Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar

Bu saatte uyanık olanınız yoktur muhtemel. Sabah kalkınca okursunuz. Biz yine acillerdeyiz. Gülce’ nin hastalığı tekrarladı. Sabaha kadar da buradayız muhtemelen. Merak etmeyin olur mu öpüyorum hepinizi kocaman

geçmiş olsun canım. kızının ismi benim favorilerimden...gülce...
neyi var ismi güzel kendi güzel kızının? astım gibi bir şey mi? umarım en kısa sürede normale döner canım... :KK36:

Kizlar gunaydin.
Gecen hafta 53.80...54.00kiloya da ciktim

Bu hafta 52.80
Fark.1.20.
Gelecek hafta hedefim.51.90...
Görmek
Maşallah canım aradım buldum seni.bu ne azim böyle sana yetişmek için bu iki gün detox gibi bişey yapmam lazım.

Beni niye bukadar azimli ve düşük kilolu bi arkadaşla eslestirdiniz bakalım oyy oyy...neyse demek buna ihtiyacım vardı gerçekten çok kaçırdım bu aralar yine.hadi bakalım hayırlısi canım.

Bana biraz menü içeriğinden bahsedermisin nasıl bukadar çok kilo verebiliyorsun bi haftada.

İnşallah canım,, az yiyerek metebolizmamızın afedersin de içine ediyoruz :) en doğrusu bu aslında
aynen canım çok doğru söylüyorsun ayrıca besinleri doğru bi şekilde kesmiyoruz bu sefer kansızlık başka hastalıklar başlıyor ...ben çook aç bıraktım kendimi ama kilo veremedim bu sefer deniyecem zaten diyetisyen çook spor istemiyormuş bende bu vaktimi mutfakta salata sebze yemeği yaparak harcayayım .....

şuan düşünüyorum sanırım ben diyetisyene gidecem vermem gereken 10 kilo var böyle olmayacak beceremiyorum hep başa dönüyorum... karşı komşum diyetisyene gidiyor 84 kilo ile başladı 3,5 aydır gidiyor şuan 71 kilo ve üstelik sıfır spor çünkü çalışan bayan ayrıca arada kaçamak yapmış ona ragmen kilo gitti diyor...

listesine baktım benim kesinlikle yapamam dediğim 6 öğün şeklindeydi .. bende snein gibi düşünüyordum dedi ben çalışan bayanım bununla mı uğraşacam dedim diyor ama eşimde bana eşlik edince listeyi uygulayınca güzel kilolalar gitti diyor... ayda iki kere çağırıyor dedi böylece diyetisyene gidip tartılacam diye bi heyecan oluyor dedi....

fiyatıda uygun ayda 100 tl ve iki kere çağırıyor .... ne kaybederim demi kızlar şimdiye kadar çırpındım olmadı bu seferde bırakayım işi gücü bir ay diyetisyenin dediğini yapayım bakalım gidecek mi ? şimid yarı yıl tatilinde ablamlar bize gelebilirlermiş onlar gelsin gitsin başlıyayım diyorum diyetisyene o zamana kadar yine elimden geleni yapayım....

nasıl fikir ?:KK51::KK51:
Çok iyi fikir canım.

Valla hi sinir midem e vurdu istifra ediyorum sabahtan beri... kızlar inşallah yarindan itibaren sağlıklı beslenme ve eski duzenime geri dönüyorum. 31 inde başlama kararı aldimda içine ettiler...

Bitki çayı yapıyorum bol bol ve meyve,
Çok ağırsa tabiki doktora götürüyorum
çok güZel bizde bitki çayı ve meyve tercih ediyoruz birazda bitkisel bir ilaç var onu kullanıyorum okyanus suyu falan

Geçmiş olsun kaptanım. İnşallah çabuk atlatırsınız.

Ya biraz masraflı oluyordur tabi ama Türkiye’de Pazar var ordan çok şanslısınız burda et ucuz sebze pahalı

Çok güzel bir menü canım afiyet olsun :) :)Yürüyüş olmamış evde dinlenseydin kendini yormasaydın :)
vallaji bu diyet işine başladım spor sağlıklı beslenme falan öyle dinçleştim ki daha hayatta hareketi hayatımdan çıkartmam

Canim , ben hasta olmasin diye oncede onlem almaya calisiyorum tabii yine hasta oluyor ama hafif geciriyor...
Her sabah 1 bardak portakal suyunun icine pekmez koyuyorum cok iyi geldi vucud direncine...
Harnup pekmezi veriyorum 1 tk hergun.
Ihlamur bal limon karisimini aksamlari
veriyorum..
Hergun mutlaka meyve yediririm..
Hergun kuruyemis veririm...
Öksürük icin ayaklarinin altina vikis sürüyorum biraz iyi geliyor tavsiye ederim.
Atesi 38.4 gorunce mutlaka dr goturuyorum cunku korkarim atesten...
Tabii biz nekadar bakarsak bakalim okul ortamından aliyorlar hastaligi...
Gecen sene kizim ilk krese basladi cok hastalanmisti ben panik haldeydim bana bi dr gecen sene uzulme annesi aksine sevin bagisikligi guclenecek hic hastalanmayan cocuktan korkun dedi. ...
aynen öyle ateşten korkmayın diyorlar ben 40 derece ateşi görünce acile götürdüm 38 39 bize normal
Ama ayak altına viks çok iyi fikirmiş sıkma portakala bayılıyorlar posasını bile yiyorlar
Ihlamur bulmam lazım evde ıhlamur şart bence
Tavsiyelerin çok işime yarayacak çok teşekkür ederim

Valla hi sinir midem e vurdu istifra ediyorum sabahtan beri... kızlar inşallah yarindan itibaren sağlıklı beslenme ve eski duzenime geri dönüyorum. 31 inde başlama kararı aldimda içine ettiler...
Kayinbaba ne yapiyor ki seni bu kadarcildirtmis canim...

Kayinbaba ne yapiyor ki seni bu kadarcildirtmis canim...
Bizi aradı yılbaşı günü. Görsen bir benim diyor ayaklarım tutmuyor belden asagimi hissetmiyorum biz dedik felç oldu. Hani öyle anlatiyorki soluksuz nerdeyse kostuk gittik. Kaynanam la bir acitasyon yapiyolar anlatamam. Eşim kucağında götürdü. Dr ne yapmış biliyormusun bir ağrı kesici iğne vurup gönderdi. Usutmus sun demiş. O gece yi nerdeyse orda geçirdik. Dünde yine aynı şekilde aradı eşim izinli ya biliyor bir gezmeye cikmistik iptal ettik. Eşim bir telaş ediyor ki anlatamam diyor asya kesin felç falan oldu bu adam. Götürdü yine bir iğne vurdu dr. Eve geldikten sonra da çocuklarla eğleniyor ağrı sizi yok. Ee tamam da benimde bir evim var bu kadar olmaz ki. Orda koloni gibi yaşıyorlar eltim gille 3 tane oğlun daha var evin içinde. Büyük kaynim tinlamadi bile yaw usutmus dedi çıktı arkadaşlarının yanına gitti. Böyle olurmu ya saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz. Haksizmiyim canım yaa

Naber canım görüşemiyoruz :KK200:

Evet öyle oldu bu ara. İyiyim çok şükür. Uğraşıyorum bir bebeyle :olamaz: sen nasılsın canım?

3 mil lesli yaptim :KK73::KK73:

:KK9::KK9::KK9:

Diyetisyenin verdiği listeye tam uyarsan verirsin canım. Ama liste sana fazla gelir de kafana göre bazı şeyler kısmaya çalışırsan kilo alırsın. Diyetisyenin verdiği listeyle oynamicaksın. Zaten bi hafta nasıl kilo verdiğine bi bakıyor sonra ona göre değiştiriyor

Back
X