Merhaba canım ilk önce stres yapma çünkü stres insanı zaten mahvediyor ben İlkay denemem de bana dedi hiçbir yumurttan gelişmemiş iki tane yumurtan gelişmiş 13 mm olarak kalmışlar 2 aya bıraktık 2 ay doktorumu değiştirdim ona da o doktorun bilgilerini verdim ve bana klomen eskiden günde bir tane kullanıyordum yani sabah bir akşam bir iki tane kullanıyordum öbür doktorum bana dedi ki kutu yazdı ve sabahki tane akşam iki tane birden kullanacağımı söyledi ve yumurta muayenesinde gittiğinde alttan baktılar yukarıdan göremedi orada dedi sadece bir yurmurtan gelişmiş sadece bizim istediğimiz gibi bir tane gelişmiş ama ben orada hayal ediyordum ikizlerim olsun diye 2iz ucuz hayalim vardı ama sadece bir tane yumurtam var diye zaman umudum tamamen kesilmişti dedim bu da çatlamayabilir çatlayabilir de ama kan testlerime gittiğimde ilk 50 çıktı sonra da 700 bir gün arayla bir gün arayla gene 2400 bana dediler dış gebelik oluşmuş devletten direkt kürtaja yatışını yapılıyor ben kabul etmedim dedim iki üç gün daha beklemek istiyorum dediler imzalar cik ben de imzaladım çıktım 10-15 gün bekledim özele gittim Altan muayene etti zar zor 2 teneke gördü ben de görmüştüm çok küçüklerdim fasulye kadardı ancak görülür sonra bir hafta daha bekledim devlete gittim üstten yani karından baktılar ikiz olduklarını söylediler kalp atışları için 10 gün bekle dediler ben bekledim 10 gün gittiğimde 3uz dediler sonra tekrar gittiğimde bu sefer dordüz dediler ve şimdi öyle devam ediyoruz ama çok kötü bir stres zor durumdayım 2 tatlısını durdurmak istiyorlar aldırmamı istiyorlar ama ben kabul etmiyorum kıyamıyorum her şeyleri böyle olmuş böyle bir zor durumdayım ki anlatamam hepsini de kaybetmekten çok korkuyorum yani her şeyleri sağlıklı diyorlar bana da zararları yok sadece rahim taşıyamaz dediler ve evham içine koydular şimdi ne yapacağımı bilmiyorum dua et seninki sadece ikiz olsunlar