- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
Ayyy gonder babaanneye kizlari esinle cik gez sinemaya gidinValla yapariz biz :)
Benimki işe gitti kızlarda babaanneye gitti
Ev temiz ztn tozlanmadan yapıyım dedim yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gonder babaanneye kizlari esinle cik gez sinemaya gidinValla yapariz biz :)
Benimki işe gitti kızlarda babaanneye gitti
Ev temiz ztn tozlanmadan yapıyım dedim yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum cnm
Ben de çok iyi değilim canım, olsun artık haftaya veririz kilolarıKizlar hepinizi tebrik ederim cok guzel rakamlar vermissiniz. Benim bu hafta hevesim kacti acikcasi.Toparlanmaliyim ama dikkatte ediyodum niye boyle oldu anlamadim. Neyse duzelticem insallah. Rakibim
Bilmece811 senide tebrik ederim canim beni geçtin :)
Bi de ben öğrensembu alintilama ne guzel seylis boyle ne cekmisim teker teker yazcam diyeama telefondan cok zor oluyo
![]()
Ayyy gonder babaanneye kizlari esinle cik gez sinemaya gidin) biz kizimizi birakacak kimsemiz yok sinemayi ozledimm.. esim yillik izin alacak kizi krese gonderip sinemaya gidecegiz planaaaa gelllll
))
Kizlar selamlar eve geldim bugun asiri yorulmusum hemen bi uzanip yatcm kizimda yok babaanmede kalicak yarin gece nobetim var uynairsam gelirim
Uyu dinlen canim nobette kolay gelsin..Kizlar selamlar eve geldim bugun asiri yorulmusum hemen bi uzanip yatcm kizimda yok babaanmede kalicak yarin gece nobetim var uynairsam gelirim
Geldim geldim bi disari ciktik azcik gezdimde geldimHuhu millet nerdesiniz![]()
Geldim geldim bi disari ciktik azcik gezdimde geldim)
Sebep ne canım bence gayet iyi gidiyordun. Çok çabuk kaynaşmıştık bana mı öyle geldi yoksa?Kızlar ben takımada diyete de adapte olamadım bir türlü![]()
Ben telden yapıyorum alıştım zor gelmiyor banabu alintilama ne guzel seylis boyle ne cekmisim teker teker yazcam diyeama telefondan cok zor oluyo
![]()
Doğru teşhisobsesif kompulsif teşhisi koydum kendimeeedaha yeni bitti temizliğim çay keyfi yapayım
![]()
Bende izliyorum arada onlarıBende yeni temizlik yapmıştım
Bugün gene yapicam
Temizlik hastaları diye program var izledinmi hiç
Bizde seninle onlar gibi olduk![]()
Güzel fazlalıklarımın atıldığı bir bahar temizliği istiyorumevet izlerim) aynen canım öyle olduk.... bu pazar öğretmenelr kahvaltıya gelecek... haftaya cumartesi yine misafirim var yine perşembeden başlarım dip köşe olayınaaa... zaten mart sonu gibi halıları kaldıracam kadın alıp cam kapıları sildirip yaza merhaba diyeyim
))
Tebrikler canım ama daha fazla gitmesi gerekirdiMüsait olup yazamadım dün kaçamak yaptım
Geçen cuma 110.7
Bu cuma 110.
Ben yoruldum siz temizlik yaparkenTemizlik beni bekler bacılar
Ama bugün çok yormicam kendimi ayaklarım agriyor
Güzel planAyyy gonder babaanneye kizlari esinle cik gez sinemaya gidin) biz kizimizi birakacak kimsemiz yok sinemayi ozledimm.. esim yillik izin alacak kizi krese gonderip sinemaya gidecegiz planaaaa gelllll
))
İyi istirahatler canımKizlar selamlar eve geldim bugun asiri yorulmusum hemen bi uzanip yatcm kizimda yok babaanmede kalicak yarin gece nobetim var uynairsam gelirim
Bugün benim işler karışıktıHuhu millet nerdesiniz![]()
Selam canlarım yoldayız şu an Konya yolundaMenümü yazmaya geldim
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Şekersiz çay
Öğle (12:15)
4 yk tavuk döner
1 tabak salata
Ara (16:00)
Çeyrek simit
Ayran
Akşam (17:00)
2 avuç leblebi
2 lt su spor yok bugün.
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 9da
Kahve
Öğlen 12.30
Tavuk haşlama
Akşam 6da
Kahve
Şimdi 1elma
2litre su
Spor yok
Yolculukta olduğunuz için menün fena değilmişSelam canlarım yoldayız şu an Konya yolundaMenümü yazmaya geldim
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Şekersiz çay
Öğle (12:15)
4 yk tavuk döner
1 tabak salata
Ara (16:00)
Çeyrek simit
Ayran
Akşam (17:00)
2 avuç leblebi
2 lt su spor yok bugün.
Başlarda olurKızlar ben takımada diyete de adapte olamadım bir türlü![]()
Kızlar ben takımada diyete de adapte olamadım bir türlü![]()