Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kanimi verdim 1.5 saat sonra çıkacak.. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maalesef sonuç negatif 😢
Hayirlisi olsun hakkımizda cnm bende cok umitliydim ama kismetimizde yokmus ne yapalim. Benim doktorum histeroskopi ve rahimden bi biopsi alalim istersen dedi ama ben kararsizim biraz vakit geçsin bakalim salim kafayla düşünürüz artık.Pelmu benim de negatif 😞
Hayirlisi olsun hakkımizda cnm bende cok umitliydim ama kismetimizde yokmus ne yapalim. Benim doktorum histeroskopi ve rahimden bi biopsi alalim istersen dedi ama ben kararsizim biraz vakit geçsin bakalim salim kafayla düşünürüz artık.
Benimde ilk denemede güzeldi embriyolarım görünürde sorunumda yoktu.negatif olunca histereskopi yaptırdım ve 2 polip alındı patoloji iyi çıktı.pıhtılaşma testide yaptırdım ve 2 gende mutasyon çıktı. Hani sorun yoktu demek bilinmeyen sorunlar oluyor.şimdi donmuş transferim oldu 26 sı test günüm bakalım ne olcak
Merhabalar, benimde 2 negatifim var. Kendim kan pıhtılaşma testi yaptırdım, bende hem 2 gende mutasyon çıktı, Fv Leiden homozigot taşıyıcısı olduğumu öğrendim. Bursa fakültede tedavi görüyordum, oradaki doktor bundan sonra kan sulandırıcı kullanman gerek dedi ama bir şey vermedi. Şuan için, yakın bir zamanda tedavi görünmediği için midir nedir bir şey vermedi. Benimde aklıma eve gelince geldi, keşke ilaç yazdırsaydım diye. Siz tedaviye başlamadan önce bir şey kullandınız mı peki?
Bu arada 3. tedaviye başlamadan önce bende histereskopi düşünüyorum, inşallah ilgili bir yer bulabilirim![]()
Pıhtılaşma için öncesinde bişey vermedi.transferden itibaren her gün igne kullanıyorum.kimi dr hem coraspin hem igne veriyormuş.sanırım test sonucuna göre karar veriyorlar.yeni tedavi öncesi mutlaka yaptır histereskopi