13 haftalık gebelik ve 18 saat yolculuk sizce napmaliyim yardım lütfen

Enes2014

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
105
23
13
28
12 haftalık hamileyim ve 1 hafta sonra memleketime yolculuk yapmak istiyorum 18 saat , kanamam agrim vs. hiç birseyim yok çok şükür ama yine de doktorum tavsiye etmem ama yine de sen bilirsin dedi ailemi çok özledim ve burda çok yalnızım çok bunaldim gitmek istiyorum ama yinede tedirgin oldum Dr izin vermeyince birde iştahsızlık bulantilar vs hiç iyi değilim yat yat gün yüzü goremiyorum doktordan doktora dışarı çıkıyorum içimde kötü bi his yok ama yinede çekingen kalıyorum bu dönemlerde uzun yolculuk yapan varmı içimi rahatlattin lütfen biraz uzun oldu galiba k.b lütfen :110:

Ucak yolculuğu şansın yok mu ???? Ya da aktarmalı git sık sık mola vermiş olursun

Uçağa hiç binmedim o yuzden cesaret edemiyorum mola da sıkıntı olmuyo hatta bazen oluyo her yerde mola veriyo diye sinirlendigim bile oluyo malum insan biran önce varmak istiyo:KK48:

Ben sorduğumda doktorum bana 3 saatte bir mola vermem gerektiğini söylemişti kan dolaşımı açısından.. Ayrıca hamilelikte tuvalete sık çıkma fln oluyor biliyorsunuz. Bence yakın biryere uçak bileti alın gerisini karayolu ile tamamlayın.. İnanın otobüs yolculuğundan daha güvenli ve ucuz.

Hiç hamileliginde yolculuk yapan yok muuuuuuuu :-(
herkeste yolculuk sıkıntılı olmuyor ben 1 düşüğüm 1 saatlik uçak yolculuğu sonunda oldu. gelinimizin 1 düşüğü 16. haftada saatlik araba ile gittiği yolculuk sonrasında oldu. bir arkadaşım 10 saat gitti arabayla hiç birşey olmadı doğurdu. başka bir arkadaşım da 18 saatlik otobüs yolculuğa çıktı oda doğurdu . yani birazda şans işi , bebek iyi tutunduysa sen iyiysen hiçbirşey olmaz. bazılarımızda şanssız oluyor havadan nem kapıp kaybediyoruz bebişlerimizi.
yanına gideceklerini sen çağırsan belki daha iyi olabilir riskede atmanın anlamı yok. bir yandan da evde kös kös oturmakta fayda etmeye bilir düşeceği varsa evde de düşer. içinden ne geçiyorsa onu yapmanda fayda var. hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.

herkeste yolculuk sıkıntılı olmuyor ben 1 düşüğüm 1 saatlik uçak yolculuğu sonunda oldu. gelinimizin 1 düşüğü 16. haftada saatlik araba ile gittiği yolculuk sonrasında oldu. bir arkadaşım 10 saat gitti arabayla hiç birşey olmadı doğurdu. başka bir arkadaşım da 18 saatlik otobüs yolculuğa çıktı oda doğurdu . yani birazda şans işi , bebek iyi tutunduysa sen iyiysen hiçbirşey olmaz. bazılarımızda şanssız oluyor havadan nem kapıp kaybediyoruz bebişlerimizi.
yanına gideceklerini sen çağırsan belki daha iyi olabilir riskede atmanın anlamı yok. bir yandan da evde kös kös oturmakta fayda etmeye bilir düşeceği varsa evde de düşer. içinden ne geçiyorsa onu yapmanda fayda var. hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.
Çok sağol yorumun için yanima kimsem gelmiyor maalesef o konuda şanssızım ama uçağa bilet aldık 1:30 saat uçak yolculuğu 4 saatte otobüs yapicam yanı toplamda 5-6 saat yolculuk yapmış olucam inşallah bisey olmaz tekrar tesekkur ederim.

Back
X