• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şu anki kilonu not alayım ben ..bir de hedef kilonu :KK66:
Cuma'ları da düzenli bildirim yaparsın bizler gibi :rolleyes:tartı günü :KK200:
Şu anki kilom belirsiz 80 e doğru ilerliyordu en son, cuma bildirsem olmazmı
:sus:

Kendini tanıtırsın canım ?bizim hatunlarla da zamanla tanışırsın zaten ..profil resmin çok güzelmiş ..beğendim:KK66: bilmiyorum daha önce yarıştın mı ?kaptanımız berilceee berilceee dir.gelince tanışırsın :KK66:..Burda 11 takım yarışıyor birbiriyle ..sen deneme süresindesin şimdi ..o en az 2 hafta ..eğer kilo vermeye başlayıp yeterli katılımda görüldüyse o zaman listeye giriliyor ..
Zamanla öğrenirsin zaten ..hayatı da paylaşılarak zayıflıyoruz işte :KK66:

Çoklu alıntı için basıyorsun istediğin mesajlara ..cevapla bölümünde alıntıları ekle var oraya basıyorsun ..aralarına yazabiliyorsun ..zamanla alışırsın iyice zaten :KK66:

Tanıtıma geçeyim hemen
41 yaş 80 e yakın kilo
2 kız annesi
Kamuda görevli
Kışın gelmesiyle iştahı açılmış
Acilen tedbir almak isteyen canlı :KK33:
Evet tam zamanında gelmişsin :rolleyes: bu ara herkes aynı yaktı bizi aşureler :KK70:
Ama bir dur demek lazım artık iyi yapmışsın

Kendini tanıtırsın canım ?bizim hatunlarla da zamanla tanışırsın zaten ..profil resmin çok güzelmiş ..beğendim:KK66: bilmiyorum daha önce yarıştın mı ?kaptanımız berilceee berilceee dir.gelince tanışırsın :KK66:..Burda 11 takım yarışıyor birbiriyle ..sen deneme süresindesin şimdi ..o en az 2 hafta ..eğer kilo vermeye başlayıp yeterli katılımda görüldüyse o zaman listeye giriliyor ..
Zamanla öğrenirsin zaten ..hayatı da paylaşılarak zayıflıyoruz işte :KK66:
Teşekkür ederim :)
10 yıllık KK okuyucu üyesiyim, arada girer okur çıkardım, ilk kez yarışıyor ve ilk kez yazarak katılıyorum:)

Teşekkür ederim :)
10 yıllık KK okuyucu üyesiyim, arada girer okur çıkardım, ilk kez yarışıyor ve ilk kez yazarak katılıyorum:)
Hadi hayırlı olsun :KK66:ben de genelde okurdum önceleri mayıs gibi katıldım ..

IMG_2136.webp

Akşamları menülerimizi yazıyoruz ..içtiğimiz su miktarını ..yaptığımız sporu ..birbirimize yorum yapıyoruz ..spor yapanlara imrenerek bakıp gaza geliyoruz..:KK48:motivasyon önemli sonuçta
Hmmm spor da yapmalıyım değil mi :deli:
Çoklu alıntı için basıyorsun istediğin mesajlara ..cevapla bölümünde alıntıları ekle var oraya basıyorsun ..aralarına yazabiliyorsun ..zamanla alışırsın iyice zaten :KK66:
Deneme bir iki
Oldu galiba ama nasıl yaptığımı unuttum:duduk:
Neyse zamana bırakalım:işsiz:

Öğrenirsin zamanla herşeyi Bloom0677 Bloom0677 :halay:
Gayet güzel olmuş işte .
Spor yapıyoruz keşke yapmadan olsa ama olmuyor işte :KK70:ben genelde yürüyüş yapıyorum evde Leslie bazen ..daha düzenli yapanlarda var ..eliptik ,ip,pilates ..
Kafamıza göre hangisi olursa artık

Back
X