• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günlük gönderelim canım. Öbür türlü sayması zor oluyor. Ben genelde ertesi gün sayıyorum. Ama yatmadan önce de sayılabilir. @Turan16 :KK39:

Geçmiş olsun canım. Ortalıklarda görünmeyince merak etmiştim. Haber ver böyle kaybolurken :KK39: Bence paylaşabilirsin bi sakıncası yok. Benim fotoğraflarımdan kimsenin göz zevki bozulmadıysa senden de bozulmaz :KK70:

Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz :KK36:

hadi İnşAllah :KK5:

Hazır kimse yokken ortalıkta ben sana kısaca bazı bilgiler vereyim canım.

Her akşam akşam yemeğinden sonra menümüzü saatleriyle birlikte buraya yazıyoruz.

Ayrıca günlük olarak mesajlarımız sayıp gün sonunda ya da ertesi gün zerra zerra isimli arkadaşımıza bildiriyoruz. Etikette yapabilirsin mesaj da atabalirsin.

Bunların haricinde beyaz ekmek, pirinç ve patates yenilmemesi gereken yiyeceklerimizden. Hiç birimiz şeker kullanmıyoruz. Kavrulmuş kuruyemiş, çikolata, cips, kola tarzı asitli içecekler ve yiyecekler, hamur işleri, kızartma türü yiyeceklerde yemiyoruz. Makarna da aynı şekilde yasaklı listemizde. Her akşam menüler yazıldıktan sonra herkes birbirinin menüsünü yorumluyor. Mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyoruz. Ben genelde yeni başlayanlara tempolu yürüyüş öneriyorum. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Senin aklına takılan ne varsa hepsini sorabilirsin. :KK28:

Ortalık yerde durmasın fotoğraf sileyim :KK70::KK70:

Eklentiler

• 0991029B-95C3-4701-84D1-E5A882F18B00.webp
    0991029B-95C3-4701-84D1-E5A882F18B00.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 30
Hazır kimse yokken ortalıkta ben sana kısaca bazı bilgiler vereyim canım.

Her akşam akşam yemeğinden sonra menümüzü saatleriyle birlikte buraya yazıyoruz.

Ayrıca günlük olarak mesajlarımız sayıp gün sonunda ya da ertesi gün zerra zerra isimli arkadaşımıza bildiriyoruz. Etikette yapabilirsin mesaj da atabalirsin.

Bunların haricinde beyaz ekmek, pirinç ve patates yenilmemesi gereken yiyeceklerimizden. Hiç birimiz şeker kullanmıyoruz. Kavrulmuş kuruyemiş, çikolata, cips, kola tarzı asitli içecekler ve yiyecekler, hamur işleri, kızartma türü yiyeceklerde yemiyoruz. Makarna da aynı şekilde yasaklı listemizde. Her akşam menüler yazıldıktan sonra herkes birbirinin menüsünü yorumluyor. Mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyoruz. Ben genelde yeni başlayanlara tempolu yürüyüş öneriyorum. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Senin aklına takılan ne varsa hepsini sorabilirsin. :KK28:
Yarın sabahtan itibaren bende başlarım. Dediklerinizin sadece spor kısmına her gün uyamayabilirim işten dolayı. Yinede öğlen araları denemeye çalışacağım. Yüzme kursuna yazıldım kısa zaman içinde başlayacağım. Ona başlarsam sanırım telafi edebilirim. Yaptığım herşeyi detaylı yazarım. Sağolun bilgi için.

Yarın sabahtan itibaren bende başlarım. Dediklerinizin sadece spor kısmına her gün uyamayabilirim işten dolayı. Yinede öğlen araları denemeye çalışacağım. Yüzme kursuna yazıldım kısa zaman içinde başlayacağım. Ona başlarsam sanırım telafi edebilirim. Yaptığım herşeyi detaylı yazarım. Sağolun bilgi için.
Rica ederim canım ne demek. Yüzme en güzel spor. İnşallah başlarsın en kısa zamanda. Zaten zamanla da alışırsın buraya ve her şey daha güzel olur :KK68::KK68: Branşın neydi bu arada?

e o zaman müsaadenizle bende katılayım deneme sürecini en azından geçiririz :)

Kullanıcı Adı : muh_seyda
İsim (İsteğe Bağlı ):sevda
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:trabzon
Boyunuz :164
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocuklar, araba ve hareketsizlik zaman içinde nasıl aldığını bile anlamıyorsun :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : önce sağlık sonra giydiklerimin yakışması ve daha rahat hareket için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : Kurallarına daha rahat uyabileceğimi düşündüğüm için ve daha samimi ortam olduğu için
hoş geldin canım
umarım hhedefine en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsın

e o zaman müsaadenizle bende katılayım deneme sürecini en azından geçiririz :)

Kullanıcı Adı : muh_seyda
İsim (İsteğe Bağlı ):sevda
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:trabzon
Boyunuz :164
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocuklar, araba ve hareketsizlik zaman içinde nasıl aldığını bile anlamıyorsun :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : önce sağlık sonra giydiklerimin yakışması ve daha rahat hareket için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : Kurallarına daha rahat uyabileceğimi düşündüğüm için ve daha samimi ortam olduğu için
hoşgeldin canım aramıza çalışıyormusun evdemisin ?

eliptik bisikletim bozuldu yaaa :(15 dakika yapabildim sanki zinciri kırılıyor gibi tak tuk ses geliyor yağlamıştım en son fayda etmedi bu yaz bitsin kışa bitane alayım... yazın günüm dışarda geçiyor park falan spor yapıyorum ...

Back
X