Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar karnim ole bir agrio ki umarim gun icinde regli olmam bugun orucu yemem ama asiri derece agrim var ve klinik cok yogun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2657#post-56280622
Linki de buraya bırakayım, bulamayanlar olabilir![]()
tebrikler @umudum2Kızlaarrr analiz raporumuz yayınlanmış. Herkes incelesin lütfen. Beklediğimin çok üstünde bir başarı yakalamışız.Hepinizi kocaman tebrik ediyorum.
Ayrıca analiz dönemi birincimiz @umudum2 yi ayrıca tebrik ediyorum.
Veeeeeeeeee bir daha ki analiz döneminde birinci kim olacak sabırsızlıkla bekliyorum![]()
7 aylık kızım var canım emziriyorumafiyet olsun canım iftar biraz çok geldi gözüme. hem pilav hem ekmek. bir de 1 tabakdan fazla yemek. hatırlamıyorum hiç kusura bakma bebek var mıydı? emziriyorsan çok değil.
Kaptanım merhaba annem iki gündür epey kalabalık iftar alıyor 35 -40 ar kişilik gruplar kendimi göremiyorum inan.anneme yardımdayım gündüz hazırlık iftar sonrası derleme toparlama sahura anca bitiyor bulaşık filan ondan aktif olamıyorum.önümüzdeki hafta da büyük oğlanı sünnet yaptırcam eşim gelicek ve nasipse bayram sonrası dönüş inşaallah Rusya da daha aktif olurum. Diyet listemi bİ ara yollayayım büyük geliyor galiba yükleyemedim siteye şuan@polokey2244 hadi bakalım bırak artık şu kendini bırakma işini. Az kaldı bayrama. Son 8 gün. Akşama senden menü bekliyorum özellikle gelip bakacağım haberin olsun.
N Nisaca canım hala yoksun ortalıklarda umarım önemli bir şey yoktur?
@fanur yine kayboldun hadi gel artık aramıza
Kaptanım merhaba annem iki gündür epey kalabalık iftar alıyor 35 -40 ar kişilik gruplar kendimi göremiyorum inan.anneme yardımdayım gündüz hazırlık iftar sonrası derleme toparlama sahura anca bitiyor bulaşık filan ondan aktif olamıyorum.önümüzdeki hafta da büyük oğlanı sünnet yaptırcam eşim gelicek ve nasipse bayram sonrası dönüş inşaallah Rusya da daha aktif olurum. Diyet listemi bİ ara yollayayım büyük geliyor galiba yükleyemedim siteye şuan
Görüşmek üzere
inşallah canım ama o kadar gitmedi gitmezde çünkü iftar sonrası biraz tatlıları kaçırdım..Neden olmasın ki? Kendini inceledin dimi sadece 800 gr. Bence daha iyisini yapabilirsin![]()
An itibari ile.hasta oldum kizlar
kızı yatırdım. yemek yapmam lazım ama iş çıkardım kendime nevresimleri değiştirdim. banyoyu temizledim yoruldum. sıcak da çarptı biraz galiba. az oturayım da yemeği de öyle koyayım. mutfak da sıcak olacak şimdi iyice bunalacağım.
dün akşam burda bir şimşekler çaktı bi gök gürledi. sağanak yağmur beklerken çiseledi gitti. başka yere yağdı herhalde. az yağsaydı iyi olurdu ferahlardık azıcık
Nerdeydin canım sen? Dün burada da öyle oldu. Yağacakmış gibiydi ama atıştırdı geçti.
Tartı da tam tamına 62.5 i gördüm kızlar keşke daha iyi bir rakam göreceğimi düşündeydimGünaydın kızlar
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın, menülere de bakamadım. Sınava son iki gün kaldı. Daha da yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden bu bir kaç gün beni idare edin lütfen. Ben yokum diye kendinizi de bırakmayın. Cumaya az kaldı. Akşam yine hatırlatmaya çalışırım ama ben unutursam siz unutmayın. Oruç tutanların bu akşam iftardan önce tartılması gerekiyor. İnşallah cumaya herkes çok ama çok güzel sonuçlar görür. Sizden bir isteğim var. Dün sorduğum cuma günü kim tartıda ne kadar kilo görmek istiyor soruna verdiğiniz cevabı sürekli olarak düşünün lütfen. Mesela ben 62,5 görmek istiyorum gün içinde bunu sık sık düşüneceğim. Hayalini kuracağım. Sizlerden de aynısını yapmanızı istiyorum. Kim ne görmek istiyorsa lütfen mümkün olduğunca çok düşünsün. Bu hafta biraz geç başlamış olacağız ama daha önce düşünce yöntemiyle tartıda çok güzel rakamlar gördüm. Haftaya daha iyi bir şekilde deneyeceğiz. Ama şimdiden başlayalım. Anlaştık mı?
@solmez cim başarı dileğin için çok teşekkürler inşallah mezuniyet haberimi de buradan birlikte kutlarız![]()
Ya ben hemen hemen olsun istiyorum gram gram gidiyor bu normal mi diyeceğim ama kaçamak yapmıştım normal heralde bakalım yarın kaç çıkacağım umarım 97leri görürümTartı da tam tamına 62.5 i gördüm kızlar keşke daha iyi bir rakam göreceğimi düşündeydimBakalım sizler ne yapacaksınız. İftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen
Sana da haftada bir kez tartılmanı söylemiştim ama sanırım sözümü dinlemiyorsun. Her gün tartılacak olursan bu senin moralini bozar. Yarın sabah tartıldıktan sonra lütfen tartını kaldır ve sadece cumadan cumaya tartılYa ben hemen hemen olsun istiyorum gram gram gidiyor bu normal mi diyeceğim ama kaçamak yapmıştım normal heralde bakalım yarın kaç çıkacağım umarım 97leri görürüm