13 Mart 2021 Balık Burcunda Aşk Dolu Yeniay - Burcunuza Etkileri

KALPTEN İSTE...NE İSTEDİĞİNE DİKKAT ET...

Yeniay enerjisi tam da bu şekilde

Neptünyen bir enerji hakim,yerdemiyiz göktemiyiz bilmiyoruz.
Ne istiyorum, ne yapıyorum, ne yapmalıyım, neler oluyor hayatımda...
Bu sorulara dahi boş boş bakıp toparlayamıyoruz belki...

Ama..Ruhunuz biliyor ne istediğini ve kalbiniz...Bugün ve yarın kalbinize odaklanın, yeniay derecesi itibarıyle şifasıyla geliyor lakin bir şartı var

Neymiş peki İNANÇ VE TESLİMİYET ..Neye peki KALBİNE VE RUHUNA...Kendine sadakatini sorgula,isteğini sorgula ve püripak bir inançla iste Mucizeler çok yakın şartları yerine getirenler için çünkü yeniay yükseleninde sirius var, kader yazılıyor sil baştan sen neyi secersen o gelecek önüne

Özellikle 13:21 yani yeniay öncesi sonrası artı eksi 1 saat meditasyon, dua, şifa çalışmaları için uygun, kollektife karşılıksız yardım etmek yeniayın KURBAN OLMA gölgesinin olumsuz etkilerini azaltır. Dilek ve niyetlerinizi suya söyleyin ve için.

#GününEsması Esma okumak isteyenler için günün enerjisi ile uyumlu olarak 129 Ya Latif, 400 Ya Vedud okuyarak dua edebilirsiniz

Hissiyatımız kuvvetli, ağlama isteğimiz yoğun, ayrıca sinir sistemi hassas, ayaklar hassas,su ve gazlardan gelebilecek sıkıntılar olabilir, virüse dikkat nisan sonuna kadar

Kollektife Farkındalık ve Katkı Olsun Aşkla
Karma Astrolog Aynur EVCİMEN

En yoğun etkilenecek burçlar: Başak, Balık, Yengeç, Akrep

Haritalarınızda 23 derece yakınlarında gezegenleri olanlar o gezegenin bulunduğu ev alanında etki alacaklardır.

Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Koç Burçları ve Yükselen Koçlar

Daha çok ruhsal konularda etki altında olacağınız bir yeni ay. Hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak şifalanmaya ihtiyacınız olan kavramları fark edebilirsiniz. Bilinç altınızdaki yüklerinizden arınacağınız bir süreç. Ailenizden güzel destekler alabilirsiniz. Ruhunuza iyi gelecek kavramlarla ilgilenmek, kendinizi iyi hissettirecek meditasyon vb. çalışmalar yapmak için güzel değerlendirebilirsiniz.

Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar

Sosyal hayatınız canlanıyor! Sevdiklerinizle daha çok bir arada zaman geçireceğiniz bir süreç yeni projeler, hedefler, umutlar, yeni çevreler ön plana çıkabilir. İşinizle ilgili ticari girişimler için destekleyici. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Romantik, keyifli günler geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Geleceğiniz ile ilgili önemli adımların atılacağı bir Yeni Ay. Büyük hedefler belirleyebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. İş-kariyer konularında bulunduğunuz statüde değişim olabilir veya yeni bir iş imkânı karşınıza çıkabilir. Evlenmek, boşanmak, yer değişikliği gibi etkili temalar gündeminizde olabilir

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler

Romantik ve duygusal bir Yeni Ay sizler için. Su elementi sizi destekliyor. Kendinizi daha hayalperest hissedeceğiniz bir süreç olabilir. Hayatın daha manevi yönünü ele alabilirsiniz. Seyahat etmek, yeni keşifler yapmak, yeni bir eğitime başlamak, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar

Yeni Ay maddi konularınız ile ilgili yeni girişimler için destekleyici olacak sizler için. Borçlar, krediler, miras, nafaka tazminat vb. konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İçinde bulunduğunuz iş birlikleri ile ilgili gelir kaynaklarınızda gelişmeler olabilir. Bir süredir var olan birtakım belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar

İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar ve bu konularda yaşanabilecek önemli adımlar söz konusu. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ortaklık teklifi alabilir veya bir sonlanma yaşayarak hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bu noktada sezgilerinizi dinlemekten kaçınmayın. Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren her türlü iş ve iş birlikleri için şanslı bir haftadasınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler

Günlük rutinlerinizi değiştirecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Diyete başlamak, spora başlamak, için güzel bir süreç. Mesleğiniz ile ilgili çalışma şartlarınızda değişiklikler olabilir. Sağlık konuları ile alakalı bir takım tahlil, kontrol işlerinizi halletmek için de uygun bir süreç.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler

Hayatınıza yeni bir aşk girebilir, hayal ettiğiniz gibi biriyle romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuk isteyenler için destekleyici bir süreç olmakla birlikte, maddi konularda risk almaktan kaçınılmalıdır. Yaratıcılık gerektiren faaliyetler için oldukça destekleyici bir süreç. Sezgileriniz kuvvetli, hislerinizi dinleyin.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar

Ev, aile konuları gündeminizde. Evlilik kararı almak, boşanma kararı almak, taşınmak, ev almak, satmak gibi temalarla ilgilenebilirsiniz. Bu noktada gözden kaçabilecek detaylar açısından temkinli davranmak yerinde olacaktır. Aile içi bireylerle alakalı gelişmeler söz konusu olabilir. Ailenize ve eviniz ile ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar

Empatinizin yükseldiği, kendinizi daha hassas hissedeceğiniz bir Yeni Ay sürecindesiniz. Etrafınıza karşı daha duyarlı davranabilirsiniz. Problemlerinizi daha rahat çözümleyebilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, yakın çevre iletişimi ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar alabilir, önemli haberler duyabilirsiniz. Yeni iş birlikleri için seyahat etmek gündeminize gelebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar

Maddi konularınız gündemde. Kazançlarınızı arttıracak yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni yollar belirleyebilirsiniz. Kendinizi maddi anlamda güvende hissedeceğiniz konular karşınıza çıkabilir. Sanatsal faaliyetlerde yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak başarı getirebilir. Hayal gücünüzü küçümsemeyin, en büyük motivasyonunuz o olacak.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay! Kendinizle alakalı önemli farkındalıklar yaşayacaksınız. Sezgileriniz çok kuvvetli. İmajınızda bir değişiklik yapma arzusu ortaya çıkabilir. Ben ne istiyorum? Neleri hedefliyorum? Hayatımla ilgili beni iyi hissettirecek hangi temalar var? gibi konular üzerinde düşünerek yeni yollar belirleyebilirsiniz. Yeni bir ilişki gündeminize gelebilir. Yeni iş birliklerine adım atabilirsiniz.

Hepimize Şifa Olsun...

KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI

Hayalinizdeki aşkı bulmak, mevcut giden ilişkinize hareket getirmek için güzel zamanlar.

Yeni ayda Markab adında bir sabit yıldız etkili olacağı için özellikle değişken burçların 23 derecelerinde gezegenleri olanlar (yay,ikizler,başak) aldanma, aldatma ya da hayal kırıklıkları yaşayabilirler, ilişkilerle ilgili bir takım skandal konular gündeme getirebilir.

Bu dönemde Juno, Güneş ve Aya kare açıda olduğu için evet hayatınıza ruh eşinizi çekebilirsiniz ama karmik ruh eşi olabilir. Uzun yıllar süren, ama size dersler verecek nitelikte ilişkiler gündeminize gelebilir.

Yeni ayın hem neptün kavuşumlu, hem de balık burcunda olması olaylara siz perdesi de katacaktır. Ne yaptığımızın çokta farkında olamama, hayallere kendimizi fazla kaptırma, hem de fazla fedakar, affedici rolü üstlenmemiz sonrasında gerçekler biraz canımızı acıtabilir.

️Haberci rüyalar alabilirsiniz, sezgiler oldukça yüksek olacak. Ruhsal çalışmalar, meditasyon içinde harika zamanlar.

Ruh eşini bulma potansiyeline sahip olanlar; Oğlak, Boğa, Akrep, Yengeç ve Balıklar

Ruh eşi yerine, ruh öküzünü bulma potansiyeline sahip olanlar; Yay, İkizler ve Başaklar

Ruh eşinin sadece ruh olduğunu düşünenler; Terazi, Kova, Koç ve Aslanlar

AstroYeliz

Büyük buluşmaların yaşandığı yeniay bizlere kafaların karışık olduğu ve bir süredir eylem yapamadığımız konularla ilgili kararlar aldırıyor olacak. Ancak işin içinde Neptün olunca ben her zaman temkinli olmaktan yana olurum. Gerçi ne kadar temkinli olsak da illaki yanılma payı verecektir sisli gezegen bizlere. Neptün bizler için yaratıcı yönümüz, inançlarımız, sezgisel yönümüz, ideallerimizi anlatıyor olsa da bağımlılıklarımızı, yanılgılarımızı, kandırılma enerjilerini de ifade eder. Alınacak kararlarda hata payları bu sebeple mutlaka düşünülmeli.

Bu yeniayda niyetimiz şu olmalı;

‘’ Ben koşulsuz sevgiyi, merhametli olmayı, yardımsever olup ruhumu arındırmayı seçiyorum.
Hayatıma girmiş ve bana sevgiyi, saygıyı yaşatmış olan herkese karşı kırgınlık ve küslük duygularımdan arınıyorum.
Şimdiye dek bereket bolluk ve paranın akışı ile ilgili bilinçaltıma kodladığım tüm düşüncelerimi iptal ediyorum.
Güzel olan her şeye layığım.
Bana ve çevreme sirayet edebilecek olan tüm negatif olumsuz duygu, durum ve düşüncelerden arınmayı, bağımlılıklarımdan kurtulmayı seçiyorum.’’ Öyle de oldu..

Doğum haritanızda Neptün nerede ise konuları buna göre düşünmelisiniz. Yanılma payınız nerede? Kendinize göre konularınızı ve niyetlerinizi çoğaltabilirsiniz.

Elbette işin içine dahil olan Venüs hem para hem de aşk konularını irdeliyor olacak. Neptün ile iş birliğinde yanılma payını, gözlerin kör olma ve fazla hayalcilik durumlarının da hesaba katılması gerekliliği ile hayatlarımıza dahil olacak ilişkilerin başlangıçlarını ifade ediyor.

Herkese güzel haberler vermeyi elbette isterim ancak bir süredir evlilik/ortaklık veya uzun soluklu ilişki içinde olan ve maalesef yolunda gitmeyen konulardan ötürü bazı kararların karşılıklı olarak alınıp kalıcı olarak bitirme enerjisine geçileceğini gösteriyor. Bu süreçte yaşanacak olan mal paylaşımları ile ilgili sıkıntılı bir süreçten de bahsediyor haritalar.

Emine TONGUÇ

Zihnen yorulduğunuz, içinizde biriken sorulara yanıt aramaya çalıştığınız “ben hangi birini düşüneyim” dediğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Neptün ve gökyüzünde su elementi ağırlığı gezegenler bu duyguları yaşattı.

Bir kez saha dön içine bak, rüyalarından ilham al, iyileş vurgusu yaptı gökyüzü aslında. Bilinçli sandığın zihninle es geçtiğin durumları bir kez de farkına vararak yaşamaya başla. Neptün ise Güneş-Venüs ile etkileşim kurarak aşık ol dedi yeniden. Belki de tek çıkış yolun sevmektir! Yürekten seveceğin bir yol arkadaşı bulmaktır dedi...

Dünyayı sevgi kurtaracak, sen sevdikçe iyileşeceksin. İyileştirecek sevgiye yol almak için önce kendinden başlamalısın dedi. Rüyalarına sarıl, hayal gücünü büyüt ve içindeki şifa gücünü aktif et dedi.

Başardık mı?

Bugün öğlen saatlerinde deneyimleyeceğimiz yeni ay hepimize şifa dağıtacak. Şu an fark edecek durumda değilsek de, 28 Mart Terazi dolunayı her şeyi fark ettirecek. O yüzden pes etmeyin. İçinizde var olan sevginin gücüne tutunun.

Bu yeni ay’dan zihnen en çok etkilenecek burçlar; #balık #başak #ikizler #yay burçları.. hayatınızda değişen koşulları fark edin.

#akrep #boğa #aslan #kova burçları hayallerini bir anda yaşarken bulacaklar kendilerini.

#oğlak #yengeç #terazi #koç en çok fedakarlık yaptıkları yerden incinecek, dengeyi kurmakta zorlanacak olabilirler.

Önümüzdeki 14 güne yayılacak bu etkide;

Aldanma, boş vaat,hayal kırıklığı,her türlü dolandırıcılığa dikkat etmekte fayda var.

Global anlamda zor etkiler içerisindeyiz. Sağlık koşulları, hastaneler ve kapalı alanlarda gerçekleşecek bütüne yayılacak durum ve koşullara dikkat çekiyor. Kadın ve çocuklar bu dönem daha fazla dikkat çekecek.

Kolay olmayacak, fakat güzel olacak

Sevgiyle güzel günlere

Sİbel Mygl

Balık burcu etkisini hayatımızda fazlasıyla hissettiğimiz bugünlerde her son bir başlangıçtır vurgusunu yaşıyoruz.

İlahi sevgi, gerçek sevgi, hayali sevgi hepsi birbirine karışmış durumda sahi biz neyi seviyoruz?

Kendimizi adadığımız, kurban yerine koyduğumuz konular neydi?

Neler için kendimizi feda ettik?
Neleri paspas altına attık ve gerçeklerden kaçındık?
Görmezden geldiğimiz konular zemin kayganken tek tek gün yüzüne çıkıyor.

Peki neye ve nasıl devam edeceğiz?
Sevgi uğruna nelerden vazgeçeceğiz?
Ah ah çok derin konular!
Yine derinlere daldık bakalım sisli puslu gördüklerimiz aydınlanacak mı?
Ne dersiniz?

Balık doğasını hep sevmişimdir ben.
İçimizde unuttuğumuz yanları ortaya çıkartır.
Sevmenin ve sevilmenin ne kadar güzel olduğunu hatırlatır.
Unuttuğunuz yapmak istediğiniz hayallerinizi gün yüzüne çıkartır.
Belki bir kursa gitmek istiyordunuz fırsat yaratamadınız. Hobilerinize ayıracak zaman bulamadınız.
Kendinize zaman ayıramadınız. Kendinizle kalamadınız. Tam zamanı başlamak için....
Bu ayın en güzel konusu aşk gökyüzü buram buram aşk kokuyor.....
doya doya yaşayın aşkınızı....
Aldatmaya ve aldanmaya da yanında çok müsait kendinizi de olmayan şeyler ile de kandırmayın....
Kapalı alanlarda hapishanelerde olanlar için süpriz gelişmeler olabilir.
Hastaneler de çalışanlar için süpriz gelişmeler olabilir.

Eda Durmaz

Birini ya da bir şeyi sevmenin sadece ona hissettiklerimiz değil de o sevgi aracılığıyla kendi varlığımıza bağlanmak olduğunu farkedebileceğimiz bir yeniay geliyor

Bazen gücümüzü akla, mantığa uygun olandan alıyoruz ama bu yeniayda gücümüzün kaynağı yaratıcılıktan, maneviyattan, bilinmeyenden geliyor.

Kalbimizin derinliklerinden, şefkatten, evrenle kurduğumuz güçlü bağlardan beslenerek yeni olanın tohumlarını atacağımız bir süreç

Bu kez dağılmamaya, kaybolmamaya, hissetmeye, farketmeye ve uyanmaya ihtiyacımız var.

Kim olduğumuza, ihtiyaçlarımıza, nerede olduğumuza ve şu an elimizdeki koşulların neler olduğuna uyanabiliriz

Elimizdeki yöntem gerçekten bizi bir yere ulaştırıyor mu?

Bırakmamız gerektiği yerde sımsıkı tuttuklarımızın, tutunduklarımızın bir kısmı artık bizi zehirliyor olabilir, bu yüzden de vadesi dolmuşları suyun, akışın güvenli kollarına bırakalım, çözülüp, dağılsınlar.

İki elimiz birden birşeylere tutunmakla meşgulse eğer, yeni olan gelse de onu tutabilme kapasitemiz yok demektir. Bütün öğretiler neredeyse aynı şeyi söylüyor özünde; tutunduklarını, ihtiyacın olduğunu düşüdüklerini bırak, bırak ki gerçekten ihtiyacın olana alan açılsın.

Bu yeniaydaki değişim ve yeni başlangıçlar ille de bir aksiyon alarak değil biraz da 'işte böyle' diyerek, içerde verdiğimiz bir kararla, bir anlayışla ya da sadece koşulların gerçeğini kabul ederek gelecek

Anlayışımızda ya da bakış açımızda değiştirdiğimiz minicik bir ayrıntı bile tüm sistemimizin tavrını değiştirebilir.

Başkasının ayak izinden giden iz bırakamaz derler.
Kendi özgün ayak izimizi yaratmaya, varlığını farketmeye ve farkettiğimiz yere tohumları ekme zamanı

Serap Bora Yüksel

Ben bir güzel AŞIĞIM;
Sen kendini unuttuğunda bile seni unutmayan!
Asuman!
Kirpiklerinin ucuna değen yaşa düşman olurum,parmağının ucuna değen taşa...
Varsın para birimleri yerle yeksan olsun,dağlar un ufak parçalansın!
Varsın ölüm gelip kapımı çalsın...
Senin gülüşünü görmeyecekse gözlerim;ne çıkar...
Varsın enayi desinler...
Deli desinler...
Mecnun desinler...
Ne çıkar?
Bilemezler ki senin kalbime milyonlardan değerli dokunuşunu...
2 milyonla alınamayan,milyonlarla satılamayan “seni sevmenin hazzını” bilemezler ki!
Asuman...
Belki ben seni erken sevdim ya da sana geç kaldım... Zamanın sahibi ben değilim ki!
Ama bil ki ; sen seni sevmeyi unuttuğun her günde ben seni bir yerlerde seviyor olacağım...
Gerçek sevenlerin zamanı!
Yürekten...
Egosuz!
Kinsiz,oyunsuz!
Kendini 0 sevdiğini bin yapanların günü!
Tabi ya!
Sordunuz mu hiç kendinize?
Gerçek seven karşılık bekler mi?
Beklemez ki.
Sevgisine tutunur ,içinde aşkı büyüten o sonsuz kaynağa tesekkür eder.
Özler,üzülür belki ama...
Karşılık beklemez..
Koşulsuz sevenlerin ve affedenlerin zamanı!
Bu kadar sevebildiğiniz ve mangal gibi bir yüreğe sahip olduğunuz için kutsayın o güzel kalbinizi bu gece...

#balıkburcundayeniay

Mine Ölmez

Gün çok manidar! 13 ! Değişim ve dönüşümün habercisi.
İçinde dua,içinde fedakarlık barındıran ve mucizeler barındıran bir süreçteyiz. Bugün bol bol dua edin.
Burcunuz ne olursa olsun o çok istediğiniz şey her neyse onu kendinize çekebilirsiniz.
Ama bir şart var!
Koşulsuzca sevmek ve koşulsuzca inanmak.
Kutsal kitapları bir karıştırın!
En eski kaynakları da!
İlahi olan Allah’ın hep tek vurgusu var!
Bana inanın,beni tanıyın,kabul edin!
Düşünsenize O bile,tüm kudreti elinde tutan Yaradan bile sadece bilinmek,inanılmak istiyor bil ,beni tanı,ben burdayım diyor.
Öyleyse bu sabah önce aynadaki sen’ e sonra içindeki sen’e bak ve seni görüyorum,tanıyorum,seni biliyorum de. Öylece günleri tüketirken kendimizi görmüyoruz bile! Kendini bilmeyen neyi bilebilir ki? Kendinden bir özür dile! Bu kadar görmezden gelip,durup bir içine bakmaya bile zahmet etmeyip hatta kendinden kaçmak içinbaşkalarına sardığın zamanlar için! Kendinden koca bir özür dile.
Dua etmek,sadaka vermek için harika bir gün!
#suritueli yapabilirsin youtubeda detaylı anlattığım bir videom var.
İnancına göre bolca dua.
Ağlamak serbest bugün şifalıdır.
Ayakların hassas rahat şeyler giy.
Pedikür/ayak masajı ve tedavisi günleri! Yapabiliyorsan yaptır .

Ama;
Uyuşma,gerçeklerden kaçma,kendini zayıf görme! Sen içinde Allah’ın kendi ölümsüz özünü taşıyorsun. #hatırla ve #inan . Bu kadar zor değil istediklerin inan ki kolayca olsun. Günün rengi morlar/maviler ,lila,leylak,gümüş gri
Ya Vedud Ya Afüvv ard arda sayı demiyorum en az yarım saat konsantre olarak .
Ben mucizelere inanıyorum!
Ya siz?

Mine Ölmez

Son bir yılda olan bitene bak. Hata zannettiklerine özellikle..Sonunu bile bile girdiğin savaşlara.Mağlubiyetlerine…Ne çok saçmaladın değil mi?Öyle diyorsun kendine. ”Çok saçmaydı bu yaptığım.”

Ama kabul et güzel düştün..açılı..canın yandı elbet,yine de kırığın çıkığın yok.Biraz morardı sağın solun.Bilhassa solun..O tarafının üstüne düşmeyi seversin.Kimbilir kaç kere yaraladın kendini o tarafından…

Çok güzel oldu.İyi ki oldu. İyi ki bu kadar karıştırdın içini. İyi ki kimseyi dinlemedin..iyi ki suları bulandırdın.Fırtınalar kopardın.Gördün.Açıkça her şeyi gördün..Gizli,saklı,yalan dolan kalmadı..Hayat bu bir yılda sana her şeyi apaçık gösterdi.

Hangi taşa takılırsan düşersin? Hangi çiçeği koklarsan burnunu arı sokar? Havanın sıcaklığına göre üstüne ne giymen gerekir? Hangi sokaklara girilmez? Hangi sokaklardan çıkılmaz? Kim iyi? Kim kötü? Kim yalancı? Kim düzenbaz? Hak ettiğin değeri sana layığınca kim verebilir? Kim asla veremez? Seni üzen konularda ihtiyacın neydi aslında? Neyi aradın da ne buldun? Neye kızdın da kime küstün? Kim için kendini feda ettin? Ettin de ne oldu?

Bu Yeniay’da ben senin yerinde olsam aynanın karşısına geçer,karşımda gördüğüm surete bu soruları sorup,gelen her cevapla ona biraz daha yaklaşır,sıkı sıkı sarılırım sonunda.

Hata zannettiklerin hata değil..Doğru,yanlış,güzel,çirkin..yok. Bunlar delinin birinin kuyuya attığı taşlar..Yanlış dediğin,şanssızlık dediğin her şeyde senin sorumluluğun var doğru..sen,yanlış diyorsun adına,ben;seçimlerinin sonucu diyorum .Sonuçlardan öğrenilecekler var..Bir daha seçmemek için..ya da ‘yine’ seçebilmen için. Ya da sadece unuttuğun şefkati kendine göster diye oluyor bazı şeyler..

Gel bu Yeniay’da yeniden seçelim..Etrafı temizleyelim biraz..Kırıkları atalım.Yaraları saralım..

Güzel kararlar alma arifesindesin…Kendine vermen gereken değeri farketmen için şahane bir etki altındasın..Neptün’ün gölge yanına takılıp gitme.Melankoli’ye kapılma…

Fonda ‘Farkındayım’ çalıyor Sezen’den bende…
Sende ne çalıyor ?

‘Muratgil’in damından atlayamadım’ olmaması için dua edelim.

Yeniay’ınız hayrolsun

Billurella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…