- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
Amin canim cok sağolÇok geçmiş olsun canim. Rabbim evlatlarimizi korusun her türlü kötülükten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok sağolÇok geçmiş olsun canim. Rabbim evlatlarimizi korusun her türlü kötülükten
Ay berbat bişey Allah sifalar versin ismi aynen oyle ben okunusunu yazmisimBurda ismi colchicin cnm
Annenede coooook geçmiş olsun cnm
Çok kötü bi hastalık ayy o ağrı yokmu insanı resmen süründürüyor
Benimki 6yasindan beri var ama evlendiğim zmn
Bulundu çok geç buldular benimkini
Allah tüm hastaların şifasını versinn
Ay cok gecmis olsun canim Allah görünür görünmez kazalardan korusun yavrularimizi hepimizi..Merhaba kizlar ,
Dun hic giremedim ...kizim cumartesi gunu ayagini balkon kapisinin girisine sıkıstirmisti ama bisey yoktu agladi parmaklarıni oynatabiliyordu..
Pazar gunu ogle biraz uzandim uyuyayim dedim yanima bi geldi ayagi morarmis ayyyyy bi korkuyla hemen acile gittik esimle kesin kırık yada çıkık oldu diye yolda korka koŕka gittim... röntgen cekildi cook şükür kırık cikik yok doku zedelenmis ondan morarmis dedi dr... icime sinmedi esime dedim su hastaneyede gidelim ...oradada rontgen cekildi o drda ayni seyi soyledi doku zedelenmiş bi krem verdi sürün 3 gune bisey kalmaz dedi...
Bugun krese gondermedim ayagada kaldirmiyorum dinlensin diye surekli ilgileniyorum koltuktan kalkmasin diye beraber evcilik oynuyoruz![]()
Ay berbat bişey Allah sifalar versin ismi aynen oyle ben okunusunu yazmisimanneminde oyleydi cocukken cok agriyomus su son 10 yil icerisinde tam teshis ettiler. Zavalli annecimden biliyorum canim ya anneme arada diyomki dedelerin baska miras birakacak bise bulamadidami bunu biraktilar
Allah korusun annede veya babada varsa cocuguna gecmiyo ama toruna muhakkak geciyo.
Sağol canim atlatti cok şükür...
Selam kızlar nasılsınız?
Çok şükür sorunları halledip geldim![]()
Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye kaldığım yerden devam edeceğim Allah izin verirse
solmez canım rica etsem bana da listeni atabilir misin?
![]()
![]()
Canım umarım o iskenderin hepsini yememissindir.ben İskender yerken etlerini yerim yoğurdu falan ekmeklerini bırakırım.
Hoşgeldin canım yeniden.Selam kızlar nasılsınız?
Çok şükür sorunları halledip geldim![]()
Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye kaldığım yerden devam edeceğim Allah izin verirse
solmez canım rica etsem bana da listeni atabilir misin?
![]()
![]()
Bugün aldığın eğer günlük liste ise onu yollar mısın canım (yani sahur ve iftar değilse)Tabi atarım canım. Ilk verdiğini mi yollayayim?
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım yeniden.
Çok uğrayamadım bugün kızlar mutfağa bir giriştim anca dolaplar bitti yerleşti şimdi kaldığım yerden devam etmeye gidiyorum daha çok isim var mutfakta![]()
12.06.2018/Salı -
09:30 = Bitki çayı
10:00 = 2 adet haşlanmış yumurtanın sarısı
1 kk yarım yağlı peynir
12:00 = 3 kaşık yoğurt, 4 gün kurusu karıştırıp yedim.
18:30 = 1 kase cacık(maydonoz,taze nane)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 lt su içtim yatana kadar 2-2.5 yapıcam
Bugün canım gerçekten hiçbirşey yemek istemedi zorla yedim bunlarıda keşke hergun böyle olsa![]()
LAydLiNe
Evet canım bende çok şaşırdım nasıl böyle oldu diye birde regl oldum daha 3 gün vardı ondan heralde biraz dengem bozuldu kaç gündürAfiyet olsun canım bu sefer de çok az olmuş sanki. Öğle yemeği yok akşam yemeği çok az.
22:00 = 2 gün kurusu 2 kaşık yoğurt yedim12.06.2018/Salı -
1 kk yarım yağlı peynir
Bugün canım gerçekten hiçbirşey yemek istemedi zorla yedim bunlarıda keşke hergun böyle olsa![]()
LAydLiNe
Diyetisyenden geliyorum 2300 vermisim bu hafta. 1100 gr yağdan gerisi ödem gitmiş. Yeni liste verdi. Benim tercihim kahvaltiyi 1 saat one aldık ve akşam yemeğinden sonra ki arayı iptal ettik. 89 lari gördükten sonra kol haraketleri vereceğim dedi sarkma olmasın diye.
LAydLiNe listemi atarım sana tekrar
Bugün kocacigimin doğum günü. Pasta yapacağım ona. iftarda hemen yarısını komsuya vereceğim yoksa evde durdukça tehlike arz edebilir :)
12.06.2018/Salı -
1 kk yarım yağlı peynir
LAydLiNe
Bugün ki menum
Sahur
2 : 00
10 kiraz
4 kaşık yoğurt
3:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği, üstüne labne peynir sürdüm
Yeşillik
Iftar 20:44
Ton balıklı salata