• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kiz cirlama cocuga. Temizlenir gecer ne olcak.
haklısınız

Benı tanıyon az bıraz çokta söz verıyom kendıme sana yorum yapmayım dıye çünkü farklı bakıyoz bız hayata
Bence ağlama içinden geldıgıce yasa
söz verme kendine ben senin yorumlarını önemsiyorum ve uygulamaya çalışıyorum değer verdiğim insanlardan sin beril abla dışardan bakan bir göz oluyorsun çoğu zaman ve bu daha mantıklı yorumlarına sebeb oluyor anlattığım olaylara dışardan bakanı bir gözle yorumlanan iyi geliyor bana bunu bil isterim seni tanıdıktan sonra nefese ve elife olan davranmalarını az çok duyduktan sonra daha çok ilimlandim bu değişimi hissediyorum kendim de önceden daha fenaydim şimdi ona göre daha rahatladım ama tam olarak değil

berilceee berilceee cook guzel yazmis. Sen de uzme tatli cannini bosver milletin ne dedigini de. En onemli olan sen cocugun ve esinin mutlu huzurlu olmasi. Gerisi bos
evet çok güzel yazmış çok etkiledi beni

Abla senin birde benden 3 kat daha fazla çıkıyor dur allah sabır versin çalışan annelere biz yine bı tık daha rahatız

Afiyet olsun canım dukana soda da ekliyorsun 1 lt oluyor haberin olsun
afiyet olsun sporun çok iyi kol bölgesel nasıl yapiyosun

çok az yemişsin canım akşamın çok hafif afiyet olsun

afiyet olsun canım bölgesel nasıl yapıyorsun aletle falan mı
ekliyorum canım

Sabah yok
11 de uyandım
1 bardak süt
1 küçük kurabiye

Öğlen 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
2 parça köfte 2 parmak kalınlığında

Aksam yok

Şu 1 lt
Spor yok

Çamaşır katlama asma ev temizleme derken yemek yemeği unutmuşum bu saat oldu napiyim ben şimdi açlık hissediyorum az biraz
az gibi geldi daha doğrusu dengesiz acıkınca leblebi çok iyi oluyor canim1 kahve fincanı 50 kalori ve doyurucu

herkes öğretmenliği kolay sanar ama gerçekten çok yorucu ve zor üstelik benim öyle güzel(!) ders programım var ki malesef her gün 8.30-16.00 arası dersim var
Hem de nasil zor:( en guzel ve kutsal meslek ama gercekten zor,ben 1. Siniflari okutuyorum sinifimda 3 tane sorunlu ogrenci var 4 tane Turkce bilmeyen suriyeli ogrenci,1 tame kaynastirma aksama kadar geberiyorum desem yeridir:(yine de rabbim eksikligini gostermesin sukur isimiz gucumuz var.

Valla mılletı takmayalı çok oldu
Çocuğum ve onun evı otesı çokta tın yanı
Zaten 3-5 sene sonra ıstesende kırletmıyorlar
Evet doğru söylüyorsun çok çok haklısın daha çok çeki düzen vericem huylarıma bu durum eşimi de sinir ediyor bağırma sus artık bıktım şu bagirmalarindan gibi laflar demeye başladı o bırak çocuktan değerli mi temizlenir alınır yapılır diyor ve bende bu konuda çok şikayetçi

2 lik dambilim Var Olur Mu Bana anlatsan

çay ve kuru yemiş yedim az canım

Link verirmisin canım

Evet kalkasım gelmedi yapılacak iş varya:)
ay abla keşke bende senin gibi rahat takılsam acaba çok çocukla alakası var mı az evvel tartıştık eşimle halıya çay döküldü ben cirladim kızıma ah diyorum bi bosversem bosverebilsem
Dumbelleri ben kol egzersizleri için kullanıyorum. Yaptığım iki video var benim kol için. Biri ebru şallı’nın 3k DVD’sinden sadece kol için olan kısım
İkincisi de Rachel Nisson hesabında YouTube’da. İsmi dance cardio. Onun da sadece kol için olan kısımlarını yapıyorum.
Karın için ise ben sadece plank yapıyorum. 5 set 50 saniyeden

haklısınız

söz verme kendine ben senin yorumlarını önemsiyorum ve uygulamaya çalışıyorum değer verdiğim insanlardan sin beril abla dışardan bakan bir göz oluyorsun çoğu zaman ve bu daha mantıklı yorumlarına sebeb oluyor anlattığım olaylara dışardan bakanı bir gözle yorumlanan iyi geliyor bana bunu bil isterim seni tanıdıktan sonra nefese ve elife olan davranmalarını az çok duyduktan sonra daha çok ilimlandim bu değişimi hissediyorum kendim de önceden daha fenaydim şimdi ona göre daha rahatladım ama tam olarak değil

evet çok güzel yazmış çok etkiledi beni
Keske bır gün bızımle yasasan hılal ınankı çok farklı olurdun
Elıf ve nefes resımlerden farkettınse çok kendıne güvenen çocuklar
Benım sorunlarımı az çok bılıyon bır ay oldu 3 cenaze verdık toprağa ama bu bıle onların duzenını bozamadı
Bozamaz ızın vermemde

Iptal oldu canim o yarisma. Bu yarisma gruplari daha disiplinli diye katilmaya karar verdim ben de. Sen en son 66lardaydin diye hatirliyorum ben, cok kilo almisiz valla :KK43: ben 60dan 67ye ciktim. Sen kac kg aldin

Cok tesekkurler, hepimize bol sans ve motivasyon diliyorum
69.6 altiyim suan 5-6 kilo aldim,ben de stresli bir yaz gecirdim,ev tasima,evimi su basti,Bursaya gelince 10 gun polis evinde kaldik orda burda sagliksiz beslendim malum bunyede hazir hemen kilo almaya verdiklerimi misliyle aldim:(

Hem de nasil zor:KK43: en guzel ve kutsal meslek ama gercekten zor,ben 1. Siniflari okutuyorum sinifimda 3 tane sorunlu ogrenci var 4 tane Turkce bilmeyen suriyeli ogrenci,1 tame kaynastirma aksama kadar geberiyorum desem yeridir:KK43:yine de rabbim eksikligini gostermesin sukur isimiz gucumuz var.
Kolay gelsin canim. Gercekten zor. Kizimi krese birakiyorum sabah ki bizde 4 cocuga 1 ogretmen dusuyor onlara bile diyorum isiniz zor kolay gelsin diye. Hele ki senin grubun baya kalabalik.
Evet doğru söylüyorsun çok çok haklısın daha çok çeki düzen vericem huylarıma bu durum eşimi de sinir ediyor bağırma sus artık bıktım şu bagirmalarindan gibi laflar demeye başladı o bırak çocuktan değerli mi temizlenir alınır yapılır diyor ve bende bu konuda çok şikayetçi
Yapma Hilalim biraz rahat ol. Ne dertler var hastaliklar var. Sukur sagliklisiniz hersey yolunda. Kendi huzurunu ve kizinin esinin huzurunu kendin bozma canim benim.sinirlenince direk git yatak odasina biraz sakinles. Ondan sonra don esinin kizinin yanina.

Alınmasa kac yazar sız mutlu olun yeter

ekliyorum canım

az gibi geldi daha doğrusu dengesiz acıkınca leblebi çok iyi oluyor canim1 kahve fincanı 50 kalori ve doyurucu
bunu not alıyım bir yere canım

Dumbelleri ben kol egzersizleri için kullanıyorum. Yaptığım iki video var benim kol için. Biri ebru şallı’nın 3k DVD’sinden sadece kol için olan kısım
İkincisi de Rachel Nisson hesabında YouTube’da. İsmi dance cardio. Onun da sadece kol için olan kısımlarını yapıyorum.
Karın için ise ben sadece plank yapıyorum. 5 set 50 saniyeden
plankısı yarıyor mu göbekte peki düzen li yapıyorsun sanırım kol için olanları da 2 kilo damsız öle başlasam olur mu yapmaya
Keske bır gün bızımle yasasan hılal ınankı çok farklı olurdun
Elıf ve nefes resımlerden farkettınse çok kendıne güvenen çocuklar
Benım sorunlarımı az çok bılıyon bır ay oldu 3 cenaze verdık toprağa ama bu bıle onların duzenını bozamadı
Bozamaz ızın vermemde
keşke abla keşke yaşayabilsem peki başka insanların evinde bunu nasıl sagliyorsun belki bana arada video atarsan kendimi değiştirmem de çok daha etkili olur ben millet yüzünden kızımı çok ihmal ediyorum hayır diyemedigimden onun ne suçu var oysaki oyun ve ilgi zamanı tam da bilmiyorum kendine ozguveni nasıl bir çocuk ama evet senin kızlarında bunu farkettim ben ve çok aktifler bu senden de kaynaklı benim mesela senin kadar aktif bir hayatım yok bu yüzden seninkiler kadar aktif olmasalarda yapabileceğim şeylerden örnek verirsen çok sevinirim

Kolay gelsin canim. Gercekten zor. Kizimi krese birakiyorum sabah ki bizde 4 cocuga 1 ogretmen dusuyor onlara bile diyorum isiniz zor kolay gelsin diye. Hele ki senin grubun baya kalabalik.

Yapma Hilalim biraz rahat ol. Ne dertler var hastaliklar var. Sukur sagliklisiniz hersey yolunda. Kendi huzurunu ve kizinin esinin huzurunu kendin bozma canim benim.sinirlenince direk git yatak odasina biraz sakinles. Ondan sonra don esinin kizinin yanina.
Buna ne desem derya sanırım fevrilik ve düşünmeden hareket etme bu anlık mesela bağırdım diyelim sonra diyorum ki bu ne tepki hilal yuh içimden kendimi eleştiriyorum ama tabi bu bi tık azaldı ama hiç kalmasın istiyorum

plankısı yarıyor mu göbekte peki düzen li yapıyorsun sanırım kol için olanları da 2 kilo damsız öle başlasam olur mu yapmaya
keşke abla keşke yaşayabilsem peki başka insanların evinde bunu nasıl sagliyorsun belki bana arada video atarsan kendimi değiştirmem de çok daha etkili olur ben millet yüzünden kızımı çok ihmal ediyorum hayır diyemedigimden onun ne suçu var oysaki oyun ve ilgi zamanı tam da bilmiyorum kendine ozguveni nasıl bir çocuk ama evet senin kızlarında bunu farkettim ben ve çok aktifler bu senden de kaynaklı benim mesela senin kadar aktif bir hayatım yok bu yüzden seninkiler kadar aktif olmasalarda yapabileceğim şeylerden örnek verirsen çok sevinirim
Bızımkıler benım sayemde sefıl büyüyor
Senınkı kadar şanslı degıller
Zamanın uzunluğu degıl kalıtesı önemlı hılal
Bır kere onunla tepeden konuşma hıc
Hep onun boy hızasına egıl ve konus
Bırsey yaparken onunla konuşma
Sırf onu dınle en başta
Mısafırde senın alıştırmana bağlı
Akşam yemeğe mısafırım vardı ama o kıtap okundu
Sebeklık yapıldı dıs fırçalama yarısında yıne benı gectı ve uyuduk
Mısafır çayını kendı alsın almak ıstemıyorsa yarım saat beklesın ölmez ya
Birde benım evıme takık ınsan sokmam ben bıraz tanırlar mayamı huyumu

Sagol canim aslinda sukretmem lazim sinifim o kadar kalabalik degil 22 ogrencim var,normalde merkezlerde daha kalabalik oluyor:)

Plank bütün kasları çok iyi çalıştırıyor. Özellikle tabi karın kaslarını. Tek başına plank göbeği toparlar mı bilmiyorum çünkü ben çok spor yapıyorum ve sürekli değiştiriyorum. Ama kesin etkisi olur.
Olur olur. Ben şu an 2.5’larla yapıyorum. Onlar bile yetiyor

Kizlar bugun o kadar cok kosturduk ki sabah asureyle ugrastim,ogleden sonra sinifim iicn yazici bilgisayar ve bazi ihtiyaclar alindi,tartimi tamire verdik sonra aksam ustu Mudanya'ya gectik terledim orda da usudum suan burun akintisi bas agrisi ve hapsurma var sanirim nezle oldum:( otur evinde yani bir haftasonun var,yarin da veli toplantisi var:(

Hılal kızının evını ıstedıgı gıbı kullanmasına ızın ver oncelıkle
Kırsın dağıtsın boyasın boylelıkle öğrenecek el becerısı gelısecek
Duvarları boyuyorsa bütün duvarı kağıtla kapla oraları beraber boyayın
Halı kırlendıyse şok kuvvetin ıcıne bırbırını ıslata ıslata yıkayın
Mutfağa gırın beraber el altı çalısmaya bayılıyorlar
Plastık bir bıçak al kesemedıgın sebzelerı kessın doğrasın sende onu pofpofla amannn sankı ıstanbulu fethettı gıbı oluyorlar
Evcılık oyna bol bol

Menumu yazayim da yatayim

Sabah 11 de pastirmali yum,1 dilim tb ekmegi,10 yesil zeytin,1 ucgen peynir.

Ara bir kase asure.

Aksam:18.30 bir porsiyin istavrit,1 dilim tb ekmegi,salata.

Spor yapmadim tum gun kosturdum,telimde adimsayar var 2.5 saat yurumusum,1.5 litre su(disarda tuvalet sorunundan cok icmiyorum)

Back
X