyoruz yinede kız erkek allahtan
Aynen canimKız erkek ne fark eder bir kızım bir oğlum var çok şükür ama inanın babalar kızlarına daha düşkün oluyor oğlan çocuğu kendini sevdirmiyor
Kayınbabam tarafında hiç erkek çocuğu yok belki o yüzden istiyordurKız erkek ne fark eder bir kızım bir oğlum var çok şükür ama inanın babalar kızlarına daha düşkün oluyor oğlan çocuğu kendini sevdirmiyor
11 haftalık karından ultrason, bize de bakar mısınız rica etsekKız gibi
11 haftalık karından ultrason, bize de bakar mısınız rica etsekKız gibi
Arkadaşın tahminde bulundum tabi11 haftalık karından ultrason, bize de bakar mısınız rica etsek
11 haftalık karından ultrason, bize de bakar mısınız rica etsek
Teşekkür ediyoruum, baş kısmı sağ taraf mı sol da mı sizceArkadaşın tahminde bulundum tabiyani kesin bir şey bilmiyorum. Nub teorisi diye bir şey var. Seninde kız gibi.
Kendi arkadaşımın bu teori tuttu. Allah gönlünüze göre versin
Bu USG cekiminie göre değişiyor. Karnından bakıldiysa resim sağda ise solda , solda ise sağda oluyor.Teşekkür ediyoruum, baş kısmı sağ taraf mı sol da mı sizce
Benimki niye böyle arada ne düz ne dikArkadaşın tahminde bulundum tabiyani kesin bir şey bilmiyorum. Nub teorisi diye bir şey var. Seninde kız gibi.
Kendi arkadaşımın bu teori tuttu. Allah gönlünüze göre versin
Pozisyonla alakalı olabilir ama nub u erkek gibi duruyor seninBenimki niye böyle arada ne düz ne dik
Hayırlısı olsun bakalımPozisyonla alakalı olabilir ama nub u erkek gibi duruyor senin
Benimkinide bakabilir misiniz zahmet olmazsa benimki 13+4 doktor erkeğe benzettim dedi ama net birşey söyleyemem daha çok erken bunun için dediKız gibi
Benimkinide bakabilir misiniz zahmet olmazsa benimki 13+4 doktor erkeğe benzettim dedi ama net birşey söyleyemem daha çok erken bunun için dedi
Dosya ekle kısmından atabilirsiniz. Ama dediğim gibi çok bir şey bildiğimden değil tahmin ediyorumYa bir türlü fotoğraf ekleyemedim olmuyor neden acaba
Ya bir türlü fotoğraf ekleyemedim olmuyor neden acaba
Valla onu çok denedim hiçbir şekilde açılmıyor maalesefDosya ekle kısmından atabilirsiniz. Ama dediğim gibi çok bir şey bildiğimden değil tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?