• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de öğleden önce arkadaşım kuru dometes ve zeytinli ekmek yapmış 1 dilim tadına baktım, sonra öğlen yemeğimi yiyemedim ya, yarım kase salata yiyebildim. sonra yarım saat dışarıda hafif hafif yürüdüm iyi geldi.

2lt suyumu bitirdim bu saate kadar. birazdan dukan biramı yaparım.

akşam spora da gidicem.. ama şuan pek uykum var..

1 tabak sebze yemeği ya sanırım ideal kiloya yaklaştıkça akşamları tek çeşit yemek lazım birde kesinlikle spor sporsuz olmayacak bu iş
sebze yamağı ama kıymalı sebze yemeği ve sade yapılmış sebze yemeği de olsa diyetisyenimin ölçüsü 5-6kaşık eğer etli ya da kıymalı olursa da 4-5kaşık

Canim ben karatay yapiyorum. Tereyag da zeytinyag da serbest. Ve miktarlar da istedigin kadar.
Yani yorum yaparken zorlaniyorsunuz biliyorum. :KK15:
Canım aslında ben karatayın bi kitabını okumuştum bi arkadaşımda yaptım 9 kilo verdim diyince heveslendim bende başladım ama sınırsız mantığı bende de vardı öyle olunca ben başaramadım çünkü baya yiyordum yeme dediklerine katılıyorum karatayın şeker un paketli ve işlenmiş gıdaları yemeyin diyor bence çok haklı ama sınırsız istediğiniz kadar yiyin diyince olmuyor yada bende olmadı bilmiyorum ama 9 kilo veren arkadşımı söyliyim 63 ten 54 e düşmüş sağlıklı şeyleri sınırlı yer karatayın yasaklı dediği şeyleri hiç yemez gerçekten kilosunu da böyle koruyor spor yapmayı sevmiyorum diyor ama küçücük bi çikolata börek kek aklına ne gelirse yasaklı asla yemiyor hatta ona sormuştum 9 kilo verme sürecinde kaçamak yaptığında ne yaptın dedim o da düşündü güldü romaya gitmiştim oranında dondurması meşhur olduğu için ve bi daha ne zaman gelirim buraya dediğim için sadece dondurma yedim dedi ben arkadaşımın bu anısını öğrenince çok şaşırmıştım ve şunu anladımki her daim kontrollü olmalıyız ne kadar başarıyorsun dersen çok az ama sağolsun berilceee berilceee beril abla sayesinde bu hafta kendime geldim son 3 aydır aynı kilodayım karatay yaparken bu anlattığım da aklında bulunsun canım inşAllah hepimiz istediğimiz sağlıklı kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırız

Bu saatlerde bir durağanlık bir firar durumu seziyorum iki gündür:KK54:
Spor yaptığınızdan şüphelenmekteyim, hazır cuma da yaklaşmışken :spor:
Aferin aferin böyle devam :rapci:
Öyle mi dersin ?hadi inşallah :rolleyes:
Yarın Çarşamba daha yoğun olur burası bence :KK73:

IMG_2140.webp

Kızlar çok merak ediyorum ..son haftalarda pek iyi değildik sanki .
Eksi olanlar el kaldırsın mı acaba?cumaya kadar daha var bu hafta sanki daha çok eksiyle başlandı gibi :rolleyes:
Tartilamadim ki cumadan beri umararim eksiyimdir.

Evet biraz işleri hallettim iyi bir yürüyüş yaptım..zorlandım biraz bayır çıkmaya çalıştım bende ..yürümeyince kendimi hantal hissediyorum :confused:
Akşama balık pişirmek var aklımda salatayla ..sizde planlar nasıl ?
:KK75::KK75::KK75::KK75:
Afiyet olsun simdiden canim. Himmm canim balik istedi.

Back
X