13 haftalik gebelik mide bulantilarin devam etmesi normal mi

kkedicikk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
109
24
13
26
13 hafta 3 günlük hamileyim 3 aydan sonra mide bulantısı yorgunluk vs herşey geçecek dediler ama benim hiç geçmiyor hatta 3 aya girdim gireli baş dönmem yorgunluk var elimi bile kipirtadasim dahi gelmiyor sebebi nedir acaba benimle aynı durumu yaşayanlar var mi

Canım 14+0 ölüyorum çıkartmaktan

Bende aynıyım 13+6 yım cok halsizim kolumu kaldırcak halim yok bulantı kusmam devam ediyor ama ben ilaç kullandığım için kusmam yok şuan ama bi gün içmesem kusmaya devam ediyorum

Bende aynıyım 13+6 yım cok halsizim kolumu kaldırcak halim yok bulantı kusmam devam ediyor ama ben ilaç kullandığım için kusmam yok şuan ama bi gün içmesem kusmaya devam ediyorum
Aynen bende ara sıra kusuyorum ama gün içi mide dönmesi çok oluyo bende midem karışıyor resmen durduk yere baş dönmesi herşey var napicam bilmiyorum kendime bile bakamaz oldum evime ocağıma hele hiç

Merhaba şuan 9+5. günüm geçen hafta hastanede yattım doktor 4. Aya kadar bulantı ve kusma olacak dedi ama ben 9. Aya kadar olacağını düşünüyorum çünkü annemde böyleymiş ananem teyzelerim hatta kayinvalidem ben 9 ay kusardım dedi. Normalde kronik migren ve safra reflusu olan biriyim. Hamilelik bunları 5e Katladı. Hastanede seruma bulantı ilacı koydular birde dramamine iğne oldum ona ragmen yatmadan 3 kere kustum en son ağlayarak yatıyorum. Yapacak bişey yok bunu çekicem. Ne ilac ne igne açlık tokluk hicbisey farketmiyor. Bünyeden bünyeye degisen bi durum gelinimiz hic bulanti yaşamadı mesela boyle sakin hamilelik geçirenlerde var. Benim tek umudum 4. Aydan sonra azalır bulantilar yani bi azalma olmazsada el mahkum çekicem. Hep evdeyim kuru şeyler yiyorum. Ne penir ne yumurta süt çerez su hicbirini tüketemiyorum. Herseyden tiksiniyorum normaldede hemen igrenen tiksinen biriydim. Ağır kokulara tahammülüm yok yumurta sogan sarmisak nefret ederim kokularindan. Şimdi manavda görünce bile içim kalkıyor. Allah sabır versin herkese cok zor bi süreç insan kaldıramıyor bazen.

Valla canım bugün 15 hafta oldum ama hala midemin bulantıları düzgün geçmiş değil , vitamin ilacını bile kullanamadım daha mide bulantin geçince kullan demişti doktor o günleri çok zor atlattım valla inşallah cabuk geçer su günler çok felaket baş ağrısı ve mide agrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…