• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş Yükselen Beta Acil bakarmısınız

merhaba canım, acını en derinden hissettim. 3 kez küretaj oldum, 3 kez vedalaştım miniklerimle. o kadar zor ki yaşıtların 2.3. yü büyütürken senin fotoğraf bakıp ağlaman.
ben yine gebelik dönemindeyim tüp bebek. ama düzensiz beta artışlarım var.
beni çok korkutuyor bu durum . bu belirsizlik.
imtihan ne kadar zorsa mükafat o kadar güzeldir diyorum. inşallah bizde çok yakında çok şükür deriz inşallah bizde evlat kokusunu tadarız. sanada isteyen herkesi de rabbim tez zamanda sevindirsin doldursun kucağını. Allah büyüktür.
Canımm teşekkür ederim güzel dileklerin için . Lütfen stres yapma . İnan bu yolda en iyi anladığım ben ne kadar üzülsem de endişelensem de olacak olanın önüne geçemiyorum. Kendime verdiğim zararla kalıyorum . Biz ne yazıldıysa onu yaşıyoruz . Güzel düşün herşeye rağmen Rabbimin bir bildiği vardır . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın . Genetik test vermişmiydin acaba ne durumdasın şuan

evet doğru olacağın önüne geçemiyoruz.
1 doğal 2 si tüp bebekti. 3 küretajım oldu genetik testler normal. rahmimde şekil bozukluğu vardı o düzeltildi sonra ki ilk transferim embriyom 6AA PGTLİ. il beta 95 ti pozitif dedik çok şükür,
ikinci betayı aynı yerde veremedim 131 geldi, 3. beta 236 yani artış var ama istenilen düzeyde değil.
bugün yine vercem ama yarın çıkacak. doktorum verme salı günü ultrasona gel dedi. o gün hem kan hem ultrason ver dedi, yani 236 değere göre 2 katı arttığını varsayarsak haftaya rahim içinde görünmesi gerek görünmezse sıkıntı, ve ben dış gebelikten çok korkuyorum

inşallah sağlıklıdır ve inşallah doğru yere tutunmuştur tek temennim. gerçi bundan önceki 3 gebeliğim beta hep çok güzel arttı rahime yerleşti, bebek göründü ama sonuç hüsran. yani rabbim nasip edecekse edecek. yeterli hayırlısı sağlıklısı kolaylıkla ve tez vakitte olsun. ben herkes için dua ediyorum dua bekliyorum :110:

inşallah sağlıklıdır ve inşallah doğru yere tutunmuştur tek temennim. gerçi bundan önceki 3 gebeliğim beta hep çok güzel arttı rahime yerleşti, bebek göründü ama sonuç hüsran. yani rabbim nasip edecekse edecek. yeterli hayırlısı sağlıklısı kolaylıkla ve tez vakitte olsun. ben herkes için dua ediyorum dua bekliyorum :110:
Allah kalbine göre versin inşallah canım 🙏 benim 1480 le karından gözükmedi kese yüksek bir değer olmasına rağmen . Endişe etme lütfen zamanı var daha farklı yerde kan vermen etkilemiş olabilir durumu

Allah kalbine göre versin inşallah canım 🙏 benim 1480 le karından gözükmedi kese yüksek bir değer olmasına rağmen . Endişe etme lütfen zamanı var daha farklı yerde kan vermen etkilemiş olabilir durumu
amin inşallah cümlemizin :nazar: sağlıklı bebeklerimize kavuşalım tez zamanda inşalllahhhh.
beta artışın normal miydi?

Merhaba 236 olan değer 2 günde çok şükür çok güzel artmış biraz önce çıktı sonuç 579

Back
X