• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.hafta kalp atışı yavaş

Sizin adımıza üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah istediğiniz zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Benim de doktorum çok umutlu değildi hayırlısı olsun hakkımızda.
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sizin de gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah. Yoksa da hayırlısı olsun demekten başka çare olmuyor zaten.

Belirtileriniz yeniden mi başladı ? Benim tamamen bitti mesela. Mide bulantım sıfırlandı, göğüs hassasiyetim sıfırlandı ki o kadar çoktu dokunamıyordum. Belki sizin için hala bir umut vardır. Allah en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin hepimize.
Amin canım evet mide bulantım var 2 gündür hiç bişeyim yoktu

Benim arasıra belim ağrıyor midem de şişkinlik var onun dışında iyiyim bulantım çok nadir 6. Haftalara göre, hiç kanamam olmamıştı 7. Haftaya kadar sonra zaten kanamam olmasın diye ilaç verildi.
6 haftalık gittiğimde sıkıntı yoktu 7. Hafta kalp atışımı için gittiğimde kalp atışını 98 ölçtüler zayıf dendi, 6. Haftada 3.44 mm iken 7. Haftada 4.54 mm ölçüldü, yeteri kadar gelişmediğini söyledi cuma günü kontrole gideceğim 8+6 olacak sata göre gelişip gelişmediğini bakılacak belirsizlik zor.
Anım senin durumun ne oldu

İnşallah canım sen ne yaptın
Benim çok karıştı. Kendi doktorum ikiz olduğunu birinin gelişiminin geriden geldiğini öbürünü duyup kaybettiğimizi şimdi de diğerini gördüğümüzü düşünüyor.
Ama başka 2 profesöre gittim farklı hastanelerde onlar da kürtaj dediler. Gelişim yok atış yok zaten düşer ya da kalbi durur %99 dedi ikisi de. İkiz falan da düşünmediler. Ben de beklemeyi seçtim.
Kalp atışı tamamen bitince kürtaj olurum dedim. Kendi doktorum da bekleyelim belki de gelişecek diyor ama açıkçası umudum yok. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim.

Benim çok karıştı. Kendi doktorum ikiz olduğunu birinin gelişiminin geriden geldiğini öbürünü duyup kaybettiğimizi şimdi de diğerini gördüğümüzü düşünüyor.
Ama başka 2 profesöre gittim farklı hastanelerde onlar da kürtaj dediler. Gelişim yok atış yok zaten düşer ya da kalbi durur %99 dedi ikisi de. İkiz falan da düşünmediler. Ben de beklemeyi seçtim.
Kalp atışı tamamen bitince kürtaj olurum dedim. Kendi doktorum da bekleyelim belki de gelişecek diyor ama açıkçası umudum yok. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim.
Durumlar çok karmaşık zaten benimde kafam allak bullak bakalım hayırlısı neyse o olsun

Aynen maalesef o daha zor benimde 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi 4 mm bebek sağlıksız olacaksa dursun devam edecekse güzelce etsin inşallah diyorum böyle ilerliyor ama nasıl ilerliyor belli değil kürtaj olsan olamiyorsun bi kalp atımı var

Mrb bende tüp bebekle gebelik elde ettim. Sizin gbi 7+2de gidip 6+1 dendi kalp atışı 88 ve 4.3 mm.. haftaya gel dedi. Ama içime çok kötü bir his oturdu asla pozitif olamıyorum daha randevuma da 5 gün var zaman geçmiyor. Sizin durumunuz inşallah düzelmiştir 😪

Mrb bende tüp bebekle gebelik elde ettim. Sizin gbi 7+2de gidip 6+1 dendi kalp atışı 88 ve 4.3 mm.. haftaya gel dedi. Ama içime çok kötü bir his oturdu asla pozitif olamıyorum daha randevuma da 5 gün var zaman geçmiyor. Sizin durumunuz inşallah düzelmiştir 😪
Maalesef kalp atımı durdu kürtaj oldum inşallah sizin için herşey daha iyi olur

Back
X