• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 kilo bebek için bez önerisi

umurumda

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
436
427
103
32
Kızım 22 aylık 13 kilo. Molfix kullandık hep sorun yoktu fakat 6 numaraya geçtiğimizden beri sızma problemi oluyor. memnun kaldığınız bez var mı ?

Kızım 22 aylık 13 kilo. Molfix kullandık hep sorun yoktu fakat 6 numaraya geçtiğimizden beri sızma problemi oluyor. memnun kaldığınız bez var mı ?
son numaralrda sızdırmayan bez oldugunu sanmıyorum son donem sanrım hepsını denedım. goon ıyıydı aslında ama ne kadar hareketlı cocuk o kadar sızdırma .. kulot olanları da denedik. sevmedim bi prima plat denemedim o da cok pahalıydı zaten artık bezı bırakma donemı gelıyor dıye de bıraz katlandık sızdırmalara dıyeyım :) bu bebıste de direk goondan devam ederım heralde.

son numaralrda sızdırmayan bez oldugunu sanmıyorum son donem sanrım hepsını denedım. goon ıyıydı aslında ama ne kadar hareketlı cocuk o kadar sızdırma .. kulot olanları da denedik. sevmedim bi prima plat denemedim o da cok pahalıydı zaten artık bezı bırakma donemı gelıyor dıye de bıraz katlandık sızdırmalara dıyeyım :) bu bebıste de direk goondan devam ederım heralde.
Prima gerçekten çok pahalı ve onunda yorumlarında sızdırma problemi var. Goon çekilmiş Türkiye’den artık yokmuş. En son BİM’den falan alıp deneyeceğim böyle giderse.

aynı dertten muzdaribim,bir de 6 küçük 7 büyük geliyor benim kızım bozuk sanırım,bebem natural,baby turco, büyüdükçe sızdırmaya başladı,bimin bezi yorgan gibi bişey sanırım hava almıyor pişik yaptı,hakmarın bezi dw aynı şekilde bel bandı da esnek değil ama sızdırmadı bel bandından kaynaklı bıraktım,sleppy'e dönüş yaptım (6 no) tekrar,sabaha kadar hiç ıslak kalkmadı bakalım,5 numarasında sızdırma yaşadım çok,

Prima gerçekten çok pahalı ve onunda yorumlarında sızdırma problemi var. Goon çekilmiş Türkiye’den artık yokmuş. En son BİM’den falan alıp deneyeceğim böyle giderse.
Ebebekte vardı ogluma ordan alırdık hepsıburada da gorunuyor da su an durum ne bılmıyorum:/

Back
X