Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
yeni gelenler var hoş geldiniz umarım hedefinize ulaşırsınz kızlar
listeden çıkınca ister istemez kopukluk oluyor kaptanım LAydLiNe LAydLiNe
sende benim gibi güzel kutlama yapmışsın
dikkat edince hemen gidiyor biliyorsun zaten
kilo verenleri tebrik ediyorum
Nurdan1616 Nurdan1616 naptın canım mezuniyet nasıl gidiyor
İyiyim şükür canım
Kilo korumada iyi gidiyor
Sen nasılsın canım
senin nasıl gidiyor

Kilo bildirimi

Geçen cuma 86.00
Bugün 85.500
LAydLiNe LAydLiNe
Cankız tebrikler canım
Sen zayıfladıkça senin adına ben çok mutlu oluyorum çok istiyorsun ve çok azimlisin
Geçmişi oku oku bitiremem malum
Senin kilona baktım 7 li rakamlara az kalmış canım sakın pes etme
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
İnanın zayıf olmanın hazzı yemeklerden daha güzel
seviyorum sizleri Allah kolaylık versin hepimize:KK200::KK200::KK200:

Esim ve kayinpederimin her aksam tatli yemesine gicik oluyorum ya her gun ayni savasi veriyorum diren direnn diye tatli krizini neler kesebilir arkadaslar

Bugunku menum
Sahur 12.30
1yumurta
4zeytin
1bardak sut

Iftarda
1karniyarik
1kase cacik
1kase corba
Cok az pide

Ara21.30
2bardak cay
3hurma

2lt su

LAydLiNe LAydLiNe
Gayet güzel bir menü olmuş canım pide ve hurmayı görmüyorum.

Esim ve kayinpederimin her aksam tatli yemesine gicik oluyorum ya her gun ayni savasi veriyorum diren direnn diye tatli krizini neler kesebilir arkadaslar
Hurma yemişsin yaaa o da kesmediyse eğer tarçınlı süt iç.

Cankız tebrikler canım
Sen zayıfladıkça senin adına ben çok mutlu oluyorum çok istiyorsun ve çok azimlisin
Geçmişi oku oku bitiremem malum
Senin kilona baktım 7 li rakamlara az kalmış canım sakın pes etme
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
İnanın zayıf olmanın hazzı yemeklerden daha güzel
seviyorum sizleri Allah kolaylık versin hepimize:KK200::KK200::KK200:

Ayyy cnm benimmm çok sagoll :KK36:
Inş görürüm en kısa zamanda 7li rakamı

Tatlım onlar senin menüne yorum yaparken senin şuan ki kilonu göz önüne almıyorlar. O da tecrübesizliklerinden kaynaklanıyor. Senin yediklerini ben yiyemem çünkü benim kilom neredeyse senin kilonun yarısı kadar. Sen benim yediklerimin iki katını yemelisin ki ona göre vücudun enerji almalı. Ben yorum yaparken menülere herkesin kilosunu ve boyunu göz önüne alarak yorum yapıyorum. Mesela latiska latiska ya çok yükleniyorum çünkü onun verilecek az bir kilosu var ve o bu işin yolunu yordamını biliyor. Sana birden bire çok yiyorsun, şunu yiyorsun bunu yiyorsun dersek seni aç bırakırsak 3-5 gün sonra ben bu işi yapamıyorum der pes edersin. Bugün sana menünde o tatlıya neden izin verdim sanıyorsun? Ben izin vermesem yine yiyecektin hatta 1 taneyle kalmayıp başlayınca bir kaç tane yiyecektin. O yüzden ben baştan bir tane yemene izin verdim ki bak arkası gelmedi. Yavaş yavaş seni de alıştıracağız. Ama sabretmen ve istekli olman lazım.

Bence de bana çok yükleniyorsun:KK70::KK70::KK70:
:KK200::KK200::KK200:

Kızlar fanur a mesaj sayılarını solmez hariç hiç kimse göndermemiş. Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama 18-19 Mayıs mesaj sayılarınızı atmanız gerekiyor. Herkes en geç yarın öğleye kadar mesajlarını sayıp bana göndersin lütfen. Bu mesaj sayıları konusunda da bozuşacağız ona göre. Sadece bir kuralımız var ve biz ona uyamıyoruz. Olmaz böyle şey. Bu konuya lütfen hassas davranın. Herkesin mesaj sayılarını bekliyorum.

Mesaj sayısı ne oluyor ben bilmiyorum da

Dünkü listem laydyline nın dediği gibi pek iyi değildi. içli köfte bezelye paatiz salatatası vb.
62.1 dim dün sabah ama bugün korkarak çıktım tartıya
62.0 ile 61.9 arasında gitti geldi tartı...
tabi ben şok :halay:
bugün daha dikkatli olup yarın net olarak 61 li değerler göreceğim inşallahhh

AYnı soruyu dün sormuştum, laydline dan gelen mesajı gönderiyorum sana

Maşallah tam nazar boncukluk bir menü olmuş. Ramazan sana yaradı canım su ve sporu yazmamışsın?

Hemencecik anlatayım. Günlük takıma yazdığımız mesajlarımızı sayıyoruz. Profilimizden saymak çok kolay oluyor. Sonra takımımızın ilk sayfasında hangi günün mesajını kime göndereceğimizin listesi var. Aşağıda ki gibi. Günlük olarak mesajlarımızı sayıyoruz. Hangi tarihe karşılık geliyorsa onun karşısındaki kişiye özel mesajla bildiriyoruz. Böylelikle katılımı ve paylaşımı kontrol altında tutabiliyoruz.

Mesaj sayılarını gönderim listesi

02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2

Günaydın. ptesi kilomu paylaşayım 60,5. bu durumda 400 gr almışım görünüyor. oldukça az yiyorum. gene de yediğim şeyler şişkinlik yapıcı galiba.

Kaptanım ben biliyorsun 73 ile başlamıştım. 71'lere kadar düşmüştüm. Sonra babamın vefatı ve ayak rahatsızlığımdan dolayı bir süre ara vermiştim. O arada da 75,1- 75.2 'ye kadar çıkmıştım. Sonra tekrar döndüm aranıza. Ben şu anda hangi kilomu başlangıç kilosu kabul edeyim. Profilime yazacağım da diğer arkadaşların görmesi adına.
LAydLiNe LAydLiNe
Takıma başlangıç kilon 73 canım. Ama sen profiline 75,1 i yazabilirsin. Sonuçta bir sürü kilo verdin, sonradan almış olsanda. :KK39:

Bence de bana çok yükleniyorsun:KK70::KK70::KK70:
:KK200::KK200::KK200:
Seni buradan incecik dal gibi bir hatun yapmadan bırakmaya niyetim yok :KK70::KK70:

Açıklama gelmiş canım. Teşekkürler latiska latiska yeniden yazma derdinden kurtardın beni.:KK200: Takıldığın nokta olursa her zaman sorabilirsin Birprensess Birprensess canım :KK36:

Back
X