Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insallah ondandir canim. bozulmasın da.

Haftaya insallah kendi kiloma donerim canim cok moralim bozuldu. grubuda mafettim o kadar kilo verdiniz emeginizi baltaladim hakkinizi helal edin.
iftarda tartilcaktim da acliktan unutmusum yemek felan ugrasinca. günduz bile tartilsam olcakmis.

insallah canim sagol destegin icin.

Bu sabah aç karnına kaç çıktın canım

Kızlar akşam misafirliğe gidicez hiç haz almadığım insanlar eşimin dayısı yengesi.
Eşimin iki yengesi beni saf görüp önlerine alıp sürekli benden laf almaya çalışacaklar napım bilmiyorum Offf

Bizde de var öyle yenge cnm
Ben genelde konuşmuyorum gidince
Yada bilmiyorum haberim yok hatırlamıyorum olabilir diyorum :)

Kızlar akşam misafirliğe gidicez hiç haz almadığım insanlar eşimin dayısı yengesi.
Eşimin iki yengesi beni saf görüp önlerine alıp sürekli benden laf almaya çalışacaklar napım bilmiyorum Offf
ne lafı almaya çalışıyorlar canım ailevi meseleler mi? Ben çok sinir oluyorum böyle insanlara fırsat da vermiyorum hiç. Kötü gelin oluyorum(sülalede iyi gelin yok ayrı mesele de:KK12:) ama yapacak bisey yok en azından içim rahat. Ayy ben de dolmuşum resmen nasıl da atladım konuya:eek::eek::eek:

ne lafı almaya çalışıyorlar canım ailevi meseleler mi? Ben çok sinir oluyorum böyle insanlara fırsat da vermiyorum hiç. Kötü gelin oluyorum(sülalede iyi gelin yok ayrı mesele de:KK12:) ama yapacak bisey yok en azından içim rahat. Ayy ben de dolmuşum resmen nasıl da atladım konuya:eek::eek::eek:
Kvler hic gelin olmamis gibiler ....benim kv bi gun buyuk eltime ortaligi karistiriyon dedi...bende esime anan bu isleri iyi biliyor demekki oda karistirmis zamaninda dedim...eltimi koruyorum diye bende hep kötü gelinim haha:KK70: aslinda korumuyorum haklinin yanindayim...

Aaa ben bilmiyorum haberim yok de... konulari hep cocuk sohnetine getir.;))

Aaa ben bilmiyorum haberim yok de... konulari hep cocuk sohnetine getir.:KK66:)

Uzun uzun cevap yazarım kızlar gelmek üzereyim eşim de akıl yok onlar bize hep eli boş gelir 50_60 TL lik tatlı alıyor sinirlendim şuan

Bugünkü menüm

Sabah 10da
Kahve ve simit buara simitle bozdum kafayı

Öğlen 2de
Kâğıt kebabı dünden kalmıştı ve yoğurt

Ara 1parca bitter çikolata

Akşam 5de
Yoğurtlu ıspanak

Şimdi 2dilim armut yedim

2litre su
Spor yok
Canim menu guzel ama ispanakla yogurdu ayni anda tuketme vucuddaki demiri azaltiyor....

Back
X