Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Böyle moralini bozma canım. Bayramda ben de ipin ucunu kaçırdım.Bu sana özel birşey değil. Nerdeyse hepimiz normal rutinimizden çıktık. Ama yarından itibaren bende ipin ucunu sıkı tutup, cumaya hazırlanacağım. Hep beraber öyle yapalım lütfen üzme kendini. Yola devam bırakmak yok.

Negüzel giderken birden niye böyle oldu hiç bilmiyorum
Ama haklısın ins cumaya kadar dikkat edicem bakalım sonuç Ne olucak

Bayramda genelde herkes ipin ucunu kaçırmış...
Yarın Ben Dukan Expresse Başlıyorum... cumaya kadar iyi olur umarım. Eve Bu Gece Döndüm tartıma da kavuştum sonunda. Tartılmaya korkuyorummm :KK17:
Neyse Listem gelsin

17 haziran 2018 pazar

9.30
1 sahanda yumurta
6 zeytin
Söğüş Domates Salatalık
1/2 kk süzme peynir

11.00
Şekersiz türk kahvesi yanına 1 dilim baklava

14.00
2 etli dolma

19.00
1 ızgara et köfte
2 tavuk kanat ızgara
Salata

2 l su

Afiyet olsun cnm

Günaydın kuzular bol eksili bol motivasyonlu bir gün olsunn. Herkes kendine cuma hedefi koydu mu koymadıysa koysun ve hep p hedefi düşünsünn. Artık bayramı geride bıraktık bununla beraber tatlıları da geride bırakıp yeni bir haftaya başlıyoruz hepimize uğur sağlık mutluluk getirsin inşallah :nazar::KK19:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK200:

Koskocaman yeni bir başlangıca hazır mı herkes? :KK73::rolleyes::KK6::KK71:

Neler yaptınız bakim ben yokken :KK36:

Ben size kısaca kamptan bahsedeyim. Çok ama çok güzeldi. Ailecek kafa dinledik. Açık hava, bol oksijen, insanlardan uzak, tabiatla baş başa harika bir tatil geçirdik. Bol bol fotoğraf çektik. İnternet ve şarj sıkıntısından dolayı sizden uzak kaldım özür olsun ama bundan sonra hep buralardayım.

Tahmin ettiğime göre bayramda herkes kaçırdı. Burada olsam kızardım ama şimdi bütün sevecenliğim üzerimde. Geçmiş geçmişte kaldı. Bu gün yeni bir gün, yeni bir başlangıç. Haydi hep birlikte yeniden başlayalım her şeye :KK36::KK36:

Günaydın kızlar. Tartıya korkarak çıktım sabah amaa çok şükür kilo almamisim tabii vermemisim de.

Cuma:93.8
Pazartesi:93.8

Bugün dün ki gibi akşam yemeğinde kayısı ve yoğurt yiyeceğim. 2 gün wc ye çıkamadım o da etkiliyor tartiyi hem bagirsaklarim çalışsın hem yarın diyetisyen kontrolum de var orda da eksi göreyim diye

Günaydın kızlar. Tartıya korkarak çıktım sabah amaa çok şükür kilo almamisim tabii vermemisim de.

Cuma:93.8
Pazartesi:93.8

Bugün dün ki gibi akşam yemeğinde kayısı ve yoğurt yiyeceğim. 2 gün wc ye çıkamadım o da etkiliyor tartiyi hem bagirsaklarim çalışsın hem yarın diyetisyen kontrolum de var orda da eksi göreyim diye

Sende mi bozdun :KK57::KK57:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK200:

Koskocaman yeni bir başlangıca hazır mı herkes? :KK73::rolleyes::KK6::KK71:

Neler yaptınız bakim ben yokken :KK36:

Ben size kısaca kamptan bahsedeyim. Çok ama çok güzeldi. Ailecek kafa dinledik. Açık hava, bol oksijen, insanlardan uzak, tabiatla baş başa harika bir tatil geçirdik. Bol bol fotoğraf çektik. İnternet ve şarj sıkıntısından dolayı sizden uzak kaldım özür olsun ama bundan sonra hep buralardayım.

Tahmin ettiğime göre bayramda herkes kaçırdı. Burada olsam kızardım ama şimdi bütün sevecenliğim üzerimde. Geçmiş geçmişte kaldı. Bu gün yeni bir gün, yeni bir başlangıç. Haydi hep birlikte yeniden başlayalım her şeye :KK36::KK36:
Maşallah kaptan çok güzel zamanlar geçirmişsiniz :KK9: Bu hafta herkes gayret etsin de takımı kötü sonuçlardan kurtaralım +kg alanlar dahada dikkat etsin inşallah çok güzel bol huzurlu bir hafta olsun :KK68:

Maşallah kaptan çok güzel zamanlar geçirmişsiniz :KK9: Bu hafta herkes gayret etsin de takımı kötü sonuçlardan kurtaralım +kg alanlar dahada dikkat etsin inşallah çok güzel bol huzurlu bir hafta olsun :KK68:

Ben de yeniden başladım canım diyete. Artık sizinle birlikte menü yazacağım :KK53::KK53::KK70:

Ay kaptan eridin bittin zaten maşallah in var
Yok canım var bir iki kilo fazlalık. Mezuniyet kiloma yeniden dönmek istiyorum. Başarabilirsem eğer :KK39:

Beraber diyetisyene gittiğim arkadaşım da yürüyüş yapmaya karar verdi. Beraber çıkacağız artık
Süper bir haber yaaaa yanında birisi olması çok güzel :KK9:

Niye kii sende mi brutus :KK70:
Ramazan sonuna kadar çok güzel idare ettim. İlk defa bir ramazanda kilo almadım. Ama sanırım ödemden kaynaklı biraz fazlalığım var. Ama mezuniyet kilomun üzerindeyim hala. O rakamı yeniden tartıda görmek istiyorum. :KK39:

Yok canım var bir iki kilo fazlalık. Mezuniyet kiloma yeniden dönmek istiyorum. Başarabilirsem eğer :KK39:

Süper bir haber yaaaa yanında birisi olması çok güzel :KK9:

Ramazan sonuna kadar çok güzel idare ettim. İlk defa bir ramazanda kilo almadım. Ama sanırım ödemden kaynaklı biraz fazlalığım var. Ama mezuniyet kilomun üzerindeyim hala. O rakamı yeniden tartıda görmek istiyorum. :KK39:

Cabucak görürsün canım inşallah

Merhaba kızlar
Burdan çok uzak kaldım kendime kötü ettim. Uzun süredir kilolarım ama hayatımın şu dönemi çok fazla takıntı yaptım ve bunalıma girmek üzereyim böyle olunca taktım kafaya mide ameliyatını eşimle baya kötü olduk o istemedi bana se iradene sahip çıkabilirsin bu sefer gözü hep yediklerimde oldu baya kötü hisseder oldum kendimi bayram fotoğrafı çektik amaan allah devasa olmuşum da haberim yok :( dün LAydLiNe LAydLiNe ile konuştum ve 17 haziran benm miladım olacak ve bu sefer bu işi başarıcam sizlerden de destek bekliyorum.
Sabah kilom 114.1 idi
Hedefim 80 . haydi bismillah

Hoşgeldin canim. Istedikten sonra neler olmaz ki. Miladin hayırlı olsun.

Merhaba kızlar
Burdan çok uzak kaldım kendime kötü ettim. Uzun süredir kilolarım ama hayatımın şu dönemi çok fazla takıntı yaptım ve bunalıma girmek üzereyim böyle olunca taktım kafaya mide ameliyatını eşimle baya kötü olduk o istemedi bana se iradene sahip çıkabilirsin bu sefer gözü hep yediklerimde oldu baya kötü hisseder oldum kendimi bayram fotoğrafı çektik amaan allah devasa olmuşum da haberim yok :KK43: dün LAydLiNe LAydLiNe ile konuştum ve 17 haziran benm miladım olacak ve bu sefer bu işi başarıcam sizlerden de destek bekliyorum.
Sabah kilom 114.1 idi
Hedefim 80 . haydi bismillah

Back
X