@berilcee canım seni seviyoruz

Sen yokkken çabaladık tabi ama sen gelince bir başka oldu valla

Kızlar ben çok yıllar kilolu gezdim ..bir ara zayıflamıştım biraz ama geri aldım ..sabah işyerine kahvaltısız gider öğlen ne bulduysam yerdim ..itiraf ediyorum evde Nutella kavanozunu bitiren de bendim

Sonra iş değişiklikleri taşınma falan derken hepten saldım kendimi ..bir yerde okumuştum "bizdeki kadınların %50 sinin hobisi pasta börek yapmakmış "
Aynen öyle oldu bendede..değişik tarifler denerdim en çok ben yerdim

Çikolata pasta zaten vazgeçilmezlerimdendi

Sonra tartıda 85 gördüm geçen kış resimlerime baktım ..ben yokum çoğunda zaten ..ya da önümde koca bir çanta var .başladım zaten daha önce kısa bir süre gitmiştim diyetisyene..onlara uydurdum yürüyüş yaptım ..70 le bu gruba geldim ..çok şükür 57 ile mezun oldum ..bildiğiniz üzere koruma dönemi yapıyorum şimdi ..
Artık çok mutluyum kıyafet sorunum kalmadı gibi ..insana zayıf olunca ne giyse yakışıyor sanki ..
Hatta zayıflayınca sosyalleştim bu sene kurslara yazıldım bol bol ..spor kursu da var aralarında

0 1-2 kiloyu alıyorsunuz önemsemiyoruz ya derken 5 oluyor ..veririz diyoruz 10 oluyor ..o yüzden 1 kilo bile çok önemli ..bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım ..yani olmayacak diye birşey yok yeterki pes etmeyelim ..şekersizde yaşanıyormuş hatta alışılıyormuş ..börek olmadan da oluyormuş ..
Mutsuz olmaya gerek yok yani ..sadece biraz sabır ve irade ..
O yüzden madem buraya vakit ayırıyorsunuz hep fedakarlık yaparak..bitirelim bu kilo işini ..uzayıp gitmesin yıllarca..en güzel yıllar kilolu kendini beğenmeyerek geçmesin
İşte en önemli sır motivasyon ve isteme