- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende eski sporcu sayılırım ilkokul 4 ten lise 2 ye kadar profesyonel basket oynadım ama 10 yılı geçti elime top almadım. 8 yıldır da spor salonu yüzü görmedim:))Inşallah cnm ben eski sporcuyum harika bisey spor yapmak
Sağol canım.
Afiyet olsun canım güzel menün. Bal i çay kaşığı yapmışsın :) iyi olmuş. Pastalari da artık tatmama kararı aldığına göre gitsin kilolar o zaman 1 er 2 ser inşallah
Afiyet olsun canım. Kaçamaksız cook güzel bir menü. Her günün böyle olsun inşallah
Cnm filtre kahve içsen daha iyi olur bal hurma pasta hepsi aynı gün çok olmuş sanki spor çok güzel afiyet olsun09.45
Sirkeli su
10.15
1 kase sütlü Müsli
12.15
Sütlü türk kahvesi şekersiz
15.00
Sebzeli tavuk ( 2 butlu)
1 kupa kefir
17.45
2 çay kaşığı bal:))
4 küçük ceviz
19.45
2 kepçe tarhana
4 yk kuru fasulye
1 yk esmer pirinç pilavı( eşim almış marketten değişik bi tadı var daha doğrusu tadı yok:) nerde bizim baldolar :))
Bol salata
Yoğurt
1 çatal pasta ( misafir getirdiği için tattım)
20.50
1 kupa sütlü Jacobs şekersiz
2 hurma
Bugünden itibaren tatlıların tadına bakmama kararı aldım. Çünkü gerçekten bir tadınca devamı geliyor. Allah'tan evde hurma vardı:))
45 dk plates
30 dk yürüyüş
3 lt su
2 bardak yeşil çay
Afiyet olsun cnm23.07.2018/ Pazartesi
10:15 = 2 çeşit 1kk peynir
Yarim salatalık
5 yeşil zeytin
Biber
2 dilim tam buğday ekmeği
12:00 = Şekersiz türk kahvesi
16:30 = 1 tabak semizotu yemeği
2 adet köfte
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata
20:00 = 1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su birazda yürüyüş ve bolca oynamak
Afiyet olsunKahvaltı sabah 9
Yumurta
1 kk beyaz peybip
10 zeytin
Yarım domates
Otlen 12
Bir kase mercimek çorbası
Akşam 17
Bir kase tarçınlı sütlü gevrek
Akşam 20 işte bu yanlış olan küçük dilim pide
2 litre su
Bugün spor yapamadım ama dip köşe twmizlik yaptım koltuk sildim vs
Güzel menü afiyet olsunBugün ki menum
Kahvaltı 09:00
2 kaşık yulaf
1 kase yoğurt
4 kayısı
Öğle 13:30
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Ara 16:00
1 seftali
Aksam 19:00
5 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim ekmek
3 lt su
15 dk lesslie
1 saat tempolu yürüyüş
Teşekkür ederim canım inşaAllahSağol canım.
Afiyet olsun canım güzel menün. Bal i çay kaşığı yapmışsın :) iyi olmuş. Pastalari da artık tatmama kararı aldığına göre gitsin kilolar o zaman 1 er 2 ser inşallah
Afiyet olsun canım. Kaçamaksız cook güzel bir menü. Her günün böyle olsun inşallah
Pazartesi menüm:
9.30 1.5 dilim tahıllı ekmek, sucuklu yumurta (sucuk 3 dilim), peynir, salata
13.30 Etli taze fasülye, yoğurt, 1/2 dl ekmek
15.30 kiraz, üzüm, çilek (1.5 porsiyon olmuştur)
17.00 sütlü kahve 2 tatlı kaşığı gibi çiğ kuruyemiş
19.00 (kızımın doğumgünü yemeği) alinazik, salata
20.30 2 çatal limonlu cheese cake
Spor yapamadım. Spor saatinde kardeşimi Yalova’dan Sabiha gökçen havaalanına götürüp döndüm.
Su 2 litre.
Amin canım çok teşekkür ederim.Afiyet olsun canım tekrar doğum günü kutlu olsun nice yaşlara ulassin inşallah.
Haklısın kaptanım tam düZen oturtamadım. Evde internet yok. O nedenle de buraya zor girebiliyorum bu da beni zora soktuNormalde kaçamak sayılır dediğim gibi ama emzirdiğin ve bebeğin henüz çok küçük olduğu için idare edilebilir. Ama seni asıl acıktıran o 1 yk pekmez olmuş. Çünkü sen pekmezi yediğinde vücut insülin salgılamaya başlıyor. Ve salgılanan insülün kan şekerini düşürüyor. Yeniden açlık hissetmene sebep oluyor. Kısır bir döngü yani yedikçe yiyesin geliyor. Bol bol su içersen bence bol bol da sütün olur. Ve bol proteinli beslenmeye çalış ki sütünde kaliteli olsun. Hem sana hem bebeğe faydan dokunsun.
Açıklamasını yaptım canım ben de ama alıntılamışım yine. Bir süre baldan uzak durmamız lazım.
Aynen canım haklısın
Haşlanmış mısır ve pide olmamış canım. Yazarken zaten fark ediyorsundur menünün farklılıklarını. Bir de bunlara dur diyebilirsek harika olacak. Su ve spor çok güzel
Yavaş yavaş azaltarak ara verebilirsin bence
Saatlerini eksik yazmışsın canım. Genel anlamda güzel olmuş menün. Fıstıkla bar olmamış onların haricinde güzel. Ama biliyorsun ki saatler önemli. Su ve sporu yazmamışsın.
Yaaa şimdi sanal gibi düşünüyoruz yaaa burayı. Ben öyle düşünmüyorum da bir çoğumuz düşünüyoruzdur mutlaka. Ama sen o kadar gerçeksin ki. Yazdığın her kelime de hissediyorum seni. Senin yazdıklarını okurken senden bana taaaa uzaklardan da olsa iyi bir enerji geliyor. Bir gün tanışalım mutlakaEkmeksiz ciğer yersen sıkıntı yok ama dengele mutlaka yediklerini.
Menün güzel olmuş canım sadece akşamın saati geç. Ben de balığı yağda seviyorum yapacak bişey yok
Patates ve kurabiyeler olmamış canım. Tatilden sonra düzeni tam kuramadın henüz anlaşılan. Daha sık gel olur mu? Bu kadar ilerlemişken sakın bırakma kendini. Çünkü biliyorum ki takımdan uzaklaşıldığı zaman gidenler geri geliyor.
Hımmm teşekkür ederim canım aklımda bulunsun ama ben de şekerli şeyleri içemiyorum.
Sağlıklı bir tarif ama hiç masum değil dediğin gibi. Çocuklara yapılabilir. Tarifi kaybetmemek lazım. Sen denedikten sonra bize de yaz olur mu?
Cankız akşam yemğin bir harika olmuş. Uzun zamandır senden böyle bir öğün görmüyordum. Kahvaltı mı diyeyim öğle yemeğimi diyeyim o olmamış. Veeeeeeeee hala metabolizmana eziyet ediyorsun.
Yarın kabak detoksu yapmaya karar verdim,salı çarşamba,Perşembe üç gün,bakalım cuma tartıda nasıl sonuç verecek
23 temmuz menü
Saat 08:30
Yarım simit
Bir kk peynir
Bir salatalık
Saat 13:30
Yarım karnıyarık
Ayran
Saat 18:30
5 ızgara köfte
Bir domates
2 litre su
23 Temmuz menüm
11.30 kahvaltı
-1 tam buğday ekmek
-1 domates
-1 salatalık
-5 zeyrin
-1 kk beyaz peynir
-1 tk bal
17.00 ara öğün
-1 porsiyon meyve
20.30 akşam yemeği
-1 kase mercimek çorbası
-2 köfte
2.5 lt su
1 saat yüzme
Yarın kabak detoksu yapmaya karar verdim,salı çarşamba,Perşembe üç gün,bakalım cuma tartıda nasıl sonuç verecek
Cnm filtre kahve içsen daha iyi olur bal hurma pasta hepsi aynı gün çok olmuş sanki spor çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Evet tatlım ama saf bi tatlandırıcıdır bal. Çünkü içinde sadece doğal glikoz vardır. Bu yüzdende vücudta depolama yapmaz veya farklı bi bileşen oluşturmaz. Diğer şekerler gibi bileşik şeker değildir karbonhidrat yani değildir. Diğer şekerler birçok glikozun birleşmesiyle oluşan karbonhidratlardır.
Tam gıda kimyası dersi oldu. Yani hocamız böyle anlatmıştı balı. Ama herşeyin azı karar çoğu zarar.ben 2 tatlı kaşığı mı 2 çay kaşığına çevirsem iyi olur :)))
solmez
23 temmuz pazartesi Listemi veriyorum
9.00
sade türk kahvesi
2 kare çiko
12.00
2 şiş ciğer
100 ml kadar ayran
salata
16.00
sade türk kahvesi
1 lokum (1 parmak büyüklüğünde)
1 mini un kurabiyesi
biliyorum olmadı bunlar
20.00
1 kase tavuk çorba
3 yk bulgur pilavı,
2 yk yoğurt
22.00
şekersiz çay ve neskafe
2,5 L su
30 dk yüzme
30 dk yürüyüş
yediğim kırmızı yiyecekler yanlıştı
bu yüzden bugün hiç ekmek yemedim
meyve de yemedim
sopayı elinize almadan bunları da gözönünde bulundurun lütfen![]()
Günaydın kızlar bol eksili ve hedeflerimize kolay ulaşabildiğimiz bir gün olmasını diliyorum. Bugün denize gideceğiz ama kahvaltımızı evde yapacağız. Yanımıza da sağlıklı sağlıklı yiyecekler alıyoruz. Kaçamaksız bir gün olacak inşallah.