Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
geçen hafta 64.5
bu hafta 64En Büyük KK

Kizlar gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.7
Fark -900

Ilk sayfaya baktim ama yuzde nasil hesaplaniyor goremedim:KK43:

Günaydın tatlış kızlar :)
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.1
Fark: -600
Yüzde: 0.85
@berilceee
Kusura bakmayın kızlar ya sabah çabuk çıktım evden yazmayı unutmuşum
Bu hafta yine 69’u göremedim. Aslında evde vaktim olsaydı biraz yürüyüş yapıp daha az çıkardım ama vaktim olmadı artım haftaya :)
tebrikler kizlar

Selam kizlar hastaneden geldik,bir haftayi gectigi icin doktor antibiyotik vereyim dedi,bol sivi al dinlen dedi,bir gunluk rapor yazdi,ben de bugunu yatma ve dinlenme gunu ilan ediyorum aksama kadar yataktan cikmama karari aldim:))
Hani geçen yazi gelmisti ya raporlar kaymakamliga gönderilip sağlık iznine çevrilecek diye. Kaymakamliga siz mi götürdünüz yoksa okuldan mi gonderecekler? Merak ediyodum bu konuyu, denk gelmisken sana sorayim ;)
Bir de geçmiş olsun tabi ki canim:)

Kizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,

Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))
Bence engelle. Tuhaf geldi okuyunca.

Kilo bildirimi yapip kacayim musait olunca pkucam ablalarim kusura kalmayin az ihmal ettim sizi eğlenceden:))
Gecen cuma : 61.3
Bu cuma: 60.6
Fark: -700
@DeryaOnDiet hangimizi kazandik merak icerisindeyim yoldayim simdi arkadastaydim eve geldim tartildim üstümü degistim ciktim sefil yasiyorum resmen ya :KK70:
tebrikler canım
Geçen cuma 79.6
Bu cuma 78.8
800-
Yüzde 1.005
süpersin
Slm kizlar
@berilceee canim ekledim kendimi listeye
Gecen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.8
Farj: 400 gr
Yuzde: 0.57

@ormangi
tebrikler deryacim 100gr verme olayını kırdın

Selam kizlar hastaneden geldik,bir haftayi gectigi icin doktor antibiyotik vereyim dedi,bol sivi al dinlen dedi,bir gunluk rapor yazdi,ben de bugunu yatma ve dinlenme gunu ilan ediyorum aksama kadar yataktan cikmama karari aldim:))
geçmiş olsun en güzeli yat dinlen

Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))
ben numaramı bayan ya da erkek fark etmez hicbir veliye vermiyorum sosyal medyada da takip etmiyorum sonuçta onlar benim arkadaşım değil is gereği gorustugum kişiler iletişimi de okulun sistemi üzerinden kuruyorum ..engelle girsin adamı ne gerek var sana mesaj atıyor ki esin duysa bozulur eşinle aranın bozulmasindansa bırak elin adamı bozulsun
Bildirim saati en gec 11.30mus neyse ki listede degilim :) buraya cmt katildim sanirim o yuzden gecen cuma tartilmamistim, su anki kilom 65.9
kilo verdim mi peki canım 1 hafta

***13.TAKIM 539.ETAP***

zukkum (79.6/78.8/0.8/%1.01)
DeryaOnDiet (69.2/68.8/0.4/%0.58)
nefertityy (76,1/75.7/0.4/%0.53)
aylin90 (111.2/110/1.2/%054)538.haftada bildirim yapmayan üyenin ortalaması ikiye bölündü
Sena616 (72.8/72.7/0.1/%0.14)
Zen71 (96.5/94.1/2.4/%2.49)
Zeroks ( 64.6/64.3/0.3/%0.46)
linnmhm (70.7/70.1/0.6/%0.85)
lina0156 (71.2/69.7/1.5/%2.11)
55olmakistiyorum (64.5/64/0.5/%0.78)
Ormangözlü ( 61.3/60.6/0.7/%1.14)
Sfem (74/72.6/1.4/%1.89)
Masal3487(69.6/68.7/0.9/%1.29)

13.takım ortalaması:%1.062
listemizin son hali bu ortak alanda paylaşıldı

Engelle gitsin.

***13.TAKIM 539.ETAP***

zukkum (79.6/78.8/0.8/%1.01)
DeryaOnDiet (69.2/68.8/0.4/%0.58)
nefertityy (76,1/75.7/0.4/%0.53)
aylin90 (111.2/110/1.2/%054)538.haftada bildirim yapmayan üyenin ortalaması ikiye bölündü
Sena616 (72.8/72.7/0.1/%0.14)
Zen71 (96.5/94.1/2.4/%2.49)
Zeroks ( 64.6/64.3/0.3/%0.46)
linnmhm (70.7/70.1/0.6/%0.85)
lina0156 (71.2/69.7/1.5/%2.11)
55olmakistiyorum (64.5/64/0.5/%0.78)
Ormangözlü ( 61.3/60.6/0.7/%1.14)
Sfem (74/72.6/1.4/%1.89)
Masal3487(69.6/68.7/0.9/%1.29)

13.takım ortalaması:%1.062
listemizin son hali bu ortak alanda paylaşıldı
Eline sağlık Nalanim.

Evet daha önce çok denedim ve döndüm sözümden,
Evet bu sabah şekersiz çayla kahvaltı yaptım ve ölmedim, hala nefes alıyorum
Ama ama ben :KK61:
Kahvemi orta içebilir miyimo_O

Valla canim ben bir ara diyet yaparken kahve cok uykumu kaciriyor diye sekerli cay icerdim ve ben caya 3 seker atarim, gayet de guzel kilo verdim. Yani gunde kullanacagin birkac kup sekerden bir sey olmaz o kadar korkmana gerek yok. Ben kendimizi cok aşırı sıkarsak ters teper diye dusunuyorum.

Engelle gitsin canim, huzursuz olmaya degmez. Meslektasini eklemek baska, is dolayisiyla muhatap oldugun birini eklemek baska. Ben meslektaslarim eklediginde kabul ederim ama isle alakali tanistigim polisler eklediginde ya da bazen muvekkiller de ekliyor, hic kabul etmem.

Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))[/QU
Garip olmaz mı engellersen karşılık verme vatsap varsa hiç okuma gelenleri, bırakır kendiliğinden bir süre sonra masal3487 masal3487

Hani geçen yazi gelmisti ya raporlar kaymakamliga gönderilip sağlık iznine çevrilecek diye. Kaymakamliga siz mi götürdünüz yoksa okuldan mi gonderecekler? Merak ediyodum bu konuyu, denk gelmisken sana sorayim :KK66:
Bir de geçmiş olsun tabi ki canim:)
Canim bana kimse bir sey demedi zaten bir gunluk rapor bugun aldim pazartesi okula vericem o zaman bana derler yazarim buraya seni bilgilendirmek icin.
Bence engelle. Tuhaf geldi okuyunca.
Engelledim bile:)
tebrikler canım

süpersin
tebrikler deryacim 100gr verme olayını kırdın

geçmiş olsun en güzeli yat dinlen

ben numaramı bayan ya da erkek fark etmez hicbir veliye vermiyorum sosyal medyada da takip etmiyorum sonuçta onlar benim arkadaşım değil is gereği gorustugum kişiler iletişimi de okulun sistemi üzerinden kuruyorum ..engelle girsin adamı ne gerek var sana mesaj atıyor ki esin duysa bozulur eşinle aranın bozulmasindansa bırak elin adamı bozulsun
kilo verdim mi peki canım 1 hafta
Canim, benim eski okul yiboydu(yatili okul)o sebeple mecburen numaralarimiz veriliyordu cocuklar okulda kaldiklari icin bir problem olunca aramak icin,sosyal medyadan ben takip etmiyorum hic bir velimi uygun da gormuyorum zaten ama beni iki sosyal medyamdan takip istegi gelmisti kabul etmemistim,adamin numarasini da silmistim ama o silmemis her hafta degil ama arada cuma mesaji falan atiyor rahatsiz oldum simdi engelledim zaten.

Valla canim ben bir ara diyet yaparken kahve cok uykumu kaciriyor diye sekerli cay icerdim ve ben caya 3 seker atarim, gayet de guzel kilo verdim. Yani gunde kullanacagin birkac kup sekerden bir sey olmaz o kadar korkmana gerek yok. Ben kendimizi cok aşırı sıkarsak ters teper diye dusunuyorum.

Engelle gitsin canim, huzursuz olmaya degmez. Meslektasini eklemek baska, is dolayisiyla muhatap oldugun birini eklemek baska. Ben meslektaslarim eklediginde kabul ederim ama isle alakali tanistigim polisler eklediginde ya da bazen muvekkiller de ekliyor, hic kabul etmem.
Aynen huzursuz olmaktansa engelledim gitti.
Garip olmaz mı engellersen karşılık verme vatsap varsa hiç okuma gelenleri, bırakır kendiliğinden bir süre sonra masal3487 masal3487
Adamin niyeti kotu olmasa bile ben cocugunun eski ogretmeniyim arkadasi degilim ki bana cuma mesaji atiyor engelledimki dersini alsin bayan ogretmenlere bir daha ne olursa olsun mesaj atmasin.

Kilo vermek için diyet ipuçları
  • Çay için. Araştırmalar düzenli aralıklarla çay içen ( özellikle yeşil çay ) bireylerin BMI ( body mass index – vücut kitle indeksi ) değerlerinin daha düşük olmaya meyilli olduğunu gösteriyor.
  • Acı biber tüketin. British Journal Of Nutrition dergisinde yayınlanan bir araştırmada acı biberin içeriğinde bulunan capsasin maddesinin yağ yakımını hızlandırdığı yönünde veriler elde edildi.
  • Daha fazla protein tüketin. Protein sadece kaslarınızı geliştirmekle kalmaz aynı zamanda termojenik etkisi ile daha fazla yağ yakmanızı sağlar.
  • Balık ya da balık yağı tüketin. Yapılan araştırmalarda düzenli aralıklarla balık yağı tüketen farelerin vücut yağ oranının balık yağı tüketmeyenlere göre daha düşük olduğu bulundu. Bununla beraber yapılan diğer birçok araştırmada da omega-3 yağ asitleri için benzer sonuçlar elde edildi. Balık yağı alırken bilmeniz gerekenleri balık yağı raporunda geniş bir şekilde açıkladım.
  • Yemeğe salata ile başlayın. Böylece midenizi hızlıca düşük kalorili besinler ile doldurabilir , açlığınızı kontrol altına alabilirsiniz.
  • Lifli beslenmeyi unutmayın. Sağlıklı bir sindirim sistemi için gerekli olan lifli besinler aynı zamanda sizi tok tutmaya yardımcı olur.
  • Yemeklerden önce su için. Prof.Dr.Brenda Davy ve takımı yemeğe başlamadan önce 2 bardak su içen insanların daha hızlı zayıfladığını gösterdi.
  • Etiketleri okuyun , porsiyonları ölçün. İçeriğini bildiğiniz besinleri alın. İçeriğini bildiğiniz yemekler pişirin. Böylece ne kadar kalori aldığınızı bilir , diyetinizi ona göre düzenlersiniz. Kolay kalori hesaplama yöntemi hakkındaki yazım size yardımcı olacaktır.
  • Yavaş beslenin. Mideniz tokluk hissini beyninize 15-30 dakika gecikmeli olarak gönderir. Bu süre içinde midenizi ekstra kaloriler ile doldurmak istemiyorsanız yavaş beslenin , çok çiğneyin.
  • Sağlıklı atıştırmalar ve kaçamaklar yapın. Diyetinize harfi harfine uymak zorunda değilsiniz. Kendinizi ödüllendirin ve sağlıklı kaçamaklar yapın. Birkaç kuru üzüm ve biraz ceviz lezzetli ve sağlıklı bir kaçamak olabilir.
  • Kızartmayın. Kızartma yöntemi ile yapacağınız yiyecekler yağlı ve ağır olacaktır. Izgara ve haşlama yöntemleri ile yemeklerinizi pişirmeye gayret edin.

Bu ar

Aynen huzursuz olmaktansa engelledim gitti.

Adamin niyeti kotu olmasa bile ben cocugunun eski ogretmeniyim arkadasi degilim ki bana cuma mesaji atiyor engelledimki dersini alsin bayan ogretmenlere bir daha ne olursa olsun mesaj atmasin.
iyi yapmışsın canım artık herşeyden şüphelenir olduk ..zaten eski öğretmenmişsin pek diyaloga gerek yok artık ..öğrencin aramak isterse arardı zaten :KK66:

Hakkinizi helal edin ben ayriliyorum.
Kendi istegiyle ayrildi yazarsan sevinirim.

Bugün okadar üzüldümki. Hak etmedigimi düsünüyorum kilo vermeme ragmen...
Ve motivasyonumu düsürmene de izin vermicem. Hep benim üzerime gelindi nedense.
Hicbisey demicem.
Hepinizi cok sevdim.
Tsk hersey icin.

Hakkinizi helal edin ben ayriliyorum.
Kendi istegiyle ayrildi yazarsan sevinirim.

Bugün okadar üzüldümki. Hak etmedigimi düsünüyorum kilo vermeme ragmen...
Ve motivasyonumu düsürmene de izin vermicem. Hep benim üzerime gelindi nedense.
Hicbisey demicem.
Hepinizi cok sevdim.
Tsk hersey icin.
Hayirlisi olsun hakkinda ama yalniz kalinca cidden kilo verilmiyor onu anladim ben.

Back
X