13 Ocak 2021 Plütonik Oğlak Yeniayı ve Burçlara Etkileri

tumblr_a34c7e1742ab09b617d7b36b0b80eb10_cbd86ee7_1280.jpg


♈KOÇ: Yeniay size güç veriyor. Kariyerinizle ilgili ayağınızı bağlayan korku enerjisinden veya manipülatif yöneticilerin boyunduruğundan kurtulma dönemine giriyorsunuz.

♉BOĞA: İnançlarınız ve yaşama bakışınızda önünüzü tıkayan şeylerden, artık kurtulmanız gerektiği bilincine varabilirsiniz. İhtisaslaştığınız konularda büyük projelere atılabilirsiniz.

♊İKİZLER: Ortaklı veya hisseli gelirlerinizde büyük değişimler yolda. Ancak finansal sonuçlar doğuracak davalarınız varsa fazla hırslı olmamalısınız.

♋YENGEÇ: Eşinizle aranızdaki ilişki adeta bağımlılık hâline gelmiş olabilir veya partneriniz fazla manipülatif biri olabilir. Her iki duruma da bir “dur” deme noktasına gelebilirsiniz.

♌ASLAN: İşinize veya başarılı olmaya fazla takıntı geliştirmiş olabilirsiniz. Mesleğiniz veya sağlığınızla ilgili daha sağduyulu olmaya ihtiyacınız var.

♍BAŞAK: Aşk hayatınızda takıntılarla uğraşıyor olabilirsiniz. Yahut çocuklarınızla ilgili bazı meseleleri dert edinmiş olabilirsiniz. Bir şekilde bu gidişatı değiştirmeniz gerek...

♎TERAZİ: Evinizle ilgili sorunlarla veya bilinçaltı korkularınızla adamakıllı uğraşıp konuyu kökten çözebileceğiniz bir enerji geliyor yeniayla. Bu fırsat kaçmaz…

♏AKREP: Zihinsel olarak saplanıp kaldığınız ne varsa yeniay size bunlardan kurtulabileceğiniz fırsatlarla geliyor. Kardeş veya yakın çevre desteği de sizinle. Ayrıca büyük haberler yolda…

♐YAY: Finansal dönüşümlerin eşiğinde olabilirsiniz. Yeniayla birlikte yeteneklerinizle ilgili olarak kendinize büyük yatırımlar da yapabileceksiniz.

♑OĞLAK: Kendinizle, bedensel sağlığınız ve dış görünüşünüzle alâkalı olarak büyük bir iyileşme ve kalıcı değişimler yapma enerjisindesiniz.

♒KOVA: Meditasyon ve gönüllü işler yaparak güçlü bir şifalanma enerjisine kendinizi açabilirsiniz. Ancak toplu meditasyonlarda içinde olduğunuz grubu dikkatli seçin!

♓BALIK: Gelecek planlarınız, sosyal gruplarınız oldukça büyük değişimlere maruz kalıyor. Fakat tavsiyem bu planlardan ve değişimleri çok fazla dillendirmemeniz.




Astro Hazine (Posphorus)
 
Bu yeniaydan özellikle etki alacak olan burçlar öncü burçlar dediğimiz Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçları'nın son 10 günlük döneminde doğanlar ile bu saydığım burçlarda 20-25 derece arasında gezegeni bulunan kişiler olacaktır. Böylesine güçlü bir yeniay bazı burçlar ve yine bazı özel yerleşimli haritalar açısından ise önemli ve iyi gelişmeler, yeni fırsatlar, yeni kazançlar ve yeni aşklar da vaadediyor olacak. Özellikle 20-25 dereceler arasında önemli bir gezegen yerleşimi bulunan Başak ve Balık burçları için oldukça destekleyici. Boğalar açısından ise yine önemli gelişmeler söz konusu olmakla birlikte Uranüs ve Mars'ın Boğa'daki yerleşimleri sebebiyle daha ani ve daha beklenmedik olaylara da sebebiyet verebilir.

❣️Olan herşey hayrımızadır🙏
 
tumblr_0a5b7bb16ba92be4584bfd116837af60_0d00328b_640.jpg


Sevgili Koç'lar, yeniayda iş ve kariyer alanlarınızda yeni başlangıçlar ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Boğalar, yeniayda yüksek öğrenim, inançlarınız, yabancılar, yurtdışı, uluslararası ticaret ve hukuki alanlarınızda yeni başlangıçlar ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili İkizler, yeniayda ödemeler ve alacaklar, başkalarından elde edilen gelirler alanınızda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Yengeç'ler, yeniayda eş ve ortağınız ile ilgili konularda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Aslan'lar, yeniayda günlük yaptığınız işler, iş ortamı ve sağlık ile ilgili konularınızda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Başak'lar yeniayda çocuklar, hobiler, yaratıcılık ve aşk ilişkilerinizde yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Terazi'ler yeniayda ev, aile ve yuva alanlarınızda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Akrep'ler, yeniayda yakın çevre, kardeşler ve seyahatler alanlarınızda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Yay'lar yeniayda maddi yatırımlarınız ve parasal kazançlar alanlarınızda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Oğlak'lar, yeniayda fiziksel görünümünüz, kendinizi ortaya koyduğunuz alanlarınızda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Kova'lar, yeniayda gizli düşmanlar, iç dünyanız ve bilinçaltınız ile ilgili alanlarınızda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.


Sevgili Balık'lar, yeniayda sosyal çevre, arkadaş grupları ve sosyal statünüz ile ilgili konularda yeni başlangıçları ve gelişmeleri gündeminize getirebilir.

Sevgilerimle
Gonca Gazioğlu
 

tumblr_612b4b10bee022fcaf054358453f2211_43446e97_1280.jpg

❤️Bazen ruhumuzun en dibi gördüğü zamanlar olur.

❤️Bu bazen vücudumuzda bir ağrı olarak gösterir kendini, bazen minik depresyon, bazen birazcık kırgınlık.

❤️Böyle anlarda hep hayat bana ne anlatıyor diye düşünüyorum. Neyi yanlış yapıyorum? neyi fazla yapıyorum ? neyi az yapıyorum?
ya da kendime iyi davranıyor muyum? Ne demek peki kendime iyi davranıyor muyum?

❤️Çok basit aslında etrafımızdaki herkesi mutlu etmeye çalışırken ya da herkese iyi olmaya çalışırken kendi küçük ruhunuza iyi gelecek bir şey yapıyor muyuz? yani mutlu edecek bir şey. Yoksa bir kısır döngünün içinde de debelenip, duruyor muyuz?

❤️Aslında soru şu duruyor muyuz? ruhumuzu bedenimizi dinliyor muyuz?


❤️yeni ayın bana getirisi oldu zaten açılar zorlayıcıydı...

❤️ama unutmayın bu tam bir dönüşüm yeniayı fark ettiğimiz şeyler dönüşüm için ipuçları olacak. önümüzdeki on gün boyunca devam edecek etkileri.

❤️bu yeni ay ritüelimizde şunu yapalım mı? son bir haftadır 10 gündür belki, neler yaptığınızı bir çıkaralım bütün başlıkları ile sonra

❤️Hangilerinden vazgeçmek, hangilerini hayatımızdan çıkarmak isteriz onları bir yazalım

❤️Bize neler zarar vermiş, bizi ne bitap düşürmüş


❤️Sonra bu yeni ay enerjisi ile bunun yerine ne koyacağınıza karar verelim

❤️Ve bunlar yeni ay dileklerimiz olsun, İstediğimiz, Yüreğimizden geçirdiğimiz ne varsa bunlara dair dileklerimizi yazalım, ama sembolikte olsa küçük adımlarda atalım bununla ilgili

❤️sonra önümüzdeki 10 gün boyunca
Kendimize ait küçücük şımaracağımız anlarımız olsun, sadece kendimiz için


❤️Ritüel için; Bugün yapacaksanız yeşil mumları, yarın yapacaksanız mor ve sarı mumları kullanabilirsiniz. aşk için pembe para için yeşil mumlar iyidir. Gül kokusunun enerji yükseltmek anlamında etkisi ölçülmüş varsa böyle bir kokunuz bileklerinize sürün, çok Daha iyi hissedeceğinizin garantisini verebilirim☺️yada Sevdiğiniz başka bir koku, Sonra bu yeni ay dileklerini bir sonraki yeni aya kadar saklayın.


Hayal ettiğiniz her şeyin gerçek olmasını dilerim



Gülser Çelik
 
tumblr_ce5ae27e49ba216ec96b5c40988dcff8_e7b3a2ec_1280.jpg


Kafada deli sorular var ama her sabaha aynı uyanmaya devam. Aynı saatte yüz yıkamak, kahve içmek, oturmak, düşünmek, beklemek ve neyi beklediğimizi de bilmemek. Şu yaşa gelince insan neyi sevip sevmediğini bildiğinden, sevdikleri eylemleri yaparak psikolojik sağlığını koruyabiliyor. Kesinlikle işe yarar, günü kurtarır. Ama yetmeyeceğini biliyoruz. İçimizdeki boşluktan kaçtıkça yakalanacağımızı biliyoruz. Kendimizi tanıyoruz. Belki diğerlerinden saklarız, ama kendimizden saklayamayız. Gidip alışveriş yaparız, yemek yeriz, film izleriz, müzik dinleriz, internette geziniriz falan. Hepsi kafayı dağıtır ama içimizdeki boşluk, boşluk olarak kalmaya devam eder. Daha da büyür. Büyür. Sonu olan bütün bu şeylerin hepsi git gide içimizdeki boşluğu daha da büyütür, bu sebeple de şişeriz ve şiştik de. Sonra daha fazla zevkli ne varsa yapmak isteriz. Daha fazla alışveriş, daha fazla yemek, daha fazla televizyon, daha fazla internet, oyun, uyuşturucu vs. Derken “merhaba yeni bağımlılıklarım”. Zevk alırız, mutlu olacağız sanırız. Oysa GERÇEK mutluluğun zevkle ilgisi yok. Çünkü zevklere esiriz. Mutlu olmak özgürlüktür.

Ne yapacağız ?

Değişeceğiz. Bunun için iki yol var; birincisi biz hiç yorulmuyoruz. Farkında olmaya olmaya sistem bizi acı acı değiştirebilir. Bir travmayla mesela, bir anda oluveren bir krizle belki. Kaza, hastalık, ölüm, iş kaybı, ayrılık, felaket vs oluyor, bir şeyi/insanı/duyguyu kaybederek bir değerli farkındalık yaşayarak değişebiliyoruz. Oturup hayırlısını bekleyebiliriz yani.

İkincisi ise; bu böyle devam edemez isyanı. Ne gerekirse gereksin, nasıl hissedersem hissedeyim, ne kadar sürerse sürsün, ne olursa olsun değişeceğim kafası. Yoksa bu benim yönettiğim bir hayat olmaktan çıkacak farkındalığı. Bu isyan kulağa hoş geliyor. Ve fakat zihnimizin bu kararına, bedensel ve ruhsal hafıza itiraz edeceğinden kolay olmaz. Bu üçlünün bugünkü biz olana kadar kaydettikleri var, onlardan başkasını bilmiyorlar ve daimi aynı düzende kalmak isteyecekler. Biri bir isyan başlatırsa, diğerleri direnç gösterecek. İyi haber, daha önce bu kayıtları da biz yapmıştık ve yeniden yapabiliriz. Kötü haber, akşamdan sabaha olamaz. Zamanın ötesinde düşünmekle başlamalıyız. Neresi zamanın ötesi ? Eşittir = Şimdi !

Bir odadayız sanki. Oda gittikçe küçüldü. Duvarlar üzerimize üzerimize gelmeye devam ediyorlar. İki kol mesafesi kalmaya ramak var, o zamanki planımız ne, iterek mi durduracağız duvarları ya da buna nereye kadar gücümüz yetecek ? Oysa odayı terk etmek de bir seçenek. Duvarların altında ezilerek zihin, beden, ruh üçlüsünü yok etmek de bir seçenek. Kendi GERÇEĞİMİZE ulaşmak için o üçlüyü dönüştürerek yaşatmak elimizde bence. Bugüne kadar öğrenilen/kaydedilen deneyimleri unutamayız, ama onlara bağlı kalarak yeniyi de yaratamayız. Gerçekliği değiştirmenin yolu; tanımlı ve farkında olunan negatif duygularla aynı davranışları yaparak farklı bir sonuca ulaşamayacağımıza önce ikna olmaktır. Bunlara tutunmaya devam etmemektir.


13 Ocak’ta Oğlak Burcu’nda bir yeniayımız var. Kendisi çok GERÇEK. Yeniay olduğuna göre de, yeniyi başlatmak için şahane. Yeni GERÇEKLİĞİMİZİ yaratmak için eski gerçekliğimizi yıkarak işe başlamalıyız. Eski gerçekliğimizin bu süreçteki tüm isyanlarına hazır olmalıyız. Gökyüzü reform istiyor, anlamalıyız. Aynılık diye bir şey yok. Neyin yürümediğini, bizi mutlu etmediğini biliyoruz. İçimiz biliyor. Onun zekası, tüm kendimizi kandırmalarımızın üstündedir. Patron zihindir. Emir gelmiştir. Eylemlerimiz fizik bedene inmelidir.

Kolay mı sorusunun cevabı ATLAS’ın başına gelenlerde gizli. Atlas Olympos’un kral tanrısı Zeus’a kafa tuttu, en büyük otoriteye karşı geldi. Çünkü güçlüydü, sorumluluk sahibiydi, kuralları yeniden yazabilirdi ve neden kendi hükümdarlığını ilan etmesindi. Ancak yapamadı. Zeus da büyük bir ceza verdi Atlas’a. Madem ki bu kadar güçlüydü, o halde gök kubbeyi bundan böyle sırtında taşıyacaktı. Zeus başka kime güvenebilirdi zaten, bu sorumluluğu Olympos’ta taşıyacak başka kim olabilirdi. Atlas’tır Oğlak Burcu. Tüm yükleri sabırla taşıyandır. Hepimiz Oğlak’ız ve dolayısıyla Atlas’ız bu yeniayda. Harici veya dahili şartlar bizi bazı sorumluluklar almaya itecektir şüphesiz. Şartlar kış, elimizde bir tek içimizdeki güç var ve bilgeliğimiz, kendimizi nasıl şifalandırabileceğimizi bildiğimiz bilgeliğimiz. Çünkü Oğlak sembolü balık kuyruklu bir keçidir, suyun derinliklerine dalmayı becerebilirse ruhunun derinliklerini de keşfedebilecektir. Bilgelik tam da bu noktadadır. Su elementinden eksik bir yeniayda burası atlanmamalıdır, zira denge kaybı acımasız sonuçlar doğurabilir.

İsyan ettik, düzenimizi bozduk, kendimize karşı geldik ama nasıl taşırız gök kubbeyi sırtımızda, nereden başlayalım ?

Artık düzenli meditasyona mı geçersiniz, yoga mı yaparsınız, nefes mi çalışırsınız, uyandığınızda her zaman sağdan kalkarken bugün soldan mı kalkarsınız, yarın işe başka bir yoldan mı gidersiniz, beslenme şeklinizi mi değiştirirsiniz, hedeflerinizi mi beslersiniz, orası sizin bileceğiniz iş. Ta ki, yeni halinizi zihin/beden/ruh üçlüsü de tanıyana kadar bunlara devam etmelisiniz. Enerjinin özgürleştirilmesi, açığa çıkması gerekir öncelikle diyor bilim insanları. Altta yatan duygu tespit edilerek, utanç mı, korku mu, özgüvensizlik mi, suçluluk mu, bağımlılık mı adı her neyse bununla yaşamayı bırakınca açığa çıkan enerji dönüşmeye başlıyor diyorlar. Bu çabanıza bir yanıt alacaksınız gün geçtikçe, bir iyi his hali, pozitif bir cevap. Gerisi; yeni ve gerçek ve hak ettiğiniz siz.

Çok ağır mıdır gök kubbe, Atlas acı çekiyor mudur acaba ? İsyan etmese, aynı kalsaydı ne olurdu ? Koca gök kubbeyi sırtında taşıyan tanrı olmak da her baba yiğidin harcı değil hani. Taşıdığım dünya, kendi dünyam. Tabii ki alabilirim bu sorumluluğu. Kendi, yeni, içimdeki boşluğu dolduracak dünyam. Hem zaten, kaldıramayacağımız yükler de verilmez, doğuştan biliyoruz.

Oğlak Yeniayı’nın Türkiye üzerindeki etkileri şöyle;

Ülkemiz açısından önemli ticari anlaşmalar, imzalarla ilgili gündemlerimiz olabilir. Eski anlaşmaların bozulması, yenilenmesi söz konusu olabilir. Düşmanlık görebileceğimiz, desteklenmeyeceğimiz konular karşımıza çıkabilir. Kanun dışı işler gün yüzüne çıkabilir. Ülke borçlarımızı yapılandıracağımız fırsatlar karşımıza çıkabilir. Vergilerle ilgili önemli yeni kararlar alınabilir, yeni vergiler çıkabilir. Diğer ülkelerle finansal ilişkilerimiz gündeme gelebilir. Toplum beklentilerine cevap olabilecek ani ve yeni gelişmelere açık olabiliriz. Muhalefet partisi, meclis veya üyeleri, belediyeler ile ilgili ani gelişmeler söz konusu olabilir, kişilerle ilgili kaza haberleri gelebilir. Eğitim/öğretim, üniversitelerden yeni koşullar/kurallar paylaşılabilir.

tumblr_efd1c8ad223dd1b04e13dd8f76c1f66f_a295c967_1280.jpg

Oğlak Yeniayı’nun yükselen burçlara etkisi şöyle;

Yükselen Koç;
Tüm eski hedeflerinizin yıkılması ve yeni hedeflerin inşası söz konusu olabilir. Kariyeriniz sonlanabilir ve yeni hedeflere yelken açabilirsiniz. Statünüzle ilgili dönüşüm söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Özellikle maddi konularla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir, yeni kaynaklar için tetiklenebilirsiniz.

Yükselen Boğa; Eskimiş ve artık hizmet etmeyen inançlarınızı dönüştürmek üzere yeni adımlar atmanız beklenebilir. Size yeni vizyon kazandıracak kendinizi eğitebileceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili yeni gelişmeler olabilir, fırsatlar yakalanabilir. Kendinizi beklenmedik bir anca değiştirme adımı atabilirsiniz. Sağlığınız önem kazanabilir.

Yükselen İkizler; Borç-alacak, krediler, vergi, sigorta, miras gibi konularınızla ilgili değişim/dönüşüm söz konusu olabilir. Finansal konularda giderlerinizi dönüştürmek üzere adımlar atabilirsiniz. Sizi derinden dönüştürecek deneyimler yaşayabilirsiniz. Size fırsatlar sunabilecek eğitim/öğretim konuları gündeminize gelebilir. Ruhsal farkındalıklar/bilinçaltı mücadelesi verilebilir.

Yükselen Yengeç; İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında eskiyi yıkıp yeniyi inşa etmeye tetiklenebilirsiniz. İlişkilere aynı bakış açısıyla devam edilemeyecektir. Yeni finans kaynakları, paylaşımlı konularda fırsatlar söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizde ani gelişmeler yaşanabilir, arkadaş çevrenizden duyacağınız önemli şeyler olabilir.

Yükselen Aslan; Günlük rutininiz eski düzenden tamamen ayrılıyor. Yeni bir düzene gidiyorsunuz. İşiniz/size hizmet eden iş arkadaşlarınız değişebilir/dönüşebilir. Sağlığınızla ilgili önemli yeni alışkanlıklara tetiklenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda aniden vereceğiniz kararlar olabilir, bir değişim mücadelesine girebilirsiniz.

Yükselen Başak; Sizi dönüştürecek yeni bir aşka adım atabilirsiniz. Okült konulara merak duyabilir ve bu konularda herhangi bir yeni hobiye başlayabilirsiniz. Hamile kalma/çocuklarla ilgili konularda yeni başlangıç arifesinde olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili önemli fırsatlar yakalanabilir. Size önemli farkındalıklar katacak, yeni vizyonlar getirecek eğitimlere başvurabilirsiniz.

Yükselen Terazi; Ev, yerleşim, yuva, ailevi her konuda eskinin yıkılıp yeninin inşası söz konusu olabilir. Taşınma kararı alınabilir. Önemli dönüşümler evresinde olabilirsiniz, hedefleriniz için yeni tohumlar atabileceğiniz zamanlardasınız. Size kendinizi iyi hissettirecek yeni hobilere başlayabilirsiniz. Aşk fırsatları olabilir. Ani giderler çıkabilir, kaynak arayışı mücadelesi verebilirsiniz.

Yükselen Akrep; Kardeşleriniz, yakın çevrenizle iletişiminiz eskisi gibi olmayacaktır, eskinin ölümü yeninin inşası söz konusu olabilir. Eski fikirlerinizi dönüştürmeniz yenilerine tetiklenmeniz gerekecektir. Ev ve aile hayatınızda daha sağlam yeni kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Engeller olabilir ama fırsatlar da yakalanabilir. İkili ilişkilerde ani kopuşlar/kavgalar olabilir.

Yükselen Yay; Maddi konularda yeteneklerinizi gelire çevirmek üzere yeni kaynaklar üretebileceğiniz bir dönemdesiniz. Gelir kaynağınız değişebilir. Yeni ve sıra dışı fikirlerinizi harekete geçirecek fırsatlar yakalayabilir, bunları sağlamlaştırmak için tetiklenebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili ani kararlar alınabilir, rutininiz birden değişecek olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Yükselen Oğlak; Eski her bakış açısının ölümü, yenisinin doğumu söz konusu olacaktır. Önemli sorumluluklar alacağınız dönemdesiniz. İş hayatınız, ilişkileriniz, hayata bakış açınız değişime tetikleniyor. Hiçbir şey eskisi gibi kalmamalıdır. Özellikle yeni gelir kaynakları için önemli fırsatlar yakalanabilir. Sizi umutlandıran/büyüten yeniliklerle karşılaşabilirsiniz.

Yükselen Kova; Kontrolünüz dışında gelişen konular önünüze düşebilir. Altında yatana odaklanılmalıdır. Değişime direnç gösterilmemelidir. Eski yüklerden arınmanız isteniyor, bu uğurda önemli kayıplar olabilir ancak bunlar sizi yenileyecektir. Önemli fırsat kapıları açılabilir, yeni sorumluluklar üstlenilebilir. Ev-ailenizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir.

Yükselen Balık; Eski sosyal çevrenizin artık size iyi gelmediğini fark edebilirsiniz ve yeni bir sosyal çevreye girmek arzusu içinde olabilirsiniz. Her türlü yardım dernek/sosyal işler/sivil toplumların bir parçası olmaya tetiklenebilirsiniz. Bilinçaltınızdan çok mesajlar alabilirsiniz, bilinç engellerini kaldırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Yeni ve sıra dışı fikirler sizi motive edebilir.



Çağla Akgün
 
tumblr_px8spoQvXC1wdnxxyo1_1280.jpg


YENİ AY OĞLAK BURCUNDA

13 Ocak Çarşamba günü saat saat 08:11’de 23°13′ Oğlak burcunda Yeniay gerçekleşecek.
Oğlak burcunda Yeniay (1 ° 22 22) de Plüton ile kavuşum yapıyor.

Yeni ay’ın Plüton kavuşumu;

Kişisel gücümüzü ve yaşamımızdaki sonuçları etkileme yeteneğinizi artıracak.
Bununla birlikte, artan yoğunluğumuz (koşuşturmamız) ve araştırma doğamız güç mücadelelerine yol açabilir.

Kontrol etme ve manipülatif davranış gibi gizli taktiklerle uğraşmanız gerekebilir. Paranoya mümkündür, ancak düşmanlarımızın ( ya da bize karşı peşin hükümlü olanların) bize karşı komplo kurması da mümkündür.


Derin araştırma içinde olmamız ya da hazırlopçu olmadan, peşin hükümlü olmadan kimseye karşı hüküm vermemeye çalışalım. Çünkü bu araştırma yeteneğimiz, sırları açığa çıkarmamıza ve her türlü gizemin derinliklerine inmemize yardımcı olur.
Hatta obsesyon ve bağımlılık gibi herhangi yıkıcı davranışlar konusunda bilgiler, görüşler elde edebiliriz.

Bu süreç aynı zamanda herhangi bir ciddi ilişkimizde oluşan zorlukların nedenini bulabileceğimiz, nedenleri anlayabileceğimiz için iyi bir zamanda diyebiliriz.

Karmaşık ilişki dinamikleri bizin için daha net hale gelecektir, unutmayalım

Astroloji de yeni ayının manevi anlamı, oluşan krizlere yanıt olarak ruhumuzun gelişmesi, büyümesi ve evrimle ilgilidir. Başlangıçta bu, geri çekilmeyi ve duruma derin ve geniş bir bakış açısıyla bakmayı işaret ederken. Adeta yeniden doğum süreci daha fazla özgüvene yol açacaktır. Bu da aynı zamanda hayatımızda yer alan içsel ve dışsal tedavileri yönetmek ve hayatınızdaki gereksiz dağınıklığı ortadan kaldırmak için iyi bir şans yeni ayıdır.

Kısaca yenilenmeye hazır olalım, değişime ayak uyduralım..Yeni ayda, diğer birçok gezegensel yön de ortaya çıkıyor.

Nedir bu yönler?

Bu yönlerden en güçlüsü, hayal kırıklığı ve engelleme getiren Mars Satürn karesidir.
Yeniay da ayrıca Jüpiter Uranüs kareside gerilim ve ani değişim yaratır.
Bu diğer yönler, bir yandan devam eden bir kriz oluşumunu işaret ederken ve diğer yönden gelişme için büyük fırsatlar açan karmaşık bir görünüm modeli oluşturur.
Ama en önemli tarafı, uyum sağlamamız ve ciddi çabamızı gerektirecek köklü bir sorundur.

Yeni Ay Anlamı

Yeni ay, bir döngünün sonunu ve 28 günlük yeni bir döngünün başlangıcını temsil eder. Güneş Ay ile kavuşumda canlandırıcı bir enerji patlaması ve inisiyatif verir. Bu nedenle, yeni bir başlangıç yapmak, yeni bir sayfa açmak veya yeni bir projeye başlamak için mükemmel bir zaman. İlerlemek için yeni ve yaratıcı yollar ararken eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları da sorgulayabilirsiniz

Yeni ay konumları;
Mars Satürn karesi (0 ° 05 ′) hayal kırıklığı ve engellemeler getirir. Arzularımız artabilir, güçlenebilir ama tutkularımızı ifade etmekte ve bundan başarılı çıkmakta zorlanabiliriz.

Hedeflerimizi ne kadar zorlarsak, karşı karşıya kalacağınız direnç de o kadar artabilir.

Şu an için en iyi yaklaşım savunmadır. Yeni projeler başlatmak veya arzularınızın üstüne gitmek yerine, sahip olduklarımıza odaklanmaya çalışmamız en doğru olanıdır

Jüpiter kare Uranüs (1 ° 06 ′) , kaderinizdeki veya hayatınızın yönündeki ani bir değişikliğin neden olduğu büyük iç gerilimi gösterir. Büyük fırsatlar yakında olabilir. Ancak sabırsızlık ve güçlü bir kısıtlamadan kurtulma dürtüsü istenmeyen aksamalara ve beklenmedik olaylara yol açabilir.

Savurganlık ve düzensiz davranışlarımız kayıplarımıza yol açabilir, bu nedenle sadece değişim uğruna değişiklik aramamalıyız bunu unutmayalım. Yani tüm astrologlar değişim diyor hadi hayatımda bir değişim yaratayım moduna kesinlikle girmemeliyiz sevgili trendastrı sevenler.

Hangi fırsatları takip edeceğimizi ve hangi riskleri alabileceğimizi etraflıca araştırmadan, dikkatli olmadan girmemeliyiz.

Merkür Uranüs karesi (0 ° 56 ′) , üzüntülere ve sinir gerginliğine neden olabilecek, özellikle heyecan ve değişim getirebilir. Beklenmedik haberler planlarımızı biranda değiştirmeye zorlayabilir dikkat!

Bu dönemde profesyonel yardım almak ( yeniay etkileri ve özellikle 9 önemli gezegenin 2021 yılı transitlerinin hayatınıza neler getireceğini öğrenmeniz çok önemlidir)

Yeni ay sürecinde ayrıca normal yaşam tempomuz hızlanabilir ve huzursuz edici bir şekilde zamana adeta yetişmek zorunda kalabiliriz. Bununla birlikte, olaylara farklı bir perspektiften bakma becerimiz artabilir, hayatımızda orijinal fikirlere ve yaratıcı atılımlara yol açabilir.

Venüs Uranüs üçgeni (1 ° 00 ′) , duygularımızı harekete geçirir ve aşk hayatımıza heyecan getirebilir. Beklenmedik yeni bir aşk yaşamamız ya da var olan ilişkimizde romantizm yoğun olarak yaşayabiliriz.

Gözlerimizin adeta başka yerlerde dolaşmasını önlemek için kendi partnerimize yönelmeliyiz onunla daha sıcak bir birliktelik nasıl kurarız bunun empatisini yaşamalıyız


Yeni başlangıçlar hepiniz için tek tek sevgi ile gelsin

Astrolog Derya
 
tumblr_69decfeaa06fff529719bdbad7d69aed_07579e1b_1280.jpg

13 OCAK 2021 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Çarşamba günü saat 08.00’de Oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Kariyerinle ilgili konularda yeni adımlar atabilirsin. Yeni ay aynı zamanda üst, otorite figürlerinle ilgili olarak yeniliklerin hayatında gerçekleşmesine olanak sağlıyor olacak.

13 OCAK 2021 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Oğlak Yeni ayı ile birlikte bir yüksek eğitime başlayabilirsin. Hukuksal konularınla alakalı olarak hayatında olumlu geri dönüşler yaşayabilirsin.

13 OCAK 2021 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Oğlak burcunda Çarşamba günü gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte hisseli kazanımların, başkasından elde ettiğin gelirin ile ilgili konularda yenilikler hayatında meydana gelebilir.

13 OCAK 2021 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Karşıt burcun Oğlak’ta gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte ikili ilişkilerinde önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Uzun soluklu bir ilişkin varsa bu ay ilişkini ciddi boyutlara taşıyabilirsin.

13 OCAK 2021 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

13 Ocak tarihindeki Yeniay çalışma alanların ve günlük rutin işlerinle alakalı olarak hayatında önemli gelişmeleri tetikliyor olacak. Ne zamandır çalışma ortamında yenilikler yapmayı düşünüyorsan ihtiyaç duyduğun finansal desteği bu günlerde bulabilirsin.

13 OCAK 2021 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Çarşamba günü saat 08.00’de bir yeni ay meydana gelecek. Çocuklar ve aşk hayatını etkileyecek olan yeni ay sürecinde bir arkadaşından destek görebilirsin.

13 OCAK 2021 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Oğlak yeniayı ile birlikte yeni bir alabilir, evini satmayı planlıyorsan olumlu geri dönüşler yaşayabilirsin.

13 OCAK 2021 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Oğlak yeniayı kısa seyahatlerinle ilgili konularında seni etkiliyor olacak. Yeni bir araç satın almayı düşünüyorsan bu sıralarda amacına ulaşabilirsin.

13 OCAK 2021 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Oğlak yeniayı parasal kazanımlarını etkiliyor olacak. Hiç ortada yokken gelecek bir yardım ile önemli bir sorununu çözüme kavuşturabilirsin.

13 OCAK 2021 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

13 Ocak Oğlak yeni ayı şüphesiz en çok seni etkiliyor olacak. Sağlığın ve bireysel konularında yeni oluşumlar içerisine girebilirsin.

13 OCAK 2021 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

13 Ocak Oğlak yeni ayı hastanelerle ilgili veya kapalı ortamlarla ilgili konularında birtakım yenilikler içerisinde olmanı sağlayabilir. Şifa bulacağın bir tedaviye başlayabilirsin.

13 OCAK 2021 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Oğlak yeniayı 13 Ocak tarihinde saat sabah 08.00’de meydana geliyor olacak. Bu yeniay ile birlikte arkadaş ve sosyal çevrende yeni bir oluşum içerisine girebilirsin. Yeni bir çevreye girebilirsin.




Ceylin Çelebi
 
tumblr_b0d8ad52dd3248c36ec360264fc40889_66762f76_1280.jpg


Yeniaylar normalde ılımlı enerjiler içerirler ve yeni oluşumları ifade ederler. Bu yeniaya eşlik eden Plüton sebebiyle etki sert ve zorlama enerjisi hakim. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. 24 Ocak’a kadar makul ve cazip olma maskesi ile manipülasyonların arttığı bir dönemde olacağız. Kişiler isteklerini gerçekleştirmek için her yola başvurabilirken, güç gösterileri de artacaktır.

Gökyüzünde ateş elementi hiç yok ama öncü nitelik fazla. Bunun anlamı girişimde bulunma isteğinin fazla olmasına rağmen, öne çıkmadan duruma hakim olma enerjisi daha aktif olacak.

Bu durumda hiç kimsenin dolduruşuna gelmemeye dikkat edilmeli. Görünenden çok, gerçeğin ne olduğuna odaklanmak, tercih etmeyeceğimiz durumlara hizmet etmemizi önleyecektir.

Bu yeniay, yer hareketlerini de etkileyeceğinden orta şiddetli depremler devam edebilir. Madenlerle, yer altıyla ilgili sorunlar yaşanabilir.

Doğum haritası gökyüzünün genel görünümden destek alan bir grubun bu dönemde maddi konularda olumlu fırsatlarla karşılaşması, aşk hayatında ani başlayan ilişkiler yaşaması mümkün. Mesela 22-26 Nisan, 25-29 Ağustos, 24-28 Aralık doğumluların haritalarında zorlayıcı başka açı yoksa bu etkiden faydalanabilirler.

Türkiye’de öne çıkan bir isimle ilgili üzücü bir haber alabiliriz.
Amerika’da ise polisin müdahale etmesi gereken yeni olaylar gündem oluşturacak. Ekonomik olarak da başka ülkelere bazı yaptırımlar uygulanabilir.

Sağlıkla ilgili kemikler, boğaz ve boyun bölgesindeki sorunlara karşı daha dikkatli olmakta fayda var.

Bu yeniaydan 10-17 Ocak, 10-17 Nisan, 12-19 Temmuz, 13-20 Ekim doğumlular ve doğum haritalarında 23 derece Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi’de önemli vurguları olanlar daha fazla etki alacaklar.



YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİLER

YÜKSELEN KOÇ


İş hayatındaki gelişmelerin gündemde olduğu bir hafta olacak. Bu alanda fırsat görülen bazı durumlara karşı dikkatli yaklaşmakta fayda var. Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Arkadaş çevresinde beklenmedik sorunlar olabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Hukuki konuların, yurt dışıyla ilgili işlerin gündemde olduğu bir hafta olacak. Uzun seyahatlerde temkinli olunmalı. Boğaz ve boyun bölgesindeki hassasiyete dikkat etmekte fayda var. Ticari konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Giderlerin ve paylaşımlı paraların gündemde olduğu bir hafta olacak. Kazalara karşı temkinli olunmalı. Olaylara daha ciddi ve karamsar bakılabilir. Psikolojik çalışmalar, dönüşüm süreçleri için olumlu bir dönem olacağından bu fırsatı kullanmakta fayda var.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ortaklıkların ve ikili ilişkilerin gündemde olduğu bir hafta olacak. Bu alanlardaki güç savaşlarına dikkat edilmeli. Arkadaşlarla da beklenmedik gerginlikler yaşanabilir. Sosyal çevreden yeni tanışmalar olabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Sağlık ve çalışma ortamının gündemde olduğu bir hafta olacak. İş arkadaşları ile sınırların çatışması yaşanabilir. Maddi konularda güzel gelişmeler olabilir. İkili ilişkilerde de gerginliklere karşı sakin olmakta fayda var.

YÜKSELEN BAŞAK

Aşk hayatında önemli gelişmelerin yaşanabileceği bir hafta olacak. Çocukların eğitim konuları da gündemde olacaktır. Çalışma arkadaşları ile fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmemekte fayda var.

YÜKSELEN TERAZİ

Ebeveynlerin ve evle ilgili konuların gündemde olduğu bir hafta olacak. Aile içinde baskı kurma çabasının yol açtığı olaylar yaşanabilir. Yaşanacak krizleri fırsata çevirmeye bakılmalı. Aşk hayatında da kıskançlığa bağlı gerilimler söz konusu.

YÜKSELEN AKREP

Kardeşlerin ve yakın çevre ilişkilerinin gündemde olduğu bir hafta olacak. Mevcut durumların gerçeği yansıtıp yansıtmadığına dikkat edilmeli. İkili ilişkilerde güzel gelişmeler yaşanabilir. Aile büyükleriyle ilgili sağlık sorunları olabilir.

YÜKSELEN YAY

Kişisel değer sorgulamasının gündemde olduğu bir hafta olacak. Maddi süreçlerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili ortaya çıkan konuları ihmal etmemeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

Kişisel seçimler ve fiziki konular bu haftanın ağırlıklı gündemi olacak. Karar verirken etki altında kalınmadığından emin olmak önemli. Aşk hayatıyla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Toleranslı olmama gerginliklere yol açabilir.

YÜKSELEN KOVA

Bir türlü bitmemiş, ertelenmiş işler bu haftanın ağırlıklı gündemi olacak. Özellikle aileyle ve evle ilgili konuları sadece bitirmiş olmak için bitirmemeye dikkat edilmeli. Üzerine gidilmemiş sorunları çözmek için fırsat yakalanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Geleceğe dair planlar ve arkadaşlar bu haftanın ağırlıklı gündemi olacak. Arkadaş desteğiyle maddi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. İletişimde kısıtlanmışlık hissetme hali de gerginliklere sebep olabilir.




Sevgilerimle,

Aslıhan Kozluca
 
kova (1a (2).jpg


13 Ocak Oğlak Yeniayı: Sağduyu ve Sezgi Arasında​

13 Ocak 2021 Çarşamba günü Oğlak burcunda meydana gelen Yeniay'ın gelişimimize katkısı olacak. Yılın ilk Yeniayı bazı aşırılıklara da sebep olabilir. Uzman astrologlarımız bu Yeniay'a dair tüm sırları sizinle paylaşıyor...

Oğlak burcunda Yeniay: Özgünlük ve yaratıcılık​

13 Ocak Çarşamba günü, Yeniay Türkiye'de 19:00 ve 20:00 saatleri arasında 23 derecelik açıyla Oğlak burcunda meydana gelecek.

Yeniay sırasında Güneş yan yana hizalanarak aynı açıda konumlanırlar. Dolayısıyıla bu bir Güneş-Ay Kavuşumu meydana gelir.

Yeniaylar daima yaşamımızdaki yeni bir soluğu temsil eder. Bu süreçte harekete geçip yeni girişimlere adım atarız. Oğlak burcunda meydana gelen Yeniaylar, olgunluğumuzu, sorumluluk bilincimizi, organizasyon kabiliyetimizi, hedeflerimizi ve onlara erişmek için sahip olduklarımızı öne çıkarır. Oğlak Yeniayı bizi, isteklerimizi bağımsız ve özgür bir şekilde gerçek kılmak için ihtiyaç duyduğumuz araçların peşine düşmeye yönlendirir.



Plüton-Neptün Sekstiline bağlı 13 Ocak Yeniayı​

13 Ocak'ta Oğlak burcunda meydana gelen Yeniay Plüton-Neptün Sekstiline bağlanacak. Bu Yeniay gelişimimize katkıda bulunarak bize hem eşsiz bir mantıksal analiz becerisi hem de etkileyici bir sezgisellik bahşedecek. Bu Yeniay boyunca gökyüzünde 17 Ocak tarihinde Kova burcundaki Jüpiter ile Boğa burcundaki Uranüs arasında gerçekleşecek Kare açının biçimlenmeye başladığını da görmek mümkün olacak. Bu konumlanmalar aşırıya kaçma riskinin habercisi olacak. Gezegenler arasındaki bu açı, kendimize aşırı güvenmemize, tehlikeli durumlarla karşılaşmamıza, soğukkanlılığımızı kaybetmemize sebep olabilir. Ayrıca bazı burçlar giderek gaddarlaşabilir. Kendi başarısızlığınıza yol açmak istemiyorsanız işleri aceleye getirmemeniz şart. Bizden söylemesi!
Yeniay'ı gözlemlerken ayrıca Mars'ın giderek Boğa burcundaki Uranüs'e yaklaştığını fark ediyoruz. Tam kavuşum 20 Ocak'ta gerçekleşse bile 13 Ocak'taki Yeniay etkilerinin habercisi olacak. Aktivitelerimizde asi ve ısrarcı davranacağız. Buna karşın özgün bir fikri somut bir şekilde benimsemek konusunda başarılı olacağız.

Kısacası, 13 Ocak'taki Yeniay ve (daha sonra ele alacağımız) 28 Ocak Dolunayı arasında güçlü sezgilerimiz kadar sağduyumuza da başvurmalıyız. Riskli durumlardan, kendimizi bir çatışma içinde bulmaktan ve kendi projelerimize sabırsızlığımız yüzünden zarar vermekten kaçınmalıyız. Bu süreçte şiddetle tepki göstereceğimiz ve isyan edeceğimiz bir haksızlığa da uğramamız olası. Böyle bir durum söz konusu olduğunda tepki göstermek için makul yöntemler bulup kendimizi kaybetmemiz şart!


Neyse ki Yeniay'a eşlik eden ve Toprak burçlarında meydana gelen Venüs, Mars, Uranüs Üçgeni bize yeni işbirlikleri kuracağımızı, rakiplerimiz ya da sıkıntılı durumlar karşısında yolumuza güvenebileceğimiz insanları bulacağımızı da müjdeliyor.


Yeniay'dan tüm burçlar etkilendiği bir astrolojik fenomen olsa da bu Yeniay'dan en çok Oğlak, Yengeç, Terazi, Balık, Kova ve Boğa burçları etkilenecek. Eğer yükseleniniz ya da Ay burcunuz da bu burçlardan biriyse de Yeniay'dan aynı ölçüde etkileneceksiniz.





Astrocenter
 
tumblr_psqrbbknPU1y9do6xo1_1280.jpg


13Ocak sabah 08.00 da Oğlak burcunun 23 derecesinde bir yeni ay yaşayacağız.
En çok etkiyi öncü gruplar alacak: Yengeç, oğlak, Terazi ve Koç yerleşimi olanlar.

Oğlak: Toprak grubunun öncü burcudur.
Sorumluluk, disiplin, kariyer, otorite kişiler ve devlettir.

Yeniay' baktığımız da bizi bir karar aşamasının beklediğini söyleyebiliriz.
Hangi konuda sorumluluk almak isteyipte bir türlü harekete gecemediysek bu yeniay bize o kararı aldıracak.
Hatta bizi korkutan, ne varsa bununlada Plüton desteği ile yuzlestirecek ve dönüştürerek yapacak bunu.

Direnç göstermemek çok önemli siz ne kadar direnirseniz Plüton o kadar sert gelir, geldiği yeri yıkar derim yerindeyse öldüm dersiniz ama ölmezsiniz.

Yönetici gezegenimiz Satürn ise Jüpiter ve Merkür ile kavuşum kova burcunda.
Özgürleşmek ve yenilenme isteğimiz ön planda.

Boğa burcundaki Uranüs ve Mars ile de kavga halinde.
Güvenli alanım dediğiniz ve kopup da bir türlü harekete geçemediğimiz yerden bir sarsacak, hemde aniden, şok etkisi yaratarak siz daha noluyor demeden noldum diyebilirsiniz.

Dürtüsel ve ani çıkışlar yapabiliriz.
Kendimizi kısıtlı hissettiğimiz konularla ilgili bir özgürleşme isteği ile isyan edebiliriz. Özellikle isyanların kaynağı kısıtlamalarla ilgili olabilir.Sosyal medya ile ilgili bir kısıtlama gelebilir.

Yine anın haritasında Venüs 12evde burda ikili iliskilerle ilgili birtakım gizli sırlar ve aldatma olayları ortaya dökülebilir.

İlişkilerle ilgili bir karar dönemi olabilir.
Ya tamam ya devam diyeceğiz.


Mc de yükselen akrep kendi yöneticisi olan Marsa tersten tersten bakarken kadın cinayetleri ile ilgili gündemler ortaya gelebilir.
Devlet otoritesindeki bir kadın lider ile ilgili gündem olabilir.

Şiddet ve taciz olaylari gundeme gelebilir.
Terör saldırıları, volkanik patlamalar, büyük yangın haberleri,
Sınırlarla ilgili saldırı haberleri, kazalar,
Elektrik kesintileri ve elektronik alet bozulmaları,
Depremler, sarsintilar,
Para piyasalarında dalgalanmalar,
İsyankar ayaklanmalar, kredi ve borçlarla ilgili birtakım gündemler olabilir.



astrobulut

 
tumblr_480ca806d252fded2e20eee07f5b4ae1_1564d7a2_1280.jpg


♈Yükselen Koç♈
Sorumluluğu kabul edin ve yönetimi ele alın. İş, kariyer, sorumluluklar ve başarıya yaklaşımınız yenileniyor.

♉Yükselen Boğa♉
Hayata bakış açınız, görüş ve inançlarınız değişiyor. Fikirlerinizdeki hatalı noktaları fark edip elemeniz, düşüncelerinizi yenilemeniz söz konusu.

♊Yükselen İkizler♊
Ortak finansal konular, borç-alacak, kredi, vergi, sigorta, miras, yatırımlarla ilgili işlemlerle uğraşabilirsiniz. Bu alanlarda bir temizlik yapmanız, bazı hesapları, konuları kapatmanız gerekiyor.

♋Yükselen Yengeç♋
İkili ilişkilere yaklaşımınız ve bakış açınız değişiyor, yenileniyor. Ego çatışmalarından, güç mücadelelerinden uzak durun.

♌Yükselen Aslan♌
Günlük rutininiz, gündelik işlere ve sağlık konularına yaklaşımınız değişiyor, yenileniyor. Çalışmaya odaklanacaksınız.

♍Yükselen Başak♍
Düşünce ve duygularınızı açık ve net bir şekilde ifade edebilir, daha önce kendinizi ortaya koymadığınız ve ifade etmediğiniz noktaları fark edebilirsiniz. Aşka yaklaşımınız ve ilişkilere bakışınız değişiyor.

♎Yükselen Terazi♎
Çocukluktan gelen korku ve şartlanmaların farkına varabilir, kendinizi güvende hissetmek için neye ihtiyaç duyduğunuzu görebilirsiniz.

♏Yükselen Akrep♏
Zihinsel kalıpların farkına varabilir, zihninizi ve çalışma şeklini gözlemleyebilir, olumsuz düşüncelerin dışına çıkabilirsiniz.

♐Yükselen Yay♐
Kendi değerinizin farkına varabilir ya da değer verdiğiniz şeyleri sorgulayabilirsiniz. Maddi konulara yaklaşımınız değişiyor.

♑Yükselen Oğlak♑
Sağlığınıza özen gösterin, gereğinden fazla sorumluluk aldığınızı ve kendinize yüklendiğinizi fark edebilirsiniz. Kabuk değiştiriyorsunuz, kendinizi ortaya koyuş şekliniz ve kimliğiniz değişiyor, yenileniyor.

♒Yükselen Kova♒
Bilinçaltına yönelik çalışmalardan fayda sağlayabilirsiniz, rüya ya da sezgiler önemli olabilir. Akışa uyun ve olayları kontrol etmeye çalışmayın.

♓Yükselen Balık♓
Gelecek planlarınız ve hedefleriniz değişiyor, daha önce önem verdiğiniz şeyler önemini yitiriyor. Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerden uzaklaşmanız ya da arkadaşlığa yaklaşımınızın değişmesi mümkün.


Duygu Pekbey
 
tumblr_c585e67457e7faec361836ff97834115_e0516529_1280.jpg


⚡Yükselen burçlarına göre


Oğlak, Yengeç, Balık ve Başaklar ikili ve sosyal ilişkilerinde yeni başlangıçlar, mevcut ilişkilerinde daha sağlam değişim ve dönüşüm süreci yaşayabilir.

İkizler ve Yaylar finansal konularda yeni yapılandırmaları olabilir. Destek ve çalışmalarının karşılıklarını alabilirler.


Aslanlar ve Koçlar iş ve kariyer hayatıyla ilgili etkiler alabilirler.


Teraziler ev ekonomileriyle, ev düzenleriyle ilgili etkiler alabilir.


Kovalar iç dünyalarında özellikle güvenli bir dönüşüm, değişim adına şanslılar. Güven temin edebilirler.

Akrep ve Boğalar'ın eğitim hayatlarında yeni düzenlemeleri olabilir. İmza, başvuru, anlaşma, sözleşme vs. gibi durumları güvenli ve dönüştürücü başlangıçları getirebilir.



Lyssa Tarot
 
tumblr_dda0d930c94c81704a1a61f9ac5f87ca_88984c87_1280.jpg


oğlak, başak, balık, akrep, karamsarlığı bir kenara bırak.
terazi, yengeç, koç kendinizi ifade etmeyi deneyin sakin ve soft olun.
aslan ve ikizler güçlendiğiniz dönem.
yay ve kova ilişkilere dikkat!


Yeni ay haritamızda nereye düşüyorsa bizi orada değişim dönüşüme zorlayacaktır, eğer bunu kabullenerek dönüşmezseniz krizlerle dönüşürsünüz

Bu da canınızı yakabilir.




Astrobaşak
 
Yeniay’ın haritasını incelersek;

İlk dikkati çeken nokta; Oğlak burcundaki Yeniay’ın Plüton ile kavuşum yapması. Bu oldukça etkili bir enerji. Duyguların derinlemesine hissedildiği, adeta iç hesaplaşmalara, değerlendirmelere gidileceğine bir işaret. Olaylar kendinizi veya iletişimde bulunduğunuz kişileri sonuna kadar irdelemeye götürebilir. Kıskançlık, kin ve öfke duyguları kontrolsüz bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu nedenle sevdiğiniz kişilerle aranızın bozulması söz konusu olabilir. İçteki güçlü dürtüler ortaya çıkmak için kendilerine yol arayacaktır.

Haritada Oğlak burcu yükseliyor. Yöneticisi Satürn Kova’da 2.evde ve yine Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Bu kişisel ve toplumsal anlamda fikirlerin ve düşüncelerin artık bazı sınırlamalar karşısında özgürlük arayışına gidebileceğini gösteriyor. Kova daima özgürlük ister ve hiç bir kısıtlamaya gelemez. Artık Oğlak burcunun temsil ettiği konular olan otorite figürleri, yöneticilere karşı direnme ve haklarını elde etmek için ayağa kalkma zamanının başladığını gösteriyor. Yeniay yeni başlangıçlar ve kararlar almak demek olduğu için adım adım özgürlük arayışları sesini yükseltmeye başlıyor. Bu arada anın haritasında Plüton’un yanında Merkür de yer alıyor.

Radikal kararlar almak, hayatınızı kökten değiştirecek değişimlere girişmek için güçlü düşünceler içerisinde olabilirsiniz.
Ancak bu kararları alırken Plüton’un yıkıcı enerjisini daima hesaba katmak gerekli. Hayatınızı temelden değiştirecek bir karara adım atacaksınız öncesinde birkaç kere oturup düşünün. Geri dönülemeyecek hatalardan sakınmanız için bu son derece önemli. Haritada dikkat çekici bir diğer nokta ise; Mars’ın kavuşum yapmak üzere Uranüs’e doğru gitmesi. Bir anda patlak verecek olaylar, sürpriz gelişmeler gündem maddesi olabilir. Mars’ta kimi zaman yıkıcı etkiler gösterdiği için bir eylemde bulunacağınız zaman gerçekten mantıklı davranmaya çalışmak lazım.



Jale Muratoğlu
 
tumblr_df6c5cee6a04ec564ff3916f3b600eb9_7b339a2a_1280.jpg

Bu yeni ayda da kaçtığımız sorumluluklarla,konforumuz arasında kalacağız..

Yapmamız gerekenlerle, gönlümüzden geçenler birbirini tutmayacak ama önümüzdeki 10 gün kadar “aklın yolu bir” diyenler yarışı galibiyetle bitirir.


Beni Oğlak burcundaki yeni ay’dan ziyade Uranüs’ün durağan konumda olması daha bi gundikliyor.Toprak hareketleri,doğa olayları tetiklenebilir.Siyasi olaylar gündemimiz olabilir.

Hava yolları ulaşımıyla ilgili negatif etkilere açık olunacak bir dönem.Yanıcı,patlayıcı şeylerden uzak duralım.Hiç bişey olmayadabilir ama yine de dikkat ! Aydınlık taraflara konsantre olalım,yeni projeler üretmeye,yeni akılcı kararlar almaya yoğunlaşalım,gölge yanlar,gölgede kalsın..

Oğlak
burçlarıyla beraber en çok Boğa’ların, Aslan’ların, Akrep’lerin ve Kova’ların süreçten etkileneceğini söyleyebiliriz.


Kısacası kaçtığın o sorumluluklar gelip böğrüne oturabilir canım..Sen ne istiyorsun?Buna hazır mısın?Bu olması gereken mi? Kalp her zaman doğruyu söylemez.Bu sefer mantığının peşinden git ! Oğlak ciddiyeti forever bi 10 gün !



Astro Billur
 
KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş ve kariyer hayatınızda yeni başlangıçlara imza atacaksınız. İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak adını uzun zamandır kafanızda olan ama gerçekleştirmeyi ertelediğiniz ne varsa bu haftayla
birlikte gerçekleştirmeye başlıyor olacaksınız. Haftasonuna doğru ise Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı açı sosyal çevreniz ve gelir gider dengenizle ilgili sizi biraz zorlayabilir.İletişim kurduğunuz kişilere ve gereksiz harcamalara dikkat etmelisiniz.


BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte yurtdışı bağlantılı konular, eğitim veya varsa akademik kariyerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar kapınızı çalmaya başlayacak.Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız güzel başlangıçlar ve
iş birlikleri elde edebilirsiniz. Haftasonuna doğru gerçekleşecek olan Jüpiter ve Uranüs arasındaki zorlayıcı açı sizleri otorite figürleri veya aile bireyleri ile ilgili konularda zorlayabilir. Hedeflerinizle ile ilgili ilişkilerinizle ilgili kimsenin etkisi altında kalmadan bireysel
kararlar vermeniz gerekebilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konularla ilgili sizi zorlayan bazı durum ve olaylarla ilgili çözümler bulmaya çalışacaksınız. Özellikle eşinizle parasal konular üzerinde konuşarak bir plan yapmanız gerekebilir.
Haftasonuna doğru ise Jüpiter ve Uranüs arasındaki zorlayıcı açı sizi beden ve ruh sağlığı bakımından zorlayabilir aniden gelişebilecek sorunlara karşı dikkatli olmanızda fayda olacak.Özellikle beslenmenize ve yediklerinize dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili İkizler burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda yeni başlangıçlar ve adımlar söz konusu olabilir.Uzun süredir bir ilişkiniz varsa ilişkinizi daha ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Ya da işinizle ilgili belki bir ortaklık kurabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etkilerle parasal konulara dikkat etmeli alacak verecek,borçlar,kredilerle ilgili sizi yoracak gündemler önünüze gelebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş hayatınızda yeni başlangıçlar ve sorumluluklar hayatınıza geliyor. İş yoğunluğunuz nedeniyle günlük yaşamınızı düzenlemeniz gerekebilir. Haftasonuna doğru ise Jüpiter ve Uranüs arasında oluşak zorlayıcı açı sizleri ikili ilişkiler ve otorite figürleriyle ilgili konularda zorlayabilir. Her konuda hedefinize odaklanmalı ve insanlarla olan iletişiminizde aniden gelişebilecek durumlara karşı sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili yeni ve güzel başlangıçlar sizleri bekliyor olacak. Yeni bir hobiye başlamak istiyorsanız adım atabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlu açı sizleri günlük hayat ve sağlıkla ilgili konularda dikkat etmeniz yönünde uyarıyor. İş hayatınızda almış olduğunuz sorumlulukları yerine getirirken kendinizi fazla zorlamamaya özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aile hayatınız,ev ve yuva konularıyla ilgili yeni ve güzel gelişmeler kapınıza çalacak. Haftasonu meydana gelecek olan Jüpiter ve Uranüs arasındaki zorlayıcı açı aşk hayatınız, çocuklarınızla
ilgili konular, yaratıcılığınız, parasal ve hukiki konularda sizi biraz zorlayabilir.Zorlandığınız noktaları keşfetmeli ve sizi aşağı çekmesine izin vermemelisiniz. Bu hafta kontrolü elden kaybetmeyerek her türlü kriz yönetimine karşı kendinizi motive etmelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte akrabalar, kardeşler ve kuzenlerle olan iletişiminizde artık yeni bir döneme geçiş yapıyor olacaksınız. Ticaret hayatınız varsa yeni müşteriler ve iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ile Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etki sizleri ev,yuva ve aile konularıyla ilgili biraz zorlayabilir. İkili ilişkilerde ise ego savaşlarına ve zıtlaşmalara dikkat etmelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte gelir,gider dengesi ve iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olacak. Uzun zamandır iş değişikliği yapmak istiyorsanız veya ek gelir elde etmek istiyorsanız bu haftayla birlikte yeni adımlar atabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etkiler sizleri akraba, kardeş kuzen ilişkileri ve iş hayatınızla ilgili zorlanmalar yaşatabilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerle ilgili yeni ve güzel başlangıçlar söz konusu olacak. İş hayatınız ve ikili ilişkilerle ilgili artık kafanızda ertelediğiniz her şeyi bu hafta itibariyle yoluna koymak isteyebilirsiniz.Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etkiler sizi aşk hayatınız ve hobilerinizle ilgili zorlayabilir

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ruhsal ve bedensel konularda uzun zamandır sıkıntı çektiğiniz bir konu varsa artık çözümü de gelecek. Kendinizi tanıyacak ve kendinizi keşfedeceksiniz.Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında
gerçekleşecek olan zorlu etkiler sizleri hedefleriniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili zorlayabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha çok mücadele etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

BALIK BURCU:


Sevgili Balık burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş hayatınızdan elde ettiğiniz gelirin artması için yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı açılar sizleri ruh ve beden sağlığınızla ilgili biraz zorlayabilir. Zaman zaman kaygılara kapılarak kendinizi gereksiz yere yorabilir ve iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz.İnsanlarla kurmuş olduğunuz iletişime de dikkat etmeli ve yanlış anlaşılmalardan ve yanlış anlamalardan kaçınmalısınız.




Büşra Baysal
 
X