Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler Arkadaşlar :KK36::KK36::KK36:

Haftasonu yoğunluğundan dolayı gelemedim maalesef kusura bakmayın...

Menümü yazıp çıkacağım yarın kaldığımız yerden devam ederim bolca:KK6::KK6::KK6:

🎀🎀19 Mayıs 🎀🎀

🍅🍅Sabah 10:30🍅🍅
2 yumurtadan menemen
Salatalık & 2 kk Beyaz peynir
1 dl ekmek & 1 ceviz
Çay

🍊🍊Akşam 16:30🍊🍊
5 yk barbunya
1 kase yoğurt

🥒🥒Ara 19:30🥒🥒
Domates Salatalık peynir

🍵🍵Saat 21:00🍵🍵
Çay
2 hurma 3 badem

🍸🍸🍸 Su = 3.5 lt
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor = Bol Ev temizliği 😩😩😩

Menu
Sahur
BIr dilim kepek ekmegi
Biraz beyaz peynir
Bir domates
8 zeytin
Yesil cay

Iftar
Yarim kepce yogurt corbasi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi sulu kofte
Salata

Kahve sutlu
2 hurma
2 litre su

Sucuğu kendin mi yapıyordun.masallah :) hamaratsin baya.annem yapardı.çok zor olduğunu hatırlıyorum :)
Canım aslında o kadar pratik bir yolu varki kıymayı baharatlandiriyorum strecin içine koyuyorum sariyorum sıkı sıkı sucuk gibi şekil alıyor sonra buzluğa atıyorum yiyeceğim zaman kesip kesip kullanıyorum tavada dagilmiyor yoksa büyüklerimizin yaptığı gibi kurubagirsaga yapmiyorum o zor çünkü

Haftasonu olması münasebetiyle bugün giremedim şimdi geldim
Sahur :
Beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği

İftar : 1 kase Buğdaylı yoğurt çorbası
Kıymalı- ıspanaklı içli köfte ( haşlama ) 3 adet
Menemen 3 yk

Su 2 lt spor 3 saat çarşı gezdik alışveriş yaptık

Menümü yazıp çıkacağım yarın kaldığımız yerden devam ederim bolca:KK6::KK6::KK6:

🎀🎀19 Mayıs 🎀🎀

2 yumurtadan menemen
1 dl ekmek & 1 ceviz
Çay

5 yk barbunya
1 kase yoğurt

Domates Salatalık peynir

Çay
2 hurma 3 badem

🍸🍸🍸 Su = 3.5 lt
Menun güzel akşam ogunune salata yada sebze yemeği de ekleyebilirdin onun dışında güzel afiyet olsun

Herkese merhaba arkadaşlar
Kendimi tanıtayım.
Ismim Betül.
32 yaşındayım. Okul Oncesi ogretmeniyim. Istanbulda oturuyorum.
Evliyim 2.5 yas ve 6 aylik iki oglum var. Su an hala dogum iznindeyim, emziriyorum.
Kilo gecmisim ise soyle,
Cocukluk yillarim normal kilo. 8.sınıfta sinavlara hazirlanirken kilo almaya basladim sagliksiz beslenme aliskanliklarimin kokeni o zamana dayaniyor. Ondan sonra da hep kilo fazlam oldu.
Boyum 162 universitede ortalama kilom 63tu.
Hayatimda bir tek sozlenecegim zaman rejimle 58 kiloya dusmustum. Sonra nisanda 61 düğünde 63 evlendikten sonra 70e dogru...
Ilk cocuguma 71 kiloyla hamile kaldim. 81le doguma gittim . Onlari vermistim tekrar 73e inmistim ki tekrar hamile kaldim. Yaklasik 84le doğuma gittim yine.
Ama su anki kilom 82.
8 aylik hamile gibiyim yani :))
Çok uzun yazdim galiba kusura bakmayin..
Ağustosun sonu gibi tasinicam artik yeni bi sayfa acmak istiyorum dolap her beden kiyafetle dolu. Tasinirken kilolarimin bi kismini vermis olmak ve dolabimdaki gereksiz seylerden de kurtulmak istiyorum.
Boyle iste. Hedeflerim sirayla
Dogum oncesi kilom 71
Sonra hayat ortalama kilom 63
En sonra da ideal kilom olan 58-58 e inmek.
Onumde cok uzun bir yol var farkindayim ama artik bir ileri 2 geri olsun istemiyorum..
Hoşgeldin canım bende Ocak ayında başladım doğum kilomdan kurtuldum ama hedefim uzun yinede inşallah sende hedefine bı an önce ulasirsin

Oooyyy masallah kuzuya aferim.... anaokuluna gidince sizde bizimki gibi tepki alacaksiniz ogretmenden yeter bisey ogretmeyin diye 😂😂 benim kiz simdi istiklal marsi on kitayi ezbere biliyor.... evde milli duygularimiz tavan yapti valla... hazir ola geçiyoruz 10 kitayi o okuyor dili donmedi kelimelere yardim ediyorum..😂😂😂
Maşallah kuzulara :nazar:
Bakalım çok merak ediyorum okulda neler yaşayacağımızı 🤗

Kızlar betuld betuld benim 13. Takıma ilk geldiğim yıl birlikte yarıştığım arkadaşım. En eski 13. Takım üyelerinden. Hatta Betül Konya’ya geldiğinde görüşmüştük. Hatırlıyorsun dimi Betül? Ben hayal meyal hatırlıyorum sanki çiğköfte yemiştik :KK70:
Hatirlamaz olur muyumm hatirliyorum tabii. :))

🎀🎀19 Mayıs 🎀🎀

2 yumurtadan menemen
1 dl ekmek & 1 ceviz
Çay

5 yk barbunya
1 kase yoğurt

Domates Salatalık peynir

Çay
2 hurma 3 badem

🍸🍸🍸 Su = 3.5 lt

hafta sonu gelsin diyoruz ama oda jet hızıyla geçiyor :(

menün güzel afiyet olsun

Senin kilonda olmayı çok isterdim canım 🤗
Ben boğazına çok düşkün biriyim yani miktar olarak çok yemiyorum ama çeşit olarak yerim herşey yerim hiç ayırt etmem ıvır zıvır severim herkes gibi fast food çok bayılmıyorum genelde sulu yemekçiyim ve hamur işlerine bayılırım beş çayları menüleri favorimdir eşimde çok düşkün yemeğe hamburger için Amerika’ya gider hiç abartmıyorum (gitti de) :KK70: diyette çok zorlanmadım açıkçası karnım hemen doyuyor ama gözüm aç :) senin kilonda başladım burada arkadaşların sayesinde verdim hiç kopmadım buradan sana tavsiyem kendine rakip bul kesinlikle çok etkiliyor bilmiyorum ben yarışı seviyorum M merve4416 neredesin arkadaşım haydi50 kilo olma yolunda kapışalım ;)

Back
X