• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok çok sevindim güzel bir hamilelik geçir inşallah :) burası uğurlu geldi desene
ilk etapta sanırım öyle zaten her 6 ayda bir muayeneye gidiyorum o zaman hep memeleri kontrol ediyor
inşallah Korurum diye düşünüyorum 55 TEn yukarı çıkmaman lazım
inşallah :) teşekkür ederim
eve sokmamak en güzeli
Benim için mümkün değil eşim alıyor çocuklar yiyor
:KK43:

ya bizimde mümkün degil yani ama uzaklaşmak lazım

Merhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum😭😭

allah bir çıkış yolu versin inşallah
ama kadro açıldıysa sana nasıl göndermiyorlar ya

Merhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum😭😭
Seni zorla ordami tutuyorlar bide mobing mi uyguluyorlar ülkemizde kadınların yaşadığı bir durum ne yazikki zorunlu hizmet nekadar süre
İnsanın istemediği bir ortamda zorunlu olarak kalması çok kötü Rabbim bir çıkış yolu açar inşallah

Benim bildigim kadariyla eski eşler ayni ilde olmasin diye tayin bile yapiyorlar...

Ben ramazanda formdan düştüm ya hiç bir şey yapmaya fırsat bulamıyorum. Pek çok işimi bitiremeden ne zaman akşam oluyor farkında değilim. Zaten iftardan sonra hemen yatma vakti geliyor. Ben genelde ramazanlarda böyle oluyorum ya. Uykusuz, yorgun :ruh:
bende ya günden hiç bişi anlamıyorum hemen akşam oluyor
Bende yaz meyvelerini cok seviyorum... ozellikle kiraz , kavun ve üzüm.. ama kavun ve üzüm diyettekilere pek onerilmiyor....:KK43:
ayy bende bayılırım kiraz kavuna .
Diyettekilere nerde tatsız tutsuz şey var o öneriliyor .
O yüzden napıyoruz :KK76:
Diyet yapmıyoruz :stop:
Sağlıklı besleniyoruz :KK48:
Hepsinden yiyoruz :sus:
Bu aralar baş dönmelerim göz kararmalarım oluyor. Açlıktan muhtemelen ama yine de sabah gidip tahlil yaptırdım. Hem kan değerlerime baktırdım hem de beta hcg :olamaz:
:KK51:Beta hcg..
Bende de gelen giden yok bekliyorum hala

Merhaba kızlar;

Ben yine bebe başı beklerken uyuyakaldım. Dün menümü paylaşamadım. Benim başım eşimin yeme durumuyla belada. Onunla yerken nefsimi köreltmek çok zor.

Ben menümü daha yeni paylaşabiliyorum. Daha düzenli olacak işallah bundan sonra

Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
1kk beyaz peynir
6 tane zeytin
2 küçük dilim helva
domates salatalık, şekersiz çay

Ara 10.00 : 3 ceviz

Öğlen:12.00 (işyerinde çıktığı için yemek zoruna kalıyorum)
6 yk pirinç pilavı
1 tavuk but (ne yazık ki kızartma)
Salata
1 kase yoğurt çorba

Ara:şekersiz türk kahvesi15.00

Akşam 19.00
7 yk kıymalı makarna
1 kase yoğurt

bende ya günden hiç bişi anlamıyorum hemen akşam oluyor
ayy bende bayılırım kiraz kavuna .
Diyettekilere nerde tatsız tutsuz şey var o öneriliyor .
O yüzden napıyoruz :KK76:
Diyet yapmıyoruz :stop:
Sağlıklı besleniyoruz :KK48:
Hepsinden yiyoruz :sus:
:KK51:Beta hcg..
Bende de gelen giden yok bekliyorum hala
Ay bi 55 gorsem ondan sonra kendime az az yeme izni verecem 60 a kadar yolum olur 60 gorunce tekrar sıkı diyet 😂😂

Merhaba kızlar;

Ben yine bebe başı beklerken uyuyakaldım. Dün menümü paylaşamadım. Benim başım eşimin yeme durumuyla belada. Onunla yerken nefsimi köreltmek çok zor.

Ben menümü daha yeni paylaşabiliyorum. Daha düzenli olacak işallah bundan sonra

Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
1kk beyaz peynir
6 tane zeytin
2 küçük dilim helva
domates salatalık, şekersiz çay

Ara 10.00 : 3 ceviz

Öğlen:12.00 (işyerinde çıktığı için yemek zoruna kalıyorum)
6 yk pirinç pilavı
1 tavuk but (ne yazık ki kızartma)
Salata
1 kase yoğurt çorba

Ara:şekersiz türk kahvesi15.00

Akşam 19.00
7 yk kıymalı makarna
1 kase yoğurt
Canım çok karbonlu bir menü olmuş öğlen pilavı yemeyebilirsin diğerlerini ye yogurtta götür yanında orda yoksa yada salata
Akşam makarnada olmamış akşam protein ağırlıklı beslenmek lazım öğlen pilavı yedin diyelim akşam bı daha yememeliydin evde yemekmi yok menemen yap ye senin için daha iyi olur

Günaydın bile diyemedim kızlar yaaaaa:KK61::KK61::KK61:

Asker alımı varmış. Sabah saat 08:30 da bi başladık kayıt vermeye 12:00 ye kadar sadece 15 dk mola verdim. Oruç oruç mahvoldum. Hastanede öğle arası dinlenecek yer yoktu bende eve geldim. Hava çok sıcak

Günaydın bile diyemedim kızlar yaaaaa:KK61::KK61::KK61:

Asker alımı varmış. Sabah saat 08:30 da bi başladık kayıt vermeye 12:00 ye kadar sadece 15 dk mola verdim. Oruç oruç mahvoldum. Hastanede öğle arası dinlenecek yer yoktu bende eve geldim. Hava çok sıcak

hastanede mi çalışıyorsun

IMG_7117.webp

• dytnazliyuksel
    Tartılar böyle iniyor çıkıyor
    O yüzden diyorum ki her gün tartılma moralini bozma
    Gün geliyor nerede hata yaptığını biliyorsun
    Gün geliyor her şey doğru giderken tartıda tık yok
    Bazen günde üç kere tuvalete çıkıyorsun,
    Bazen hiç
    Bazen Çok güzel uyuyorsun
    Bazen uykudan eser yok
    Bazen turşunun tuzun miktarını kaçırıyorsun
    Regli oluyorsun, stres, Gerginlik,hafif bir nezle
    Bakıyorsun yine tartı oynamış
    Günlük kalorin dünkü ile aynı ama dağılım akşama kayınca yani düne göre akşam biraz fazla yiyince dolayısıyla sabah fazla çıkıyorsun.
    Bazen egzersiz yapıyorsun terleme ile fazla suyu atıyorsun vücuttan
    Hopp ertesi gün az çıkmışsın

O gün tartı daha azsa= başarılı, süper
    Tartı biraz fazla ise=başarısızsın iradesiz, çalışmayan metabolizma

Ama görüyorsun ki tartı bir tek senin yediklerine bağlı değil

Kısaca her gün tartıldığında Düzenli bir iniş elde etmemen Gayet normal vücudun akışı bu çünkü...
    Vücudun ben sağlıklıyım diyor aslında
    Sadece hassas Her şeyden etkileniyor

Önemli olan haftalık aylık on günlük Periyotlar
    Bazen tartı değil Mezura ile ölçdüğünden ve karın çevresi yine güzel bir ölçüm olabilir...

Tartıdan uzak kalma
    Ama tartıya da bağımlı olma
    Tartı ilerleyişi görmeye yarayan araçlardan sadece bir tanesi
    Yediklerini, alışkanlıklarını değiştirdiğin, Ve bu değişiklikleri hayatına adapte edebildiğin sürece Sağlıklı kiloya varacak ve onu koruyacaksın❣️🙂

Back
X