benim bugün moralim bozuk babam ameliyat olabilir bugün doktora gidiyor :1no2:
çok geçmiş olsun hayatım.umarım kısa sürede sağlığına kavuşur baban.
günaydınlar bu arada.
bir haberim var citol aramızdan ayrıldı, bilginize.
hakkında hayırlısı.aslında kadıncağız haklı,açıkçası öyle bir durumda bende ayrılırdım.dilerim istediği kiloya hayırlısı ile ulaşır.
kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr dün akşam diyet falan hak getire ;
saat 17 de 1 adet yeşil biber+kırmızı biber+patlıcan közlemesi (daha bitmedi) bir tabak patates salatası ve 2 minicik parça derisi alınmış tavuk (ekmek kullanmadım ) sonra 20 de tarım elma yarım portakal ve yarım greyfurt (bu gidişle 55 leri görmek hayal benim için yedikten sonrada pişman oluyorum ama yerken gözüm hiç bir şeyi görmüyooo ya
--------------------------------------------------------------------------------
canım bu söylediklerini az az yani mideni şişirmeden yediysen sanırım sorun olmaz.ama koca bir mideyle masadan kalktıysan o fena işte.çünkü vücutlarımız sürekli kilo al-ver durumunda yani 1 kilo veriyoruz,1 öğün fazla yersek onu hemen alıyoruz.vücut alışasıya kadar kilo vermeye programlanasıya kadar sıkmamız lazım ama nerdeeee.senağlama
şimdi bu yemekler yenmezmi.cokacimcoook
:çok üzgünüm:çok büyük bir desteğe ihtiyacım var ya cinnet geçirecem yada kendime bişey yapmaktan korkuyorum en azından alırsam aklımdan geçenlere fırsat vermem eşime otobüs çarpacaktı dedim sen artık yürüme sağına soluna bakmadan yürüyosun dedi kötüyüm dedim ben ne yapayım dedi çıldıracammm yaa iş yerindeyim ve gözyaşlarımada hakim olamıyorum kötüyüm.ama kimseye anlatamıyorum.enyakınımdakinin umrunda değilki en uzaktaki neyapsın:çok üzgünüm:
canım benim,sıkıntını söyle diyoruz''sıkıntı yok sanırım ben abartıyorum' diyorsun.tamam içinde şüphe var ve emin olamıyorsun. gerekli kişilerle konuşmanı ve durumu ortaya çıkarmanı tavsiye ederim.yoksa bu gidişle hem işinden hem de sağlığından olacaksın.gün gelir yalnız kalman gerekirse bu iki şey sana çok lazım olacak.sağlık herdaim lazım zaten ama ekmeğini kazanan bir kadın olarak devam etmen lazım.ha diyorsan yok böyle şeyler,herşey yolunda ha o zaman kusura bakma dost acı söylermiş derler(kabul edersen tabi)''sana rahatlık batıyor''derim.bune ya böyle hayatmı geçer hergün kuruntu hergün sıkıntı gözyaşı stres.yapma sana yazık.senden bir tane daha yok.ha çok paran varsa kopyalat kendinden ama aslı iyi olmazsa kopyasıda iyi olmaz sanırım.
nereus senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim
canım benim,nereus anladığım kadarıyla 1 su bardağıyla yapmış :roflol: ben 1 çay bardağı prinçle yapıyorum,o bile fazla geliyor.ertesi güne kalıyor,su bardağını düşünemiyorum.her acıktığımı hissettiğimde 2 kaşık yada 3 kaşık artık ne kadar yersem,ama sakın mideni şişirme derim.kıvam tutturma derdi yok nede olsa suyunuda ona göre ayarlayabilirsin.
1 saat yürüdüm sanırım yarının korkusu ve heyecanı sardı beni delikafadulden
ne güzel hayatım keşke bende yapabilsem bugün hiçbirşey istediğim gibi gitmedi.bugün çok kötü bir baş ağrısıyla uyandım.ilaç içtim ama geçmedi.sabah birşey yiyemedim zaten ama öğleden sonra o halimi görünce kayınvalide zoruyla birşeyler yedim malesef.
yediklerimin içinde en ağırı 2 ad.börekti.dolma yedim ve yeşil çay içtim.çok fazla suda içemedim.gece tartılacam henüz tartılmadım.umarım kg almamışımdır.
ne güzel ev hanımları istedikleri şeklide yapabiliyolar diyetlerini yürüyüşe de çıkabiliyolar ama malesef bizim öle bi şansımız yok o yüzden gelsin kilolar
valla bende çalışsam daha iyi kilo veririm diye düşünüyorum çünkü hergün işyerine yürüyebilirim.ama şimdi olmuyor o zaman çocuğu bırakınca çalışıyorum gibi bir bahanem olacak.çalıştığım dönemlerden hatırlıyorum çok fazla birşey yemiyordum yani kendimi kolay kontrol edebiliyordum.işten gel yemek yap evi temizle falan derken hooop bakmışım uyuyorum.ama şimdi evde birşey pişse sıkıntıdan yiyesim geliyor zor tutuyorum kendimi.ne bileyim bu da benim düşüncem.
ah be kuzu sağol içimdeki kurdu ortaya dökemem eğerki sizinle paylaşırsam bilinki o kurt karşı tarafın başını çoktan yemiştir ve ben rahatlayıp size aktarmış olurum ama anlatamıyorum belkide benimki azbuçuk paranoyaklık yaaaaaaaaa boşverin ya bak şarkı söylüyorum dünya güzel kafam güzel sen güzelsin
ah ah bide kafam güzel olursa tam süper olacak ama ankaraya saklıyorum kendimi arkadaşlar bi gece dağıtma hakkımı gizli tutuyorum gelmek isteyen varsa bana bi alo desin yeter yani alkol anlamında aklınıza gelmesin bi gece çıkacam eğlenecem bağıra bağıra şarkı söyleyecem dans edecem ağlayacam tekrar gülecem kahkaha atacam uf uf ankara ankara güzel ankara seni görmek ister ben bahtı kara

delikafadulden:teytey::sm_cool::çok üzgünüm::teytey::sm_cool::dance: ruh halimi anlatabiliyordur bu resimler
inşallah içindeki kurt kelebektir.

bu arada ben ankara manyağı sayılırım.evlenmeden önce eşim orda çalışıyordu ve ben sürekli kaçamaklar yapardım yanına giderdim.ayağımın tozuyla ssk ya gider bir güzel eğlenirdik.o zaman gölge oyunu diye bir grup vardı ve harikalardı.şimdi nerdeler bilmiyorum.evlendikten sonra 1 kere gidebildik.ama gözümde tütüyor,gerçi ordaki arkadaşların hepsi evlendi farklı şehirlerde oturuyorlar onlar olmadan eski tadı olurmu bilmiyorum ama öğrenmeyi çok isterim.eğerki sakarya cad.falan gidersen benden çok selam söyle valla aştiyi bile özledim.
:çok üzgünüm:
ben işten geldim yoruldum ama mutluyum biliyorsunuz hafta bitti benim için yarın izin günüm evdeyim rahatladım. Ayrıca bugün kızımızı annemlere bırakıp konsere gideceğiz eşimle, 7.5 aydır başbaşa bir sinemaya gitmiştik, bu da 2 olacak. El ele yürümeyi özledim, hep birimizin elinde bebek arabası falan oluyor.
melis o kadar özendim ki size,inşallah çooook güzel bir gece geçirirsiniz.

biz uzun zamandır tek başımıza çıkıpta birşeyler yapamadık.inan bende o özlem içindeyim.gerçi burası küçük şehir,ilçe yani burda sürekli konserler olmuyor ama sinemaya bile gitmedik öyle elele nerdeeee.dediğin gibi birimizde çocuk birimizde arabası bilmem nesi falan.sabır diyorum o günlerde gelecek ama umarım biz yıpranmayız.çünkü ben rahatlığına çok düşkün bir insanım daha doğrusu insandım ve çocuklu hayat bana epey zor geldi.galiba birazda yaşadıklarım beni çok yıprattı.umarım yavrum sağlığıyla büyür ve bizde kocamla onu parklara hatta sinemalara götürürüz inşallah.(cümlemize dilerim) :Saruboceq: