Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10.06.2018 pazar menü

11.00
1 haş yımırta
1 sk patates biber kızartma
1 dlm tb ekm
Söğüş

14.00
1 haşlanmış mısır

20.00
2 kalem pirzola
1 dilim patlıcan kebabı
1/2 dilim ekmeğe karşılık lavaş
1 tulumba tatlı

22.00
3 şekerpare meyve

Takıma gelip de son mesaj olarak latiska latiska nın menüyü görünce kendimden geçtim resmen. Patates kızartması, haşlanmış mısır ve tatlılar :KK57: Lavaş bile masum göründü gözüme. Miktar olarak az yemişsin ama yememen gerekenlerin hepsi var menüde. Saatlerin çok yanlış. Kahvaltın geç, akşam yemeğin geç. Su ve sporunu yazmamışsın. Daha düzenli menü bekliyorum bu akşama inşallah :KK68:

Kızlar latiska latiska ve solmez solmez haricinde kimse mesaj sayılarını göndermemiş. Herkes en geç yarın akşama kadar mesaj sayılarını bana bildirsin lütfen yoksa büyük ve kötü bir ceza geliyor ona göre. :KK62:

Geçmişi okumaya başlamadan önce sanırım bayramın 1. günü olacak bildirim için detaylı bir açıklama yapmam gerekecek. Gerçi solmez solmez çok güzel açıklamış. Aynılarını burada yazmama gerek yok. Haftaya genel bildirim yapılmayacak ama biz takım içi bildirim yapacağız. Bayramdan sonraki hafta ise yaptığımız kilo bildirimleri ikiye bölünecek. Yani sadece bildirim tatili var diyet tatili yok. Bu hafta nota aldık zaten mutlaka derece yapmamız lazım. Bayramda kendimizi bırakmamalıyız. :KK39:

Günaydın kızlar :KK200::KK200::KK200:

Kaptanınız bir daha sizden ayrılmamak için geri dönerrrrrrrr :KK73::KK73:

Çünküüüüüüüüüü o artık bir mezunnnnnnnnnnnnnnn :KK71::KK71:

Okulum bitti, sınavlarım bitti ve şuan kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. İki yıllık koca bir maratonu geride bıraktım. Şükür uzatmadan gayet güzel bir ortalamayla bitti. :KK75::21:

Canım tebrik ederimmm coook sevindim:KK9::KK9::KK9:

Okulum bitti, sınavlarım bitti ve şuan kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. İki yıllık koca bir maratonu geride bıraktım. Şükür uzatmadan gayet güzel bir ortalamayla bitti. :KK75::21:
Tebrikler canim gözün aydin kurtuldun :-)

Gözünaydın canım. Kafan rahat şekilde geçirirsin bayramını.

Cankiz canim sen cumadan beri rahatsizdim mi demiştin hayırdır geçmiş olsun?

Sağol cnm
Ben ailesel akdeniz ateşi hastasiyim
Ilaclarimi birkaç kez unuttum galiba
Çok fena karnım ağrıdı resmen doğum sancısı gibi
Ateşim vardı kusma bütün gün yattım
Bugün daha iyiyim sadece karnım aciyor

Sağol cnm
Ben ailesel akdeniz ateşi hastasiyim
Ilaclarimi birkaç kez unuttum galiba
Çok fena karnım ağrıdı resmen doğum sancısı gibi
Ateşim vardı kusma bütün gün yattım
Bugün daha iyiyim sadece karnım aciyor

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine unutma sakın bir daha ilaçlarını :KK36:

Slm kızlar kadir geceniz mübarek olsun
Ben cuma gününden beri çok kötü hastaydım
Bugün allaha şükür biraz daha iyiyim
Diyeti bırakmadım bundan sonra daha çok uğramaya calısıcam

Cook geçmiş olsun canim

Kizlar kizim.ateslendi gelemiyorum kusura bakmayin... ramazandan sonra su spor isini oturtmam lazim ama.tasinma giricek araya bakalim ne olacak 59.9 u bi gorseydim

Çok geçmiş olsun canim. Taşınmak da zor iş. Annem ev taşırken zayıflamisti. Belki sende zayiflarsin

Hoşgeldin o zaman :)

Tebrikler canim hayırlı ugurlu olsun

Yeni kalktim sayılır. Kız da uyanmadi daha. Kalksın yedirip atcam kendimi dışarı. Yemeğim de var isim de yok. Sahile inmeyi düşünüyorum bakalım

Dün kacirdigim fazlalıkları yakmam lazim

Cook geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun canim. Taşınmak da zor iş. Annem ev taşırken zayıflamisti. Belki sende zayiflarsin

Hoşgeldin o zaman :)

Tebrikler canim hayırlı ugurlu olsun

Çok teşekkür ederim canımmmm :KK36::KK36:

Merhaba kizlar ,
Dun hic giremedim ...kizim cumartesi gunu ayagini balkon kapisinin girisine sıkıstirmisti ama bisey yoktu agladi parmaklarıni oynatabiliyordu..

Pazar gunu ogle biraz uzandim uyuyayim dedim yanima bi geldi ayagi morarmis ayyyyy bi korkuyla hemen acile gittik esimle kesin kırık yada çıkık oldu diye yolda korka koŕka gittim... röntgen cekildi cook şükür kırık cikik yok doku zedelenmis ondan morarmis dedi dr... icime sinmedi esime dedim su hastaneyede gidelim ...oradada rontgen cekildi o drda ayni seyi soyledi doku zedelenmiş bi krem verdi sürün 3 gune bisey kalmaz dedi...
Bugun krese gondermedim ayagada kaldirmiyorum dinlensin diye surekli ilgileniyorum koltuktan kalkmasin diye beraber evcilik oynuyoruz :confused::confused:

Merhaba kizlar ,
Dun hic giremedim ...kizim cumartesi gunu ayagini balkon kapisinin girisine sıkıstirmisti ama bisey yoktu agladi parmaklarıni oynatabiliyordu..

Pazar gunu ogle biraz uzandim uyuyayim dedim yanima bi geldi ayagi morarmis ayyyyy bi korkuyla hemen acile gittik esimle kesin kırık yada çıkık oldu diye yolda korka koŕka gittim... röntgen cekildi cook şükür kırık cikik yok doku zedelenmis ondan morarmis dedi dr... icime sinmedi esime dedim su hastaneyede gidelim ...oradada rontgen cekildi o drda ayni seyi soyledi doku zedelenmiş bi krem verdi sürün 3 gune bisey kalmaz dedi...
Bugun krese gondermedim ayagada kaldirmiyorum dinlensin diye surekli ilgileniyorum koltuktan kalkmasin diye beraber evcilik oynuyoruz :confused::confused:

Çok geçmiş olsun canim. Rabbim evlatlarimizi korusun her türlü kötülükten

Bende aldım kızı parka gittik. 1 saat oynadı sonra attım arabasına ben yürüdüm o uyudu. Yoruldum mola verdim biraz dinleniyorum. Uyuyor daha kızım. 1 saat daha yuruyebilsem uyurken harika olacak

tebrik ederim mezuniyetini...
nasıl da rahatlamışsındır:halay::KK55::KK9:

Back
X