13 haftalık hamileyim çok hafif leke gelfi

Şimdi başlar eltim eşini takip et demeye zaten benim bu konudaki güvensizligimin ilk sebebi eltim dir lafına sözü ile beni yıkar hergün görüşmesekte internet telefon o hall3der

Şimdi başlar eltim eşini takip et demeye zaten benim bu konudaki güvensizligimin ilk sebebi eltim dir lafına sözü ile beni yıkar hergün görüşmesekte internet telefon o hall3der
=))) sızde yuz vermeyın kendı bedenınız kendı cocugunuz elgınız bıle sıze karısıyorsa ısınız vahım demek

Ca

Canını böyle şeylere sıkma

A
Bu arada ben hamileliğin aile içinde söylemiştim normal olarak ama iş yerinde bilmiyorlardi artık görüntüde n belli olur die bugün açıkladım tabii o iğrenç yüz ifadesi bu kilo birde bebek nasıl olacak falan bende hayırlısı dedim ama çok üzüldüm aileden de tepki oldu onlarada çekecek olan benim kimseyi ilgilendirmez demiştim eltime onlar zayıflarya başka nereden vuracak lar beni vursunlar bakalım allahım hayırlısı ile evlatları miza kavustursun

Âmin canım sağlıklı bir şekilde
Ben henüz söylemedim iş yerinden kimseye ana belli oluyordu kilo varya beklemezler benden

Canım sana özeldende msj yazmıştım

Görümden yok kayınvalidem yetiyor eltim de uzakta onu da takmıyorum açıkcası ama bi gelin var bendede ömre bedel onlada mesafe koydum araya si biz olduk ayda yılda bi görüşürüm .. Canımı sıkmalarına için vermem

İş arkadaşlarıma söylemedim ben böyle durumları saklarım yeni yeni aileme söyledim bir kaç arkadaşım biliyor samimi görüştüğüm müdürüm de değişiyor zaten öğretmen olunca hoş karşılanmıyor özellikle velilerden eğitim aksıyor diye 13. Haftaya başladım bende artık belli oluyor gibi

Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ?

Inan elimde değil çok takiyorum oda sürekli laf söylüyor
Elınde degılmı ? Eltım benı elestırecek valla sacını basını yolarım o kımkı oyle laflar soylerım kı ne eltılıgı ne bıseyı kalır canım dusurme kendını yaa :((sınırlendım kız su cadoloz eltın yuzunden :(((

Ben sizler gibi olamamda dusunememde eşim ailesine çok bağlı yanında laf söyletmez ama ara sıra görüşelim mesafeli olalım mümkün değil biz aynı apartmanda yiz en başta kayinvalide ve görümce ile eltide yakın sayılır 2 durak falan benim tek umudum 2.bebekten sonra eve sıgamiyoruz deyip kaçmak ve birde onlar bizden neden yakınıyor ne Dior merak ederim hep ben böyle ince davranırken halen arkamdan atarlar ise yuh yani

Elınde degılmı ? Eltım benı elestırecek valla sacını basını yolarım o kımkı oyle laflar soylerım kı ne eltılıgı ne bıseyı kalır canım dusurme kendını yaa :KK43:(sınırlendım kız su cadoloz eltın yuzunden :KK43:((
Vallahi betersiniz ya gelde bir yol ben yeniyim ya hikaye çok bende birde görümce var onu evine çevire yol evlendi geçen yıl defoldu gitti biraz rahatladım abim abim al senin olsun bende meraklısı ydim abinin onun bi tanesiymis ben kara kedi aralarına girmisim bu kilo çok kötü bişey o küçük görümcemde her fırsatta top gibi oldun abim senin üstüne ne güller koklamistir Dior desin bakalım o bir doğursuñ görücem onu da allahım çok buyuksun

Vallahi betersiniz ya gelde bir yol ben yeniyim ya hikaye çok bende birde görümce var onu evine çevire yol evlendi geçen yıl defoldu gitti biraz rahatladım abim abim al senin olsun bende meraklısı ydim abinin onun bi tanesiymis ben kara kedi aralarına girmisim bu kilo çok kötü bişey o küçük görümcemde her fırsatta top gibi oldun abim senin üstüne ne güller koklamistir Dior desin bakalım o bir doğursuñ görücem onu da allahım çok buyuksun
Bende eskiden çok hassastım aman kimse üzülmesin kimseyi kırmayım herkesin işine koşturayım

Aaa baktım benim hiç kıymetim yok bana değer veren yok gece uykularım kaçıyordu bir de bu kadar koşturmama beni yine de sevmiyorlar arkamdan konuşuyorlar kuyumu kazıyorlar

Ağır depresyon geçirdim yeşil kırmızı reçetrli ilaçlar kullandım ancak öyle toparladım
Kimse için koşturmam şimdi kıymetimi bilmeyene değer vermem kafamı yastığa koyar koymaz uyurum eskiden sabahlardım

Sen sen ol kimseyi takma hazır cevap ol tatlı tatlı laf vur
Seni kıskandırmayamı çalışıyorlar aman yaparsa yapsın de üzüldüğünü belli etme

Sen basarmissin darısı bana biraz zor ama benim yengemle mesafe koyma ihtimalimde yok eltim led e gorumcemlede laf vurmayi öğrensem yeter bana bakalım ne kadar kilo almisim bebeğim napiyo kızmi erkekmi aaaaaa a ne olur göster bebegimmmmm

Ila
Bende eskiden çok hassastım aman kimse üzülmesin kimseyi kırmayım herkesin işine koşturayım

Aaa baktım benim hiç kıymetim yok bana değer veren yok gece uykularım kaçıyordu bir de bu kadar koşturmama beni yine de sevmiyorlar arkamdan konuşuyorlar kuyumu kazıyorlar

Ağır depresyon geçirdim yeşil kırmızı reçetrli ilaçlar kullandım ancak öyle toparladım
Kimse için koşturmam şimdi kıymetimi bilmeyene değer vermem kafamı yastığa koyar koymaz uyurum eskiden sabahlardım

Sen sen ol kimseyi takma hazır cevap ol tatlı tatlı laf vur
Seni kıskandırmayamı çalışıyorlar aman yaparsa yapsın de üzüldüğünü belli etme
Ne gelinmis korktum kırmızı reçeteli ilaç kullandin o aşiftenin yüzünden öylemi aman uzak dur o zaman benim görümce yle yarışacak bir kadın demekki benimki tam bir art niyetli kendini beğenmiş hiçbir is yapmaz tırnak lari ojeli saçı fönlu yegen leriyle hiç ilgilenmez ama sürekli eleştiri r oğlum yemek yiyor ama eliyle ooo napiosun böyle anandanmi öğrendin böyle köylü gibi yemeyi diyor hep böyle dengesiz ce konuşur ben yinede ona her zaman dua ediyorum allah ona şifa versin benden uzak olsun die evlendi en azından her an gormuyorum

Ila

Ne gelinmis korktum kırmızı reçeteli ilaç kullandin o aşiftenin yüzünden öylemi aman uzak dur o zaman benim görümce yle yarışacak bir kadın demekki benimki tam bir art niyetli kendini beğenmiş hiçbir is yapmaz tırnak lari ojeli saçı fönlu yegen leriyle hiç ilgilenmez ama sürekli eleştiri r oğlum yemek yiyor ama eliyle ooo napiosun böyle anandanmi öğrendin böyle köylü gibi yemeyi diyor hep böyle dengesiz ce konuşur ben yinede ona her zaman dua ediyorum allah ona şifa versin benden uzak olsun die evlendi en azından her an gormuyorum

Her aile de bir iki tane arıza çıkıyor işte önemli olan kendini ezdirmemek mesafeli olmakolmak

Arkadaslar kimse bahsetmiyor cinsellik ne durumda benim eşime kalsa yatağımizi Odamızai ayıracak siz rahat edin diyip duruyor manyak mi ne Oğlumuzla yatıyor bazen Sizinkiler ne durumda

Kızlar merhaba 2. Gebeliğim ilk defa başıma geliyor 13 haftalık hamileyim dün kontrolümüz vardı doktora gitmeden ne olur ne olmaz diye bikini bölgesini duşta alel acele temizledim .

Doktora gittik ultrasondan baktı bebeğim çok güzeldi aktif bir bebek dedi 2 li tarama için kan ve ayrıntılı ultrasona gittim oradaki uzman doktorda herşey yolunda dedi ,
çıkışda wc ye gittim hafif leke vardı banyoda kestiğim i düşündüm şimdi eşime söyledim doktoru arayalım dedi

şimdi ise çamaşırım da leke yok ama wc de temizlenince çok hafif pembe leke görüyorum ama çamaşırım temiz düşük böylemi olur böyle mi başlar ne yapmalıyım

resmi tatil doktorda bulamam bekleneliyimmi emin olmak için gözlemlemek için ?? Yorum yaparsanız sevinirim.... Nedir bu

O haftalarda bende de olmuştu ve doktorum normal demişti. İçerisinde kan olmayan ve miktarı az olan akıntılar normaldir demişti. İçini rahat tut canım rahim büyümesinden oluyormuş :)

Back
X