13 Haftalık Gebelikte Tansiyon Yüksekliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi yokkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yokkk

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
172
105
628
Ankara
Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim, 13.haftam bugün bitti 14.haftaya girdim. Birkaç gündür baş dönmesi, baş ağrısı ve arada nefes darlığı yaşıyorum. Tansiyonumu ölçtüğümde 13-8den aşağı çıkmadı hiç hatta 17-10 çıktığı bile oldu bir keresinde. Yarın kardiyolojide randevum var. Baya endişelendim açıkçası. Birazda kiloluyum,bu hafta içinde diyetisyen desteği almaya başlayacağım.
Bu haftalarda böyle bir tansiyon sorunu yaşayan oldu mu, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ben 11 haftalık hamileyken tansiyon sıkıntım başladı aslında belirti bende yoktu rutin doktor kontrollerinde farkedildi. Doktorum derhal alfamet başlattı gebelik ilerledikçe de dozu yükseltti. Kardiyoloji doğumdan sonra gittim bi takim sıkıntılar çıkmıştı şuan iyiyiz şükür. Tansiyon ihmale gelmez heleki gebelikte

Ben 11 haftalık hamileyken tansiyon sıkıntım başladı aslında belirti bende yoktu rutin doktor kontrollerinde farkedildi. Doktorum derhal alfamet başlattı gebelik ilerledikçe de dozu yükseltti. Kardiyoloji doğumdan sonra gittim bi takim sıkıntılar çıkmıştı şuan iyiyiz şükür. Tansiyon ihmale gelmez heleki gebelikte
Evet baya tedirgin oldum ben de. Tansiyon sıkıntısı bekliyordum aslında ailede olduğu için ama bu kadar erken baslayabilecegi aklıma gelmemişti.
Sizin ve bebegin iyi olmasına sevindim.

Evet baya tedirgin oldum ben de. Tansiyon sıkıntısı bekliyordum aslında ailede olduğu için ama bu kadar erken baslayabilecegi aklıma gelmemişti.
Sizin ve bebegin iyi olmasına sevindim.
Ben beklemiyordum oyuzden şok yaşadım ama şükür bu günümüze. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı başınıza

Back
X