Cumartesi sabahi 81.4 cikmistim
2gun oncede merakimdan tartildim ama kesin sonucu yarin sabah gorecegim sen kactin en son cnm
Inş vermissindir cnm
Ben 87 en son
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi sabahi 81.4 cikmistim
2gun oncede merakimdan tartildim ama kesin sonucu yarin sabah gorecegim sen kactin en son cnm
Insallah canim sende 10kilo vermissin sanirim ne kadar zamanda verebildin acabaInş vermissindir cnm
Ben 87 en son
canım 6 aylık bebeğim var dün gece çok fazla uyandı ben de haliyle uykusuz kalınca uyuyabildiğim kadar uyumaya çalıştımSabahin biraz gec olmus canm onun disinda guzel bi menu
Insallah canim sende 10kilo vermissin sanirim ne kadar zamanda verebildin acaba
Allah bagislasin canim seni cok iyi anliyorum bizde su ara azi disleri cikartiyoruz memeyi emzik yapti tek tarafima yatmaktan tutuluyorum vallahi bi an once buyusunler artik yacanım 6 aylık bebeğim var dün gece çok fazla uyandı ben de haliyle uykusuz kalınca uyuyabildiğim kadar uyumaya çalıştım
sağol canım hepimizinkini inşaallah :) senin bebiş kaç aylık canım?Allah bagislasin canim seni cok iyi anliyorum bizde su ara azi disleri cikartiyoruz memeyi emzik yapti tek tarafima yatmaktan tutuluyorum vallahi bi an once buyusunler artik ya
Cok iyiii cnm hedefine ulasirsin vallahi bu gidisle bakalim ben nereye kadar dayanabilecegim17 kilo verdim cnm 104 le başlamıştım
Buraya 97 le başlamıştım yazmaya
Biz abla sayiliriz artik 16 aylik :)sağol canım hepimizinkini inşaallah :) senin bebiş kaç aylık canım?
Cok iyiii cnm hedefine ulasirsin vallahi bu gidisle bakalim ben nereye kadar dayanabilecegim![]()
maşallah kuzuyaBiz abla sayiliriz artik 16 aylik :)
Insallahh Yarebbimm duy bu kulunu aminAyy ins cnm ya
Dayanırsın kilolar gitmeye başladımı daha çok dikkat bile edersin
10 mayıs menüm
9.00 sabah
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
14.00 öğlen
3 kurabiye
1 meyve suyu
19.00 akşam
5 kaşık patatesli tavuk