Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün hiç gelemedim karnım ağrıyor
Menüm
Sabah yok
Öğlen yok
Akşam 1tabak çorba 1dilim ekmek
1litre su
Spor yok

Geçmiş olsun canım.
Böyle tek öğün yiyerek metabolizmani yavaslattigini biliyorsun değil mi? Belki bugün karnın ağrıyor diye yemedin ama genel olarak bu şekilde besleniyorsun. Kendine cok buyuk kötülük yapıyorsun

tebrik ederim
umarım kilondaki düşüş kalıcıdır ve yarın daha da eksilere düşersin
o zaman yarın kabak detoksa devam :nazar::eğlence:
Canım kabaktan sıkıldim bugün yapmayacaktim ama sabah tartıda biraz daha dustugunu görüp son gün de yapmaya karar verdim. Şu an tek korkum yarından sonra artiya çıkmak. Çok dikkatli beslenmem lazim

Hatırladım canım eski nickini söyleyince. Yeniden kilo almana üzüldüm ama bu veremeyeceğin anlamına gelmiyor. Takımda kilo vermek isteyen herkese her zaman yer var canım. Hoş geldin aramıza :KK200: İlk sayfadaki formu doldurur musun?

LAydLiNe LAydLiNe

olmuş mu canım.aşağıda doldurdum.

Kullanıcı Adı : yolveringideyim
İsim (İsteğe Bağlı ): Sahra
Mesleginiz: turizm
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1,67
Kilonuz: 88,50
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : çocukluktan beri hep kiloluydum.üniversite zamanında iyice arttı.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zayıf halimi merak ediyorum :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet.28 kg verdim bu takımda.
Neden 13. Takım? : çünkü bu takımda ilk kez kilo verdim ve bayağı şey değişti hayatımda..sonrasında kendimi bırakmamla geri aldım.tekrar aynı takımda bu kez hedefe kitlenerek devam etmek istiyorum.
Olmuş tabii ki canım kaydettim bilgilerini. İnşallah bu kez hep birlikte zayıf halini göreceğiz :KK200:
Ben 7 den itibaren çok acıktım ama bir şey yemedim,bugün kendimi tebrik ediyorum

08.30
Sirkeli su

09.30
Salçalı yumurta (2 yumurtalı)
100 gr lor
Sütlü çay

12.30
3 yk ev yapımı çilekli dondurma

(Doyamadığım saatler başlıyor)
Acayip aç hissettim kendimi bugün)

14.00
3 avuç içi büyüklüğünde haşlama et
2 küçük haşlama patates
1 kupa kefir

15.00
2 çay k. Bal
4 küçük ceviz

15.30
2 avuç içi büyüklüğünde haşlama et

16.00
Sütlü kahve
4 yk ev yapımı çilekli kakaolu dondurma

Bu kakao biraz kendime getirdi beni.
Ağzıma bi sakız attım mentos. Psikolojik mi bilmem iyi geldi.
Ya da dünyaları yedim ve mide doydu diye :))

17.00-18.30 arası uyumuşuz bebişle biraz dinlendim.

19.30
2 kepçe tarhana
1 kibrit kutusu peynir
1 çay bardağı ev yapımı kırmızı erik suyu

45 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su
Menüne baktığım zaman neden doymadığını direkt görebiliyorum. Her şey yediğin dondurmadan sonra başlamış. Demek ki daha sağlıklı ve kan şekerini dengeleyecek yiyecekler tüketmemiz lazım. Çok fazla karbonhidratlı beslenmişsin. Spor ve su gayet güzel.
Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen 15.30
4kasik bulgur pilavı
5kasik et sote

Akşam yok

2litre su
2fincan kahve
Çok sağlıksız olmuş canım.
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Çok yorgunum şimdilik geçmişi okuyamadım. Çok yağmur vardı sabah, havuz deniz olmadı çocukları oyalamak beni çok yordu.
10.00 yarım simit, salata, yumurta, peynir
13.30 sinemada az patlamış mısır
17.00 balık (istavrit ve mezgit tavada), 2 dl ekmek, salata
20.00 siyah üzüm

1 saat spor, 1.5 litre su (devam ediyorum)

Ben de kabak aldım. Geçen hafta masaj yaptırmıştım, masöz vücudunda çok ödem var demişti, gitsin bakalım ödemler.
Yarın annemle babamın burada son günü akşam dönüyorlar, ayrıca benim doğumgünüm gizli planlar var galiba :) kazasız atlatırım inşallah. Ama pastam olursa bir dilim yerim, uğursuzluk getirir yoksa :) perşembe detoksa başlayacağım.
Kahvaltın geç olmuş canım. Mısır olmamış bir de saat 18:00 den sonra mümkün olduğunca hiç bir şey yeme lütfen.
listem gelsin

24 temmuz salı

10.30

1 haş. yumurta
3 yk y.zeytin salatası
2 yk süzme yoğurt
şekersiz çay

15.30
yoğurtlu kabak

20.40 (OHAAAA)
3 et köfte
1 kaşıkpirinç pilavı
salata

akşam niye böyle oldu yaaaaa

1 saat yüzme
30 dk yürüyüş
3 L su
Bence de ohaaaaaaaaaaaaa çok geç olmuş. Bir de pilav olmamış. Şükür çok sağlıksız değil. Umarım geç yatmışsındır.
Merhaba arkadaşlar kaç gündür internet sorunum vardı girememiştim cumartesinden beri dikkat etmekle beraber şekeri de hepten kestim.

Bugün
Sabah
Mantarlı yumurta ( 2 adt )
7 adet zeytin
Domates, salatalık
1 dilim peynir

Öğlen
1 kase yogurt çorbası
1 tabak taze fasulye

Ara öğün
2 avuç badem
1 adet muz

Akşam
Yoğurtlu brokoli

Gün boyunca 1.5 litre su
1 lt elma , limon dilimli tarçınlı su içtim

Pazartesi
Sabah
Mantarlı yumurta (2 adt)
7 adet zeytin
Domates, salatalık
1 dilim peynir

15:00
1 parca tavuk but
1 porsiyon taze fasulye

Akşam
1 fincan yeşil çay
1 elma

Gün boyu 2 litre
Yarım saat açık havada yürüyüş
Menülerin gayet güzel canım. Tek sıkıntı dün yediğin ara öğünde ki badem ve muzun biraz fazla olması.

Günaydın kızlar Ben yine +lardayım

Günaydın canım. Söz dinlemez az yiyeceğim diye uğraşırsan tabii ki + görürsün. Artık sağlıklı beslenmeye başla lütfen. Metabolizmanı bozmadan bırak artık şu az yeme düşüncesini. Üzülüyorum senin için. cankizzzz cankizzzz a laf dinletemiyoruz sen bari dinle lütfen. solmez solmez i örnek al kendine. Hadi bu gün yeniden başla her şeye. Unut tüm geçmişi. Veeee her gün tartılmayı da bırak artık. Bir de gün de iki fincan yeşil çay iç lütfen.

selam kızlar nasılsınız?
şimdi ben listede miyim?cuma tartılmam gerek mi?yoksa haftaya mı gireceğim aydınlatır mısınız?
izne ayrılmıştım çünkü.hala tam anlamıyla programa giremedim.kendimi toparlamam gerek bir an önce psikolojik olarak.
izne ayrıldığında izin kilona inme zorunluluğun vardı sanki o yüzden emin olamadım.

Gunaydin kizlar
45 dakika sabah sporu yapildi simdi karatay kahvaltisi yapiyorum ;)

selam kızlar nasılsınız?
şimdi ben listede miyim?cuma tartılmam gerek mi?yoksa haftaya mı gireceğim aydınlatır mısınız?
izne ayrılmıştım çünkü.hala tam anlamıyla programa giremedim.kendimi toparlamam gerek bir an önce psikolojik olarak.
izne ayrıldığında izin kilona inme zorunluluğun vardı sanki o yüzden emin olamadım.

Şu an sana yeni üye gibi işlem yapmam gerekiyor canım. Sen hazır olduğunda, menülerin düzene girip kilo vermeye başladığında ana listeye alacağım. Ama şuan takımdasın zaten. Yani listedesin gibi davranman gerekiyor. Geri kalanını ben hallederim :KK36: Yarın tartılıp bildirim yapacaksın yani :KK39:

Gunaydin kizlar
45 dakika sabah sporu yapildi simdi karatay kahvaltisi yapiyorum :KK66:

Süpersin canım hoş geldin yeniden aramıza. Karatay kahvaltısı yazmışsın menüye ama benim gibi bilmeyenler var bu menüyü. İçeriğini yazar mısın merak ettim?

Sence de az değil mi
Neden Tek öğün yediğini merak ettim doğrusu
Sabah Yok. Öğlen dediğin de 15.30
Nasıl da dayanıklısın :nazar::nazar:
Dayanıklılıkla alakası yok canım resmen metabolizmasını bozuyor ama farkında değil.
Haklisin canim ama cocukla tek basima cok zor oldu inan. Annemle yengem geldi sağolsunlar toparliyorlar smdi yarin nakliye gelicek insallah cookk isim varrr hatta ben 1 haftalik izine ayrilsam bile yeridir yani o kadar yogunum
İzne ayrılma canım. Ama kilo alırsan külahları değişiriz ona göre. Allah kolaylık versin :KK36:
dün gece rüyamda üstümde gelinlikle ortalık topladım ve pirinç pilavı yaptım.
sonra uyandım tekrar uyudum ve aynı rüyaya devam ettim.
annemler gelmiş güya ortalığı toplamaya söylendim onlara ben üstümde gelinlikle ortalığı topladım şunları şunları yaptım diye.
bugün de uyudum ya yine rüyamda pilav yapıyordum ama şehriyeleri yanıyordu ki uyandım.
tabirlere baktım iyi şeyler yazıyor hep. hayır olsun bakalım
Hayırdır inşallah rüyalar her zaman ilgilimi çekmiştir.
Merhaba arkadaslar Nasilsiniz ben sikintilarimi birazda olsun hhallettim araniza dondum

Bugun ki menum
9:00
2 hasl yum beyazi

12:00
1 seftali

15:00
Ekmek Arasi salatalik domates 5 zeytin

Su 3 lt
Yesil cay 3 bardak

Spor 1 Saat yuruyus
Menün bayağı sağlıksız olmuş canım. Akşamı çok erken kapatmışsın.
25.07.2018/Çarşamba

11:30 = Yumurta, menemen
1 tane köfte, sucuk
Biber,domates,2 zeytin, 1kk peynir
Çay, 2 dilim tam buğday ekmeği

17:00 = 1 tabak Tavuklu patates (fırında)
Bir avuç içi kadar buğday ekmeği

1.5 lt su biraz yürüyüş
Yediklerin çok güzel ama az. Patates olmamış. Kahvaltın çok geç olmuş. Su çok az olmuş. Daha güzel beslenmen lazım.
Hemen fırsar bulmuşken menümü yazıyorum :KK16:

11.00 kahvaltı
-4 yk menemen
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin

16.30 ara öğün
-1 orta boy kırmızı erik

18.30 akşam yemeği
-1,5 kase tarhana çorbası
-1 dilim tam buğday ekmek

3,5 lt su
1 saat yüzme
Kahvaltının saati çok geç. Yediklerin çok güzel. Su ve sporunda öyle ama güne bu kadar geç başlamaman lazım.
Bugun menü
Sabah 10.10
Karatay kahvaltısı

Saat 13.30
1 bardak ayran
7 findik

Aksam16.30
1 tabak kıymalı yeşil fasulye
1 kase yogurt
2 kaşık bulgur pilavi

3 lt su icildi..
Sabah 45 dakika eliptik yapildi
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi yürüyüş bandinda
30 dakika parkta tempolu yürüyüş yapildi.

Açmiyim evet açım ama ben ac yatmayinca kilo veremiyorum .....
Spor gayet güzel. Akşamı çok erken kapatmışsın. Karatay da olsa kahvaltının saati hala geç. Su ve spor harika. Hatta sporun çok bile.

Bende yine önce mutfağa girip yemek işini hallettim. Şimdi parka cikaracagim kizicigi hemde yürüyüş yapacağım

Zayıflamak harika bir duygu,kolum belime degdiginde inceldigini hissediyorum.kiyafetlerim üstüne yapismiyor. Altı üstü 3 kilo bunu hissettiriyorsa 8-10 kilo vermek muhteşem bir duygu olacak

Daha önce hiç diet yapmadan çok zayıflamıştım.gecen sene 58 kiloya kadar dusmustum. Sadece ekmek yememeye dikkat ediyordum ve çok şu iciciyordun.bir de her gün iki üç fincan kahve iciyordum telvesibi yiyerek. Bunu tavsiye etmiyorum çünkü kanım çok düştü serum tedavisi gördüm ama günde bir fincan zayıflamaya yardımcı olur bence

Back
X