- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
canim dun mercimek yedim, siskinlik yapiyomus.Niye böyle oldu ki demeyeceğim o her menü de olan tek lokmalar var ya ondan oldu bence. Haftaya birazcık yüklen kendine olur mu?
bi de bu hafta adam akıllı spor yapmadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim dun mercimek yedim, siskinlik yapiyomus.Niye böyle oldu ki demeyeceğim o her menü de olan tek lokmalar var ya ondan oldu bence. Haftaya birazcık yüklen kendine olur mu?
haklisin cnim bu hafta sporum eksikti.Artı olmasından ve sabit kalmaktan iyidir
Haftaya iki katı gider bence, tebrik ederim canım
Über süper, Athena Gökhan’ın dediği gibi “abi çok iyi yaa”
Tebrikler @cankizzzz bu hızla ay sonuna kadar 7lere sınır komşusu olursun
BiraZcık daha gayret ama en güzeli artı çıkmaması![]()
kiz dun mercimek yedim ya,Cnm regl fln yakınsa şişkinlik olmuştur
Teşekkür ederim kaptişim. İyice kendime geldim şükür.LAydLiNe tebrikler canımmm harikasınnn
Kızlar yüzde hesaplamayı bilen kim var? Listemizin son halini bi kontrol etsin. Bence doğru ama gözümden kaçan bişeyler olabilir.
Kızlar yüzde hesaplamayı bilen kim var? Listemizin son halini bi kontrol etsin. Bence doğru ama gözümden kaçan bişeyler olabilir.
Yok şakaYok yok aman haaaaa bizimkisi ödemdi. Keşke sonuncu olmasaydım da birinci de olmasaydım
Sen haftaya mezuniyetini iste artık. Sonra korumayı öğrenirsin. Süper olur.![]()
Ay bide kokar o nasıl güzelBenimki dun aksam yarim ekmek sucuklu tost yedi nasıl yutkundum gormen lazim
Yinede buralara takıl canımKizlar birazdan babam gelecek sabah kosisturmasi yemek hazirlama cuma heyecanina ortak olamadim ...
LAydLiNe canim kilom 70.100 karnimda bi sislik var anlamadim... bu aralar wc sıkıntısı yasiyorum vucud bahardan mi etkilendi anlamadim...
Canim ben bu hafta cook yogun olurum beni ikili yarislardan muhavf tut olur mu cunku rakibimle pek ilgilenemem...aksamlari ugrarim babamla her aksam yuruyuse cikariz cook seviniyorum)
Tebrikler canım
Güldürdün beni canımcarsidaydik canim alincaklar vardi hem yuruyus olsun dedim spor gibi
ayy kizlar ben gercekten bilmiyodum, bugun daha cok eksi cikiyim diye corba icim dedim, hem cok actim sevdigim corba olsun dedim.
Allah da beni davul etmesin tuhh![]()
amin insallahYok canım olmaz bebiş. İstemiyoruz iki tane yeter çok şükür. Allah olmayanlara versin inşallah![]()
Zayıflarsan eğer daha çabuk oluyor biliyor musun? Ben daha önce 85 ten 61.8 e indiğim de hamile olduğumu öğrendim. Tam mezun oldum. Bi baktım hamileyim şaka gibi. Önce ufak bir şok yaşadım. Sonra tekrar 83 e kadar çıktımamin insallah![]()
Teşekkür ederim kaptişim. İyice kendime geldim şükür.
Bu arada incecik oldum yine. Ben de 1-2 kilo çok etkiliyor. Artık bütün 36 bedenlerimi giyebiliyorum hemsüoer de rahatça. Geçen yaz kot bir elbise almıştım bilerek küçük beden aldım çünkü geçen yaz da 68 lerde felandım. Etiketini bile çıkartmamıştım elbisenin. Bu sabah giydim cuk diye oldu![]()
Kahvaltı güzel yapılınca uzun süre tok tutuyor afiyet olsun canımevet kızlar gelelim bana sabah serviste çok muazzam müthiş bir kahvaltı dayanamadım yedim ama öle eskisi gibi aşırı değil eskiden olsa önüme konan herşeyi yerdim. öğleni ananas ve bademle geçiştirdim akşamada salata ve yogurt düşünüyorum
supersin canimBenim de imtihanım pastalarla hergün ya bi yerde önüme getirirler yada misafir gelir çeşit çeşit yaparım ama yiyememmmmm![]()
Geçen gün pasta yerken sonunda midem bulandı resmen. Bir süre sonra mide istemiyor artık yabancı şeyleri. Elma yedim dün öğlen öyle tatlı geldi ki bitiremeyecektim neredeyse. Şekersiz hayatı seviyorum sanırımsupersin canim
ben de oyleydim devami gelir diye yemezdim, simdi 1 isirk 1 kasik yetiyo saka gibi tadini alinca hepsini yemis gibi oluyorum. mutlu oluyorum. boylesi de kotu her seyden 1 poncik alinca kiloya az da olsa yansiyo malesef.
ayy ne guzel bu surecte iyi olur aslinda. nasip Rabbim basta ben olmak uzere isteyenlere hayirlisyla versin insallahZayıflarsan eğer daha çabuk oluyor biliyor musun? Ben daha önce 85 ten 61.8 e indiğim de hamile olduğumu öğrendim. Tam mezun oldum. Bi baktım hamileyim şaka gibi. Önce ufak bir şok yaşadım. Sonra tekrar 83 e kadar çıktım![]()
ne guzelGeçen gün pasta yerken sonunda midem bulandı resmen. Bir süre sonra mide istemiyor artık yabancı şeyleri. Elma yedim dün öğlen öyle tatlı geldi ki bitiremeyecektim neredeyse. Şekersiz hayatı seviyorum sanırım![]()
Aminnnnnn canım inşallahhhhayy ne guzel bu surecte iyi olur aslinda. nasip Rabbim basta ben olmak uzere isteyenlere hayirlisyla versin insallah![]()
Geçen haftalarda kaçamak yaptığım zamanlarda bir akşam popeyes yemiştim. Ama yiyemedim mide bulantısından. Dediğin gibi bir süre sonra vücut istemiyor. Emin ol şeker içinde aynısı olacak.ne guzelbu dedigin bende fast food icin gecerli simdilik. onceden neler neler yerdim. simdi az yagli yiyim midem kabul etmiyo. insallah seker icinde aynisi olur en kisa zamanda.
![]()