13 haftalık hamilelikte sadece kese mi gorulur yoksa bebek de gorulur mu?

Fairyspring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
29
20
3
arkadaslar, doktor ultrasonla karnima baktiginda kist var dedi ama ben adet olmadim test yaptim negatif. Yoksa bebegi mi goremedi

13 mü? 13 haftalıkken eli kolu başı her şeyi gözüküyor. Hamile olduğunu nereden çıkardın?!
Ya doktora gittim, 6 cm kist gordu. Tarlusal verdi adet icin ilac dun bitti ama ben henuz adet olmadım. Burda da bebegi kist sanilan anneleri okudum. Ve kafam karisti cok. Hamilelik icin bakilan ultrason farkli mi acaba dedim sonra. Kafamda deli sorular yani canim.

Yani ne diyeyim bilemiyorum. Sana durumunu anlatmak için evrimden falan bahsetmek lazım, taaa sperm yumurta vs... Dünya bir toz bulutuydu eskiden.
Hamile değilsin. Doktor kist için tedavi önermiştir onu uygula. Tarlusal bittiğine göre 1-2 güne adet olursun zaten.

Tecrübesiz ve endiseli bi yapim var. Internet ortaminda da bircok sağlıksız, kirli bilgi okudugum icin kafam karisti. Cevabin icin tesekkur ederim.

13 haftalikken kistle karismaz çünkü bebegin kalp atışı vardır. Eli kolu başı hatta burun kemiği bile bellidir

Eger supeleniyosan test al kan tahlili yaptir baska doktorlara git derim brn de hamile oldugunu dusunmuyorum benim 13. Haftamdan cinsiyetini soylemisti doktorum yine de hakkinda hayirlisi olsun

Eger supeleniyosan test al kan tahlili yaptir baska doktorlara git derim brn de hamile oldugunu dusunmuyorum benim 13. Haftamdan cinsiyetini soylemisti doktorum yine de hakkinda hayirlisi olsun
Ben gecen 2 ay adet gordum. Kasik agrisiyla doktora gittim kist gördü adet söktürücü verdi. Ama bu ay goremeyince korktum. Idrar testi dogru sonuc verir degil mi

Canim idrar testi ilk zamanlarda dogru sonucu vermiyebilit test cubugunda ilk haftalil gebeliklerde yanilma olabiliyo bazen en iyi sonucu kan testi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…