13. rakamının uğursuzluğu :s

flocke8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
89
81
88
Yarın benim dogum günüm... Mutlu mesut yeni yaşıma girmeyi hayal ediyordum.Gunubirlik turlardan birini satın aldım masukiye, agva, sapanca taraflarına gidip bi kafami bosaltayim dedim hoppppp hava bozdu, hayaller çöp... Şaşırttı mı peki diye sorarsanız hayır şaşırtmadı. Benim hayatım hep boyle gecti çünkü. Neye heves etsem bi sekilde olmadı. Sevmedigim bi isim var. Iki yildir aşksizim ve yapayalniz hissediyorum kendimi. Butun arkadaslarim evlendi ve coluk cocuga karisti. Herkes bir sekilde yolunu buldu ve mutlu ben yerimde saymakla mesgulum. Yarın 28 oluyorum geriye dönüp baktıgımda sanki hic bisey yapmamis ve bosa yasamis gibi hissediyorum
Yok yani hayir Eğer sorun ayın 13. de dogmamsa bileyim de sorun bende degil rakamin ugursuzlugu diyip geçeyim benden çıksın olay..
Suan bogazim agriyor hastayim yatak dosek yatiyorum ve deliler gibi agladim ustune daha da aglamak icin eski bi turk filmi actim. Sadistlikte var galiba :/
Neyse ya.. Yeni yasa girsem ne, girmesem ne

Bende 13 ünde doğdum hemde salı günü Annem hep der ' salı doğdun sallanıp duruyon her işin gibi' der...Ama ben hiç şanssız olduğumu düşünmedim aksine 13 bana huzur verir sanki .. Pozitif düşünün iyi şeyler olsun hep.. Batıl inançları rafa kaldırın..

Biz yılbaşı için bi ay önceden plan yapmıştık,yola çıkacağımız gün kar başladı tipi çıktı. Yine de yola çıktık,8 saatlik yolu 14 saatte gittik,uykusuz kaldık yorulduk ama hayatımın en güzel anılarından. Hatta sabaha karşı ılgaz dağlarında mecburi mola verdik burda ölücem galiba buraya kadar diye bile düşünmüştüm:) hava -20 kapadokyada çarşı gezdik. Tabi hasta oldum ama değdi
Yani insan keyif almak isterse alıyo,sen kendini şartlamışsın.
Yaz günü hava ne kadar kötü olabilir ki,yağmur da yağsa aç kollarını ıslan,oh mis.

ben ne ypayım 3 yıldır her doğum günümde aldatıldım ve hala mücadele ediyorum inanma öyle şeylere öyle düşünürsen olur

Herşeyde bir hayır vardır ve biz bazen görmeyiz bile o hayrı. Ama gerçekleşir. Bu şekilde bak hayata çünkü bilemeyiz.

Uğurlu veya uğursuz diye birşey yoktur. Sadece biz yükleriz bu anlamları bazı şeylere...

Saat 12yi geçtiğine göre bugün benimde doğum günüm,aksine şükürler olsun hayatım genel olarak yolunda,herşey olduğu kadar olmayanıda kafama takıp üzülmem hayırlısı der geçerim herhangi bir uğursuzluğunu görmedim öyle olsa herkesin aynı problemleri yaşaması gerekirdi
Kutlu olsun doğum günümüz,bu doğum gününüzden itibaren hayattan ne beklentiniz varsa hepsi olsun inşallah nice yıllara

Dogum günün kutlu olsun mutlu yıllar

İyi düşün iyi olsun. Eğer sürekli defresif ve kötü şeyler düşünürsen o kötü şeyler her zaman seni bulur.Ben buna çok inanırım o yüzden hayata bir defa geliyoruz neden kendi irademizle mahvedelim ki bunu? Gülüp, eğlenmek her şeyden zevk almak varken...

Böyle bir ugursuzluga inanmıyorum tamamen hurafe. Saglıgın sıhhatin yerinde iyi bir isin var cok gec degil evlenmek icin. Biraz olumlu düsün hayata pozitif bak bence.

13 rakamı hristiyenlar için uğursuz
1.nedeneygamberimizin doğum yılının toplamı 13 olduğundan
2.neden de istanbulun Fethi tarihinin toplamininda 13 olmasi nedeniyle.
onlar bu sayıyı kaybetme sayısı olarak korkuyorlar ugursuzlik değil .
Branşı m olduğu için açıklayayım dedim.

Saçma bir batıl inanç.. 13 rakamını uzun uzun anlatırdım size de hiç girmeyim o konuya..

Bi de kendine acı çektirmeyi sevenlere mazoşist denir.. sadist başkasına yaptığınız zaman oluyo..

Hem olumsuz düşünceleri aklınızdan atmadıkça üstünüze tüm olumsuzlukları çekmeye devam edersiniz.. öncelikle işe olumlu düşünmeyle başlayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…