Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese merhaba, cuma yarışmasına katılmak istemeyenler konusuna mesajımı yazmıştım ve 13. Gruba hem sayısından hem sıcak geldiğinden katılmak istedim sizler de onaylarsanız :KK49: önce katılım formundaki sorulara cevap vereyim;
Kullanıcı Adı : milassk
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleginiz:
veri giriş
Yaşınız : 24
Medeni durumunuz: bekar
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 161
Kilonuz: 69.7
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : geçen sene 68 kiloydum ve yazın yaptığım sıkı diyet, egzersizlerle 57lere düştüm. Fakat yaz sonunda masa başı işe başlamam, doktora gidip tiroit ilaçlarımı almamam, hamur işi abur cubur tatlılardan uzak durmamam sonucu 69 70e dayandı kilom :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kesinlikle hem daha sağlıklı olmak hem istediğimi giyme özgürlüğüne kavuşmak istiyorum. Özellikle bir kere o zayıflığı tattıktan sonra tekrar kilo almak özgüvenimi düşürdü bu durumu yenmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : 13 sayısını sevmemden ve takımın bana sıcak gelmesinden dolayı bu takımda olmak istiyorum:)
Hoşgeldin canım takımımıza umarım hedeflerine ulaşırsın herşey bizim elimizde :KK68:

Günaydın kızlar
Sabah kalkıp 30 dk lesslie yaptım dünü telafi etmek için
Sonra kahvaltimi yaptim
Kizicigim uyandı şimdi onunla ilgilenecegim
Kocacigim da pazar pazar mesai de malesef
Inşallah erken gelebilir de birseyler yapabiliriz
Maşallah canım sporun çok güzel ve çok güzel kilolar verdin sen bu işi başarıyorsun umarım bende başarırım :sampiyon::nazar:

Günaydın kızlar herkese bol bol eksili hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir gün diliyorum. Ben eski zayıf resimlerimi buldum sabah sabah çok motive oldum. Bugün ilk listemle diyete kaldığım yerden devam edeceğim inşaallah, umarım herşey çok çok güzel olur :nazar::KK68:

Iste bu istek seni hedefe götürecek canım. Motive olman için zayıf halini görmen gerekiyor demek ki. Zayıf bir resmini mutfakta gorebilecegin bir yere as gördükçe daha motive olursun

Maşallah canım sporun çok güzel ve çok güzel kilolar verdin sen bu işi başarıyorsun umarım bende başarırım :sampiyon::nazar:

Sağol canım inşallah hedefe kadar giderim inşallah sende hedefine ulasirsin

Iste bu istek seni hedefe götürecek canım. Motive olman için zayıf halini görmen gerekiyor demek ki. Zayıf bir resmini mutfakta gorebilecegin bir yere as gördükçe daha motive olursun

Sağol canım inşallah hedefe kadar giderim inşallah sende hedefine ulasirsin
Ya inşallah artık çok istiyorum ki bu hafta tartıda çok fazla çıktım 96.8 idi ipin ucu kaçınca kiloda kaçıyor biran önce 90nin altına düşmem lazım hiç böyle hayal etmemiştim ağzıma tek bir lokma koymayacağım hatta şekersiz 21 güne mi başlasam diye düşünüyorum araştırmam lazım ne yeniyor ne yenmiyor

Kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz :KK64: ben her zamanki gibi temizlik yapıyorum misafir odasını temizliyorum burda oturmayı düşünüyorum şimdilik :KK48: haftada bir evde değişiklik yapıyorum mobilyalarım eskidi 2 senede:KK51: :olamaz:

Herkese merhaba, cuma yarışmasına katılmak istemeyenler konusuna mesajımı yazmıştım ve 13. Gruba hem sayısından hem sıcak geldiğinden katılmak istedim sizler de onaylarsanız :KK49: önce katılım formundaki sorulara cevap vereyim;
Kullanıcı Adı : milassk
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleginiz:
veri giriş
Yaşınız : 24
Medeni durumunuz: bekar
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 161
Kilonuz: 69.7
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : geçen sene 68 kiloydum ve yazın yaptığım sıkı diyet, egzersizlerle 57lere düştüm. Fakat yaz sonunda masa başı işe başlamam, doktora gidip tiroit ilaçlarımı almamam, hamur işi abur cubur tatlılardan uzak durmamam sonucu 69 70e dayandı kilom :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kesinlikle hem daha sağlıklı olmak hem istediğimi giyme özgürlüğüne kavuşmak istiyorum. Özellikle bir kere o zayıflığı tattıktan sonra tekrar kilo almak özgüvenimi düşürdü bu durumu yenmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : 13 sayısını sevmemden ve takımın bana sıcak gelmesinden dolayı bu takımda olmak istiyorum:)

Hoşgeldin cnm aramiza

Kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz :KK64: ben her zamanki gibi temizlik yapıyorum misafir odasını temizliyorum burda oturmayı düşünüyorum şimdilik :KK48: haftada bir evde değişiklik yapıyorum mobilyalarım eskidi 2 senede:KK51: :olamaz:

Bende dün yaptım temizliğimi bitirdim
1hafta orda 1hafta öteki odada otur aynı eskisinler :)

Ben bugun saldım hiçbir is yapmadım. Bi yatak topladım. Bir de kahvaltı sofrasini topladım. Yarın insallah temizlik yapacağım.

Parka çıktık alışveriş yaptık geldik. Kız uyudu bende oturuyorum.

Kızlar şimdi bitti işlerim ama bende bittim 15 yasinda kaynim var cok yardim etti bana sagolsun karisi cok sansli olcak valla :halay:kayınvalideme çıktım şimdi bi kahve içicez sonra inip kısır yapacağım

Hem kaçamaktan sayılmıyor hem doyurucu hem mutlu edici bende çok severim ama herkesin yaptığını beğenmem :KK48:

Evett rahat rahat yiyebilirsin
Herkes farklı yapıyor
Biz içine en son maydonoz ve taze soğan ekliyoruz üstünede kaynar yağ döküyoruz
Ohhh miss valla canım çekti kiz bende mi yapsam:kk77:

Herkes farklı yapıyor
Yap yap iki dakkalık iş :eğlence: soğan salça zeytinyağ kavuruyorum bende :KK76: domates salatalık marul taze soğan ve baharatlar koyuyorum. Bazıları bulguru ocakta tencerede kavuruyor mesela kaynanam:bicak: ben kapaklı bir kaba bulguru koyup üzerine kaynamış şu koyuyorum kapağını kapatıyorum sonra salçalı karışımı daha sonrada diğer malzemeleri koyuyorum :kk77:

Herkes farklı yapıyor
Yap yap iki dakkalık iş :eğlence: soğan salça zeytinyağ kavuruyorum bende :KK76: domates salatalık marul taze soğan ve baharatlar koyuyorum. Bazıları bulguru ocakta tencerede kavuruyor mesela kaynanam:bicak: ben kapaklı bir kaba bulguru koyup üzerine kaynamış şu koyuyorum kapağını kapatıyorum sonra salçalı karışımı daha sonrada diğer malzemeleri koyuyorum :kk77:

Değişik seninki afiyet olsun
Kız valla çok canım çekti ama yapicak halim yok
Sen benim yerimede ye :)

Eline sağlık canim. Bende aynı şekilde yapıyorum. Kavruldugunu da ilk defa duydum

Back
X