Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın hanımlar
Yarından itibaren ben de başlıyorum düzenli beslenmeye inşallah
Kaçış yok bu işten
Bugün biraz sebze alayım açılışı yapayım diyorum
80 i geçmiş kilo
Azimli olursam 20 günde ne kadar verebilirim acaba
Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi :rolleyes:ilk hafta hızlı verirsin sonra biraz yavaşlar 20 gün sonra birşey mi var ?düğün falan mı?

Kardiyo egzersizi yapanlara ayrı bir saygım vardır yıllardır:KK52:ben hiç yapamadım mesela

Bal pekmez bile denedim inan, mesele benim seviyor olmam, şekeri bırakınca çayı da bırakırım zannımca:deli:
Bloom ben de öyleyim. Benim arkadaslarim hep bir bir birakti şekeri, yas grubumda kullanan kalmadi desem yeri. Ama cayi sekersiz ictigim zamanlarda cay icmiyorum. Azalttim ama o bile tatmin etmiyor beni tad olarak

@berilcee canım seni seviyoruz :KK68:
Sen yokkken çabaladık tabi ama sen gelince bir başka oldu valla :KK66:
Kızlar ben çok yıllar kilolu gezdim ..bir ara zayıflamıştım biraz ama geri aldım ..sabah işyerine kahvaltısız gider öğlen ne bulduysam yerdim ..itiraf ediyorum evde Nutella kavanozunu bitiren de bendim:-)
Sonra iş değişiklikleri taşınma falan derken hepten saldım kendimi ..bir yerde okumuştum "bizdeki kadınların %50 sinin hobisi pasta börek yapmakmış "
Aynen öyle oldu bendede..değişik tarifler denerdim en çok ben yerdim :-)
Çikolata pasta zaten vazgeçilmezlerimdendi :KK70:
Sonra tartıda 85 gördüm geçen kış resimlerime baktım ..ben yokum çoğunda zaten ..ya da önümde koca bir çanta var .başladım zaten daha önce kısa bir süre gitmiştim diyetisyene..onlara uydurdum yürüyüş yaptım ..70 le bu gruba geldim ..çok şükür 57 ile mezun oldum ..bildiğiniz üzere koruma dönemi yapıyorum şimdi ..
Artık çok mutluyum kıyafet sorunum kalmadı gibi ..insana zayıf olunca ne giyse yakışıyor sanki ..
Hatta zayıflayınca sosyalleştim bu sene kurslara yazıldım bol bol ..spor kursu da var aralarında :KK73:
0 1-2 kiloyu alıyorsunuz önemsemiyoruz ya derken 5 oluyor ..veririz diyoruz 10 oluyor ..o yüzden 1 kilo bile çok önemli ..bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım ..yani olmayacak diye birşey yok yeterki pes etmeyelim ..şekersizde yaşanıyormuş hatta alışılıyormuş ..börek olmadan da oluyormuş ..
Mutsuz olmaya gerek yok yani ..sadece biraz sabır ve irade ..
O yüzden madem buraya vakit ayırıyorsunuz hep fedakarlık yaparak..bitirelim bu kilo işini ..uzayıp gitmesin yıllarca..en güzel yıllar kilolu kendini beğenmeyerek geçmesin
İşte en önemli sır motivasyon ve isteme :KK19:

Günaydın kızlar bu arada hepinize, cok guzeel bir gün dilerim:nazar:
Gunaydin canim
Kızlar ben çok yıllar kilolu gezdim ..bir ara zayıflamıştım biraz ama geri aldım ..sabah işyerine kahvaltısız gider öğlen ne bulduysam yerdim ..itiraf ediyorum evde Nutella kavanozunu bitiren de bendim:-)
Sonra iş değişiklikleri taşınma falan derken hepten saldım kendimi ..bir yerde okumuştum "bizdeki kadınların %50 sinin hobisi pasta börek yapmakmış "
Sonra tartıda 85 gördüm geçen kış resimlerime baktım ..ben yokum çoğunda zaten ..ya da önümde koca bir çanta var .başladım zaten daha önce kısa bir süre gitmiştim diyetisyene..onlara uydurdum yürüyüş yaptım ..70 le bu gruba geldim ..çok şükür 57 ile mezun oldum ..bildiğiniz üzere koruma dönemi yapıyorum şimdi ..
Artık çok mutluyum kıyafet sorunum kalmadı gibi ..insana zayıf olunca ne giyse yakışıyor sanki ..
Hatta zayıflayınca sosyalleştim bu sene kurslara yazıldım bol bol ..spor kursu da var aralarında :KK73:
0 1-2 kiloyu alıyorsunuz önemsemiyoruz ya derken 5 oluyor ..veririz diyoruz 10 oluyor ..o yüzden 1 kilo bile çok önemli ..bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım ..yani olmayacak diye birşey yok yeterki pes etmeyelim ..şekersizde yaşanıyormuş hatta alışılıyormuş ..börek olmadan da oluyormuş ..
O yüzden madem buraya vakit ayırıyorsunuz hep fedakarlık yaparak..bitirelim bu kilo işini ..uzayıp gitmesin yıllarca..en güzel yıllar kilolu kendini beğenmeyerek geçmesin
Canim benim cook guzel yazmissin. Kesinlikle haklisin en guzel yillar kilolu olmasin. Son 2 haftadir sadece sekersiz degil ekmeksiz pilavsiz minimum kh ile yiyorum doyuyorum saka gibi. Ins onur boyu boyle yesem ne guzel olur. Amac o aslinda.

Teşekkürler kizlar
Aç yatinca veriyorum kiloları aksam elma mandalina yedim birde
Ac yatmak benim de cok hosuma gidiyor ya aciktigimi hissedince mutlu oluyorum:D

herkese günaydın menü yazarak başlayalım
sabah 1 dlim ekmek ile klasik kahvaltı
öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 but tavuk yoğurt
akşam 1 tabak sebzeli kıymalı yemek yoğurt 1 dilim ekmek
su 2 litre
ara öğün yapmadım dün
spor içinde internetten bir video buldum fat burning kardiyo toplamda 35 dk ama ben 10. dakikada mahvoldum elim ayağım kesildi nabzım yükseldi bıraktım ama güzel video vücudum alışına kadar devam edeceğim dün 10 dk oldu bugün 15 dakika öyle öyle yükselteceğim
Merak ettim o videoyu bi bakicam uygun olunca ben yaparim belki ;)

günaydın kızlar iyi sabahlar,

120 tane birikmiş mesajı okurken acaba ben dün ne yedim sorusunu soruyorum kendime sürekli.. ne yedim arkadaş ben ya?

bi unutkanlığım eksikti :) B12 almam lazım sanırım.. gün de bir avuç beslenme takviyesi destek alıyorum.

sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık
öğlen; 1 tavuklu hamburger,1 bardak zero
akşam; fırında levrek, salata, 1 dilim ekmek,2 hurma

su;3lt
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 1 set karın hareketi
Hamburger mi gördüm orda bi gözüm döndü :-)

Evet ya cok kalorili. sporun yarisi fistiga gitti :p
Olsun oluyo arada hic mi yemeyelim yani :p yarin cuma durumlar nasil rakip merak ediyorum eridin mi ;)

Ac yatmak benim de cok hosuma gidiyor ya aciktigimi hissedince mutlu oluyorum:KK70:

Merak ettim o videoyu bi bakicam uygun olunca ben yaparim belki :KK66:

Olsun oluyo arada hic mi yemeyelim yani :p yarin cuma durumlar nasil rakip merak ediyorum eridin mi :KK66:

hamburger candır yaaa :) çok severim de, işte böyle ara ara yiyorum, içi bol yeşillikli..

Günaydinnn. Sabah 5.30 oglum uyandirdi. Yatakta dizimi izledim. Uykum kacmisti. Iyiyim gibiii. Aklim eliptik de :KK70:. Vallahi yapicam simdii sonra dusa girerim. Bakalim kac dk yapabilcem. :-) 3 gün yokum evde. Annemler 100km uzagimda. Ama su an türkiyedeler. E kardeslerim hepsi orada yasiyor. Hem onlari ziyaret hem yakinlarimi. Annemin evinde kalicaz.
Gün icinde giremesemde gece girer okurum cvplarim.
13 gibi cikicaz ozamana kadar girebilirmiyim bilmem.
Tartimi da getiriyorum. Kücük kardesimin dogum günü bugün. Yandimmmm. Pasta masta yemem vallaa. Ins :KK70:
Yemekte kurufasulye varmis bana uyan. 1 kepce yerim gerisi salata ins.
Umarim yine ishal olmammm.
Öptüm hepinizi. Kac dk yaptigimi yazarim :KK70: 5dk diyormuşum :KK70:
Iyi yolculuklar canim. Kardesinin de dogum gunu kutlu olsun. Nice mutlu saglikli fit yillariniz olsun hep beraber ;)
Gunaydin kizlar aksam ilac alip erkenden yattim biraz daha iyiyim ama tamamen iyilesmis degilim aksamki menumu yazayim hemen

Sabah bir elma

Kahvalti.11.00 uc kasik cokelek(icine 4 ceviz,roka) 1 az ty yum,10 yesil zeytin ve yesil cay.

Ara bir orta boy greyfurt

Aksam: 2 kase tarhana(hastayim iyi gelir diye o kadar ictim) dort kasik kadar ispanak yemegi.

Saat 21.00 bir mandalina yarim nar

2 litre su okula yuruyerek (30 dk)gidip geldim ayrica spor yapmadim.
Afiyet olsun. Cok gecmis olsun canim tuh hala gecmemis.
Günaydın hanımlar
Kaçış yok bu işten
80 i geçmiş kilo
Canim bunyene bagla ama genelde ilk haftalar daha hizliyor gidiyor en azindan bende oyleydi.
herkese günaydın menü yazarak başlayalım
sabah 1 dlim ekmek ile klasik kahvaltı
öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 but tavuk yoğurt
akşam 1 tabak sebzeli kıymalı yemek yoğurt 1 dilim ekmek
su 2 litre
ara öğün yapmadım dün
spor içinde internetten bir video buldum fat burning kardiyo toplamda 35 dk ama ben 10. dakikada mahvoldum elim ayağım kesildi nabzım yükseldi bıraktım ama güzel video vücudum alışına kadar devam edeceğim dün 10 dk oldu bugün 15 dakika öyle öyle yükselteceğim
Canim biraz salata eklesen menune daha guzel olur. Ama gayet diyete uygun yemissin.

Ac yatmak benim de cok hosuma gidiyor ya aciktigimi hissedince mutlu oluyorum:KK70:

Merak ettim o videoyu bi bakicam uygun olunca ben yaparim belki :KK66:

Olsun oluyo arada hic mi yemeyelim yani :p yarin cuma durumlar nasil rakip merak ediyorum eridin mi :KK66:
Pazartesiden pek farkli degilim gibi. Ne diyeyim eksi olsun benim olsun :D

Kızmıyom doğal halım bu canım
Alınma kırılma küsme benı bağlamıyor kuzum ya malum 5 tosbik olunca ha bırde hılalden ıdmanım sağlam
Ama aylardır sana soylemedıgım bır şey soyleyımmı
Sen takıma geldıgınde eskı kaptanım demıstın ya
Sanırım senden beklentım çok oldu
Bırsey olsa takımı devrederım gıderım dıyordum
Sonrakı kararsızlıklar gelmemeler vs benı demorılıze ettı
Ha bu tavrım sana has degıl
Bır haftadır kımı yakalarsam haşlayıp bırakıyorum
Bır amacımız var ya olursa degıl
Olduğu kadarıyla degıl
Illa da zayıflayacaz dedıgımız
Ya bu deveyı cümleten kurallara uyarak güdecez zayıflayıp mezun olup benden kurtulursunuz
Yada oy bırlıgıyle benı atarsınız
Zaman kaybetmemıze tahammülüm yok
Mazaret hıc kabul edemıyom artık kotam dolmuş

Bu arada içimi dokmusken bır teşekkür bır sürüde özürüm var onlarda aradan çıksın
Tam 3 aydır büyük kızımın bır sorunuyla ugrasıyom bonzaı içmiş gıbı dolanıyorum resmen
Bunun üzerıne bayramın bırıncı günü
Kaynımı,eltımı,eltımın annesını trafık kazasında kaybettık
Olmadığım o uzun zamanda urfadaydım
Ben yokken takımı sırtlanan yelız elıf ve Nalan'a mınnettarım ne desem az hele elıfle Yeliz'e.....
Her cuma onca işi arasında liste dıye koşup gelen nalanıma candan teşekkürler
Bıran olsun burayı boslamayan Derya ve lınn çok teşekkürler akışı sağladığınız ıçın
Nıhal hatta ablamız sana neler demek ıstıyomda dılın dındugunu kelımeler yazamıyo ıyıkı varsın yanımızdasın cana cansın
Ve tüm 13. Takım tıytıllarım sızınle ılgılenemedıgım dönemler ıcın özür yüzlerce kez hemde

Bır not düşüp kapatayım o cenaze evınde o telasemde bıle takıma ulasabıldıgım an kadar bılgı aldım haberdar oldum
Ve şunu soyleyım kı her şekılde hayat devam edıyor
Buradan dıyetten zayıflama istegınden uzaklaşma bır artı getırmıyor
Kızsamda terlıkle fırlatsam seviyorum sızı sanal şişko aılem :)
abla ben cenazeleri bilmiyodum başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşAllah bende bayramdan hemen önce dedemi kaybettim evet hayat devam ediyor bende sana çok teşekkür ederim bizimle çok ilgileniyorsun Allah razı olsun

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 haslanmis yumurta. 1 domates. Yarim demet yani bolca maydonoz. 2 zeytin. 2 dilim b peynir. 1 bardak hosaf (Sekersiz kusburnu elma ve erikten olusan hosaf)
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 elma. 1 ceviz
Oglen: yarim yt etli lahana yemegi. Salata
Ara: 1 mango. 1 avuc fistik.
Aksam: 3 kofte. Salata

Su: 2.5 lt su. 1 lt dukan birasi
Spor: 25 dakika yokus yuruyus (tempo 6 da)
1 saat power bar ( elimde agirlikla squat. Kol. Bacak. Karin hareketleri)
menüde sporda çok güzel

Günaydın hanımlar
Kaçış yok bu işten
80 i geçmiş kilo

Bence 4 kilo verebilirsin eger hic kacamak yapmazsan

o zaman bugün ki osman müftüoğlu yazısını bir okusana.. bugün kiydi sanırım.. çaya attığımız şekerle ilgili..
Şimdi okudum canım sağol, aslında oradaki 12 çay kaşığı sınırını geçmiyorum, yarım çay kaşığı toz şeker kullanıyorum bir çaya, azalta azalta uzun zamandır böyle kullanıyorum ancak bir türlü o yarım çay kaşığı şekerden ayrılamıyorum:KK61:

günaydın kızlar iyi sabahlar,

120 tane birikmiş mesajı okurken acaba ben dün ne yedim sorusunu soruyorum kendime sürekli.. ne yedim arkadaş ben ya?

bi unutkanlığım eksikti :) B12 almam lazım sanırım.. gün de bir avuç beslenme takviyesi destek alıyorum.

sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık
öğlen; 1 tavuklu hamburger,1 bardak zero
akşam; fırında levrek, salata, 1 dilim ekmek,2 hurma

su;3lt
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 1 set karın hareketi
hamburgeri niye yedin sevilcim

çok güzel yazmışsıın yeliz abla ve çok haklısın artık zayıf olalım hepimiz çok istiyorum

Bloom ben de öyleyim. Benim arkadaslarim hep bir bir birakti şekeri, yas grubumda kullanan kalmadi desem yeri. Ama cayi sekersiz ictigim zamanlarda cay icmiyorum. Azalttim ama o bile tatmin etmiyor beni tad olarak
Çalı bıraksak daha mantıklı gibi öyleyse,
yarın tekrar şekersiz deneyeyim bakalım, az daha asılayım:110:

Back
X