• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kestiğin şeyler zaten sağlıksız şeyler cankız. Neyi kesiyoruz mesela ekmeği ve şekeri. 7 yıldır ekmeğe hayatımda yer yok. Ve bu beni çok mutlu ediyor. Şekersiz bir hayat gerçekten güzel bir hayat. İşte biz burada sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Bir kısmınız hala bunun farkında değil. Ne yani keşkül yemesek vücudumuz eksik mi kalıyor mesela? Sağlıksız yiyecekleri çıkartmazsan hayatından zaten kilo veremezsin çünkü kilonun sebebi onlar zaten. Zayıfladıktan sonra dengeleyerek zaten yiyebilirsin o yiyeceklerden ama biz burada bir yarışmadayız ve kilo vermek zorundayız. Aynı zamanda da sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Şok diyetlere karşı olduğumu bilmeyen yoktur her halde. O yüzden her şeyi kesiyoruz deme çünkü biz sağlıklı beslenmeyi öğrenmek için buradayız.

Haklısın cnm

Merhaba kızlar , bugün dün yapamadığım temilziğimi yapıyorum ama çok derine inemiyecem niyetliyim çünkü , birazdan işim biter uzanır dinlenirim. kilom tartılmadın çünkü akşam 22 gibi bişeyler yedim tutsun diye... akşama bildirim yaparım...
gerçi bu hafta cumartesi menü vermedim çünkü kaçamak yaptım bakalım ne diyecek tartı :KK66:
Menun vermemek bir kaçış yoluysa bizde kaçamak yapıp menü vermeyelim ozman canım...şaka bi yana insan kaçamak yapınca menü vermek istemiyor oyuzden tek cozum sanırım daha dikkatli olmamız.

akşam saatini kaçırdıysan canım önerim bir kase yoğurt içine badem elma koyabilirsin , böylece seni ilerleyen saatlerde açlık ataklarının önüne geçirebilir... abur cubur yerine böyle bişey tüketebilirsin..:KK66:
Aynen canım. Bizim kase yoğurt bi ayran gerçekten kurtarıcı oluyor.

Selam kızlar. Her şeyler yolunda mı? Ben de halsizlik ve kırgınlık var malum sebeplerden ötürü. ,Bitse de gitsek modundayım. Şimdi size geçen hayatımdan kısa kısa kesitler sunacağım :KK70::KK70:

Öncelikle hsonu tartıya çıktığımda 60 küsürlere geldiğimi gördüm ki aşırı sevindim. Çünkü bu demektir ki mezun olmama çok ama çok az kalmış. Akşam 7 den sonra yeme kısmı maalesef ki ben de çok ters tepiyor. Bu konuda yardıma açığım.

Geçen şöyle bir şey oldu. Ctesi günü dışarıdayım arkadaşla buluştuk. Çay içtim, bir de milkshake içtim. Kalori durumlarını bilmiyorum umarım düzgün bir şeydir. Eve geldiğimde 8,30 du. hani dedik ya bir şeyler yenmeyecek diye. Ben de yemedim. Ama saat 10 oldu 11 oldu 12 derken midem nasıl kazınıyor. Ve ben o saatte yedim. Hem de abur cubur yedim. D;üşünki normal et yemeğine hayır demişim saat geçti diye. Ama gece yarısı atıştırmalık yiyorum. Aşırı acıkınca ne yapmamız lazım?

Bir diğer mevzu da düğüne gittik. Ve yemekleri çok geç getirdiler. Aç oturduğum için mecbur orada da yedim. Böyle plansız durumlar için bir acil kaçış yönteminiz var mı?

Çok uzun yazdım umarım okursunuz :KK70::KK70::KK70:
Okudum tabii okudum okumaz olur muyum. Mezuniyet kilona ulaşacaksın yakında ama sanırım onunda altına düşmen gerekecek ya da spor yapman gerecek. Bir de gece o saatte acıkınca napıyorum biliyor musun yaa su içiyorum ya da yatıp uyuyorum. Senin gibi kaçamak yapmıyorum. Milkshake içilmez diyette. Düğünlerde zaten yemek geç olur bence gitmeden karnını doyurmalıydın. Daha sık gel bu arada yoksa kızacağım :sinirli::sinirli:

Kilo bildirimi
Cuma 87.800
Bugün 87.400
Harika canım bak yine gitmeye başladı. Daha sağlıklı beslenmen gerekiyor artık. Mutlaka üç öğün. 3 öğün yaptığın zamanlarda kilon ne kadar güzel gitti hatırlıyorsun dimi. Kızlar Nisan hedefleri belirlemiştik. Bu gün Nisan ın son günü. Bakalım bi kimler hedefe ulaştı kimler ulaşamadı.

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben sıkıntılı bir aydan sonra yeniden aranızdayım. Bu sürede hiç tartılmamıştım. Ayağımdaki kırık nedeniyle de sürekli yatmıştım ve tabi ki kilo olarak geri dönmüş. Bugün tartıya çıktığımda resmen yıkıldım. Güncel kilo 75.1 :KK43: :KK43: :KK43:
Üzülme canım geldiği gibi giderler yeter ki sen başla bir yerinden. Sık sık bizimle olmaya çalış. İradeli ve istekli olursan kısa zamanda hedefine ulaşabilirsin. Biz yol göstereceğiz sen de o yolda yürüyeceksin ama yavaş ya da hızlı yürümek senin elinde :KK39:

Merhaba kızlar , bugün dün yapamadığım temilziğimi yapıyorum ama çok derine inemiyecem niyetliyim çünkü , birazdan işim biter uzanır dinlenirim. kilom tartılmadın çünkü akşam 22 gibi bişeyler yedim tutsun diye... akşama bildirim yaparım...
gerçi bu hafta cumartesi menü vermedim çünkü kaçamak yaptım bakalım ne diyecek tartı :KK66:
Allah kabul etsin canım.

Kızlar ben bugün pek giremicem alışverişe gitmem lazım çok işlerim var akşam gelirim kesin
Kolay gelsin canım sana da dikkat et ayaklarına. Nasıl oldu bu arada ayakların?

yüzüm olmuyor yazmayaaa :olamaz::olamaz:
Ne kadar kötü olursa olsun bir menün yaz lütfen. Bak fanur yazdı yediklerini gelen bir kilonunda sebebi belli oldu. Ben kaçamak yaptığımda özellikle yazıyorum ki bir daha yapmayayım diye. Bence sen de deneyebilirsin.

Ben de kilomu yazayım sabah unutmuşum kilomu. Cumartesi sabah tartıldığımda 60.3 çıkmıştım bu sabah 60.9 çıktım yani cuma kilomla aynıyım. Sebebini düzenli beslenememe bağlamıştım çünkü cumartesi akşam geç yedim yemeği bir de fırında tavuk vardı patateslerinden tırtıklamıştım. Meğer sebebi reglmiş. Regl oldum ona rağmen + da değilim çok şükür çünkü bu cuma mezun olmak istiyorum inşallah. Bu arada sabah beyaz pantolon giymiştim eve gidip değiştirmek zorunda kaldım şükür hiç bişey olmadı :KK70::KK70:

Üzülme canım geldiği gibi giderler yeter ki sen başla bir yerinden. Sık sık bizimle olmaya çalış. İradeli ve istekli olursan kısa zamanda hedefine ulaşabilirsin. Biz yol göstereceğiz sen de o yolda yürüyeceksin ama yavaş ya da hızlı yürümek senin elinde :KK39:
Teşekkür ederim desteğin için kaptan. Hızlı olmak zorundayım zaten çok vakit kaybı yaşadım. Sizinle olmak kesinlikle daha motive edici oluyor.

Bu arada ben bugün bildirim yapmadım kaptanım malum nedenlerden. gerçek kilomu yansıtmayacak diye.
Ben de kilomu yazayım sabah unutmuşum kilomu. Cumartesi sabah tartıldığımda 60.3 çıkmıştım bu sabah 60.9 çıktım yani cuma kilomla aynıyım. Sebebini düzenli beslenememe bağlamıştım çünkü cumartesi akşam geç yedim yemeği bir de fırında tavuk vardı patateslerinden tırtıklamıştım. Meğer sebebi reglmiş. Regl oldum ona rağmen + da değilim çok şükür çünkü bu cuma mezun olmak istiyorum inşallah. Bu arada sabah beyaz pantolon giymiştim eve gidip değiştirmek zorunda kaldım şükür hiç bişey olmadı :KK70::KK70:
inadına beyaz pantolon giyerim ben bu durumlar da :D:D

İsveç diyetine başladım kızlar bugün. Daha önce annem uygulamıştı. Çok iyi kilo vermişti. Sonrada geri almadı ama tabi dikkat etti. Aranızda yapan var mı

İsveç diyetine başladım kızlar bugün. Daha önce annem uygulamıştı. Çok iyi kilo vermişti. Sonrada geri almadı ama tabi dikkat etti. Aranızda yapan var mı

Hayır canım takımda şu bu diyeti yapan kimse yok. Ben isveç diyetini de iyi diye duymadım. Tam olarak nasıl bir şey? Bilgi verir misin.

Bu arada ben bugün bildirim yapmadım kaptanım malum nedenlerden. gerçek kilomu yansıtmayacak diye.
inadına beyaz pantolon giyerim ben bu durumlar da :KK70::KK70:
Sen tuhafsın zaten giyersin inanırım ama benim pantolon hakemlikte giydiğim pantolondu. Leke olursa eğer bir de yıkayınca çıkmama ihtimaline karşı değiştirdim yoksa ben de çok önemsemem :KK70::KK70: Yedek pantolonum yok çünkü :KK53:

Hayır canım takımda şu bu diyeti yapan kimse yok. Ben isveç diyetini de iyi diye duymadım. Tam olarak nasıl bir şey? Bilgi verir misin.
Kaptanım şöyle ki düşük kalorili bir diyet hızlı kilo verme sağlıyor. Zaten kısa süreli yapıyorsun . biraz metabolizmayı harekete geçirmek için. Annem ameliyata girecekti ve acil kilo vermesi gerekiyordu. Doktor bu diyeti önermişti. En fazla 13 gün yapılabiliyor.

Kaptanım şöyle ki düşük kalorili bir diyet hızlı kilo verme sağlıyor. Zaten kısa süreli yapıyorsun . biraz metabolizmayı harekete geçirmek için. Annem ameliyata girecekti ve acil kilo vermesi gerekiyordu. Doktor bu diyeti önermişti. En fazla 13 gün yapılabiliyor.
Hımm evet sanırım duymuştum bunu ama ben böyle diyetlere çok karşı bir insanım canım. Yapmanı da tavsiye etmem. Önemli olan sağlıklı ve düzenli bir şekilde verebilmek. Yeni başlayanlar hep bir şekilde çabuk olsun istiyor ama sen bizim tavsiyelerimize uyarsan eğer hiç gerek kalmaz öyle diyetlere.

Hımm evet sanırım duymuştum bunu ama ben böyle diyetlere çok karşı bir insanım canım. Yapmanı da tavsiye etmem. Önemli olan sağlıklı ve düzenli bir şekilde verebilmek. Yeni başlayanlar hep bir şekilde çabuk olsun istiyor ama sen bizim tavsiyelerimize uyarsan eğer hiç gerek kalmaz öyle diyetlere.
Bir kerecik denesem :KK48:

Kaptanım takımın kurallarına saygı duyuyorum haklısın ama emzirme dönemi bilirsin farklı bir dönem şuan online diyete başvurdum online diyet yapıyorum diyetisyen bana özel boyuma kg ve emziren anne olmam sebebiyle bir liste hazırladı ve bu lisye takıma uymuyor sanırım. Emzirmek kan şekerini düşürdüğü için mesala mutlaka menüde ekmek olmalı beyaz ekmek değil tabiki ama ekmek olacak.ara öğünüm fazla 3 ara öğün var ve bunlardan biri 21.30 da ve tahin helvası bile var ara öğünde süt yapımını etkiledi tatlı.ihtiyacı kan şekeri dengesi Vs için. Günlük 1800 kalori altına asla inmemem lazım.Ara da sık sık üst üste olmadığı sürece sütlü tatlı hakkımda var:olamaz: ama takıma uymuyor bunlar derseniz kabulüm listeye girmeye bilirim

Back
X