Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo durumları nasilSağol canım yaşadığım yer küçük biryer öyle güvenli temiz bir yer yok o günde ne olur olmaz diye alelacele yapuverdim
Allah'tan korktuğum olmadı çok az lekelerin ve bitti ertesi gün ama acayip korktum bu korkusa bana 6 ay yeter:)
=))) sızde yuz vermeyın kendı bedenınız kendı cocugunuz elgınız bıle sıze karısıyorsa ısınız vahım demekŞimdi başlar eltim eşini takip et demeye zaten benim bu konudaki güvensizligimin ilk sebebi eltim dir lafına sözü ile beni yıkar hergün görüşmesekte internet telefon o hall3der
Sabit başladığım lilodayımKilo durumları nasil
Şimdi başlar eltim eşini takip et demeye zaten benim bu konudaki güvensizligimin ilk sebebi eltim dir lafına sözü ile beni yıkar hergün görüşmesekte internet telefon o hall3der
Bu arada ben hamileliğin aile içinde söylemiştim normal olarak ama iş yerinde bilmiyorlardi artık görüntüde n belli olur die bugün açıkladım tabii o iğrenç yüz ifadesi bu kilo birde bebek nasıl olacak falan bende hayırlısı dedim ama çok üzüldüm aileden de tepki oldu onlarada çekecek olan benim kimseyi ilgilendirmez demiştim eltime onlar zayıflarya başka nereden vuracak lar beni vursunlar bakalım allahım hayırlısı ile evlatları miza kavustursun
Senin eltin görümcen vs yok heralde nasıl takmiycam öğretsen bana o kadar üzülüyorum ki bazen dünya başıma yıkılıyor tatilden önce bir gün öyle üzülerek beni duran arabaya çarptı m dalginliklaCa
Canını böyle şeylere sıkma
Ama ben 4.aydayim belli olmaya başladı senin 3 galiba canım süpriz mi yapacaksın herkese yoksa hani hersey garantilensin diemi bekliyorsunA
Âmin canım sağlıklı bir şekilde
Ben henüz söylemedim iş yerinden kimseye ana belli oluyordu kilo varya beklemezler benden
Inan elimde değil çok takiyorum oda sürekli laf söylüyor=))) sızde yuz vermeyın kendı bedenınız kendı cocugunuz elgınız bıle sıze karısıyorsa ısınız vahım demek
Elınde degılmı ? Eltım benı elestırecek valla sacını basını yolarım o kımkı oyle laflar soylerım kı ne eltılıgı ne bıseyı kalır canım dusurme kendını yaaInan elimde değil çok takiyorum oda sürekli laf söylüyor
Vallahi betersiniz ya gelde bir yol ben yeniyim ya hikaye çok bende birde görümce var onu evine çevire yol evlendi geçen yıl defoldu gitti biraz rahatladım abim abim al senin olsun bende meraklısı ydim abinin onun bi tanesiymis ben kara kedi aralarına girmisim bu kilo çok kötü bişey o küçük görümcemde her fırsatta top gibi oldun abim senin üstüne ne güller koklamistir Dior desin bakalım o bir doğursuñ görücem onu da allahım çok buyuksunElınde degılmı ? Eltım benı elestırecek valla sacını basını yolarım o kımkı oyle laflar soylerım kı ne eltılıgı ne bıseyı kalır canım dusurme kendını yaa(sınırlendım kız su cadoloz eltın yuzunden
((
Bende eskiden çok hassastım aman kimse üzülmesin kimseyi kırmayım herkesin işine koşturayımVallahi betersiniz ya gelde bir yol ben yeniyim ya hikaye çok bende birde görümce var onu evine çevire yol evlendi geçen yıl defoldu gitti biraz rahatladım abim abim al senin olsun bende meraklısı ydim abinin onun bi tanesiymis ben kara kedi aralarına girmisim bu kilo çok kötü bişey o küçük görümcemde her fırsatta top gibi oldun abim senin üstüne ne güller koklamistir Dior desin bakalım o bir doğursuñ görücem onu da allahım çok buyuksun
Ne gelinmis korktum kırmızı reçeteli ilaç kullandin o aşiftenin yüzünden öylemi aman uzak dur o zaman benim görümce yle yarışacak bir kadın demekki benimki tam bir art niyetli kendini beğenmiş hiçbir is yapmaz tırnak lari ojeli saçı fönlu yegen leriyle hiç ilgilenmez ama sürekli eleştiri r oğlum yemek yiyor ama eliyle ooo napiosun böyle anandanmi öğrendin böyle köylü gibi yemeyi diyor hep böyle dengesiz ce konuşur ben yinede ona her zaman dua ediyorum allah ona şifa versin benden uzak olsun die evlendi en azından her an gormuyorumBende eskiden çok hassastım aman kimse üzülmesin kimseyi kırmayım herkesin işine koşturayım
Aaa baktım benim hiç kıymetim yok bana değer veren yok gece uykularım kaçıyordu bir de bu kadar koşturmama beni yine de sevmiyorlar arkamdan konuşuyorlar kuyumu kazıyorlar
Ağır depresyon geçirdim yeşil kırmızı reçetrli ilaçlar kullandım ancak öyle toparladım
Kimse için koşturmam şimdi kıymetimi bilmeyene değer vermem kafamı yastığa koyar koymaz uyurum eskiden sabahlardım
Sen sen ol kimseyi takma hazır cevap ol tatlı tatlı laf vur
Seni kıskandırmayamı çalışıyorlar aman yaparsa yapsın de üzüldüğünü belli etme
Ila
Ne gelinmis korktum kırmızı reçeteli ilaç kullandin o aşiftenin yüzünden öylemi aman uzak dur o zaman benim görümce yle yarışacak bir kadın demekki benimki tam bir art niyetli kendini beğenmiş hiçbir is yapmaz tırnak lari ojeli saçı fönlu yegen leriyle hiç ilgilenmez ama sürekli eleştiri r oğlum yemek yiyor ama eliyle ooo napiosun böyle anandanmi öğrendin böyle köylü gibi yemeyi diyor hep böyle dengesiz ce konuşur ben yinede ona her zaman dua ediyorum allah ona şifa versin benden uzak olsun die evlendi en azından her an gormuyorum
Kızlar merhaba 2. Gebeliğim ilk defa başıma geliyor 13 haftalık hamileyim dün kontrolümüz vardı doktora gitmeden ne olur ne olmaz diye bikini bölgesini duşta alel acele temizledim .
Doktora gittik ultrasondan baktı bebeğim çok güzeldi aktif bir bebek dedi 2 li tarama için kan ve ayrıntılı ultrasona gittim oradaki uzman doktorda herşey yolunda dedi ,
çıkışda wc ye gittim hafif leke vardı banyoda kestiğim i düşündüm şimdi eşime söyledim doktoru arayalım dedi
şimdi ise çamaşırım da leke yok ama wc de temizlenince çok hafif pembe leke görüyorum ama çamaşırım temiz düşük böylemi olur böyle mi başlar ne yapmalıyım
resmi tatil doktorda bulamam bekleneliyimmi emin olmak için gözlemlemek için ?? Yorum yaparsanız sevinirim.... Nedir bu