valla hayatım ben 54 kg ile hamile kaldım.65 kg ile doğuma gittim.arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyordu.:CüvCüv:bende diyabet çıkınca yemeği içmeği kedim tabi.o yüzden hep bebk kilo aldı ben fazla almadım.doğumdan sonra 56 kg ma düştüm tabi 1 ay sadece çorbayla beslendim.pek birşey yiyemiyordum.ama 1 ayın sonunda iştahım artınca 62 ye kadar geldim.benim 7 ay boyunca sezeryan yerim acımaya devam etti.o yüzden sporda yapamadım.aslında asıl 50 kg dım.oğlumdan önce ben 3 kez düşük yaptım 3.seferde bilmiyodum akşam işten gelince yemek yiyip yatıp uyuyorum.bahar yorgunluğu diyorum ama meğer hamileymişim tabi yemek yiyip yatınca 4 kiloyu öyle aldım.4. kez hamile kalınca oğlum dünyaya geldi çok şükür.böyle hayatım çok konuştum yaaa.:bbo:
kusura bakmayın kızlar ya.sanırım birileriyle konuşup detleşmeye çok ihtiyacım var o yüzden sizin kafanızı ağrıtıp canınızı sıkıyorum.sanki sizin derdiniz size yetmiyormuş gibi birde benim çenem susmadı.burada sıkıntıları unutmamız lazım aslında.motive olmamız lazım.yoksa nasıl kilo vermek için burda olduğumuzu hatırlarız.neyse ben yine buralardayım.
Görmeden ölürsem milletimin yüzündeki feyzi, Yazsınlar mezar taşıma vatan mahsun ben mahsun"
arkadaşlar bugün itibariyle yürüyüş yaparak zayıflayanlarada üye oldum oh oh baskı iyi
bugün eve ve işe tempolu yürüyerek gittim geldim toplamda 50 dalika yürümüş oldum iyi ter attım kızım kreşte arkadaşların velilerin ve öğretmenlerinin içinde anne galiba burnun akmış dedi rezil oldum ama ben sadece hızlı yürüyeyim derken terledim benşm kız çok fena ya
canım çok az yemişsin
bu arada mercimek salatasını nasıl yapıyosun ??
amiiin canım hepimizin mutluluğunu Allah korusun ve artırsın
bence seninkide alsın inan çok mutlu oldum başka bişey alsaydı beni bu kadar sevindiremezdi
yanımda olduğunu görmek beni çok motive ediyor
bu arada kuru kayısıyı sormuşsun ii bi besin kaynağı kalorisi az, tatlı ihtiyacını karşılıo sayılır, küçük kaçamaklar yerine kayısı yiyebilirsin en önemli özelliği bağırsaklarını çalıştırıyo eğer kabızlık gibi bi problemin varsa 3-4 kuru kayısı ye üzarine ılık su iç çok rahatlatıyor
bu arada 3 litre belki de biraz daha fazla su içtim süprizzzzz
kızlar bu hafta katılım çok iyi
bu durumda daha iyi motive oluyoruz inş.
bu hafta derece yapcaz inanıyorum
Ya ben yeterince su içmiyorum:1no2: çok çay içiyorum çünkü 3 litre süpermiş dosba keşke bende yarısı kadar içsemklava::
Link vermek yasak mı bilmiyorum, öyleyse hemen silerim.
meliscim kortizonu bebek için değil ani işitme kaybı geçirdim bu sebeple verdiler ve 10 gün hastenede yattım 9 kilo alarak eve geldim o gün nasıl ağladığımı anlatamam.. :çok üzgünüm:
ve yırtıklarımı evde aynada gördüm çok kötü bi döenmdi Allah kimseye yaşatmasın
canım tarif için saol bende hemen deneyeceğim
herbalife konusunda senin deneyimlerini takip ediyorum bende deneyen birilerinden fikir almak istiyordum çünkü herbalife'ın hangi ürünlerini kullanıyorsun?
saol canımgeçmiş olsun dosba. Allah kimseye yaşatmasın. Yırtıklarımı görünce... demişsin, kilodan mı oldu anlamadım.
Canım sporla düzelmeyecek deformasyon yok sakın takma kafana ben oğlumu doğurdukan sonra aynada kendime bakar ağlardım nasıl bu hale geldim diye sporla gitti hepsi toparlandım.Şimdi de gördüğüm kist tedavisinin ilaçları yüzünden kilo aldım onları da vereceğiz fıstık gibi olacağızyerimseniben kullandığın ürünler günlük itiyacın olan vitamin ve mineralleri içeriyordur zaten omega da alıyorsun süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?