Leif1 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 1.095 Emoji Skoru 507 Puanlar 43 1 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Leif1 #21 Morkide .!.: Çok iyi yapmışsınız doktor gerçekten önemli Genişletmek için tıkla... Birkaç doktordan görüş almak gerçekten önemli
Morkide .!.: Çok iyi yapmışsınız doktor gerçekten önemli Genişletmek için tıkla... Birkaç doktordan görüş almak gerçekten önemli
UykusuzGecelerr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2026 Mesajlar 1.452 Emoji Skoru 588 Puanlar 38 1 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Leif1 #22 Leif1 .!.: Selam kızlar 13 haftalık hamileyim. Doktor bugün düz durana erkek dedi diğeri göstermedi sizce tahmininiz nedir? Genişletmek için tıkla... Erkek ikiside bana öyle geldi
Leif1 .!.: Selam kızlar 13 haftalık hamileyim. Doktor bugün düz durana erkek dedi diğeri göstermedi sizce tahmininiz nedir? Genişletmek için tıkla... Erkek ikiside bana öyle geldi
UykusuzGecelerr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2026 Mesajlar 1.452 Emoji Skoru 588 Puanlar 38 1 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Leif1 #23 Leif1 .!.: Birkaç doktordan görüş almak gerçekten önemli Genişletmek için tıkla... Doğru arkadaşın 8 aya kadar erkek ti kız oldu
Leif1 .!.: Birkaç doktordan görüş almak gerçekten önemli Genişletmek için tıkla... Doğru arkadaşın 8 aya kadar erkek ti kız oldu
UykusuzGecelerr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2026 Mesajlar 1.452 Emoji Skoru 588 Puanlar 38 1 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Leif1 #24 UykusuzGecelerr .!.: Doğru arkadaşın 8 aya kadar erkek ti kız oldu Genişletmek için tıkla... Yanlış görmüşler
UykusuzGecelerr .!.: Doğru arkadaşın 8 aya kadar erkek ti kız oldu Genişletmek için tıkla... Yanlış görmüşler
B bynbronz Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 81 Emoji Skoru 31 Puanlar 18 28 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Leif1 #25 Leif1 .!.: Selam kızlar 13 haftalık hamileyim. Doktor bugün düz durana erkek dedi diğeri göstermedi sizce tahmininiz nedir? Genişletmek için tıkla... Canım tebrik ederim uzun zaman sonra seni böyle görmek çok mutlu etti bende 2. Aşılama mi yaptıracağım darısı benim başıma inşallah
Leif1 .!.: Selam kızlar 13 haftalık hamileyim. Doktor bugün düz durana erkek dedi diğeri göstermedi sizce tahmininiz nedir? Genişletmek için tıkla... Canım tebrik ederim uzun zaman sonra seni böyle görmek çok mutlu etti bende 2. Aşılama mi yaptıracağım darısı benim başıma inşallah
Leif1 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 1.095 Emoji Skoru 507 Puanlar 43 30 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Leif1 #26 bynbronz .!.: Canım tebrik ederim uzun zaman sonra seni böyle görmek çok mutlu etti bende 2. Aşılama mi yaptıracağım darısı benim başıma inşallah Genişletmek için tıkla... Sakın ümidini kesme inşallah olur düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese
bynbronz .!.: Canım tebrik ederim uzun zaman sonra seni böyle görmek çok mutlu etti bende 2. Aşılama mi yaptıracağım darısı benim başıma inşallah Genişletmek için tıkla... Sakın ümidini kesme inşallah olur düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese