- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Yaniii ay korkutma beni yaaa bende olamadimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaniii ay korkutma beni yaaa bende olamadimm![]()
kaç yaşında kızın ? ya aradaki yaş farkı az olması bence iyi paylaşacak çok şeyleri oluyor
inşallah hayırlısı olur canımArkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)
ayy çok şaşırdımKızlar ilk haberi size veriyorum.
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg 207 çıktı
gulenyuzumsunsen sende git tahlil yaptır artık bence
Bebişin 10 aylık mı canım , benim de iki çocuğumun arasında 20 ay var birazcık zor oluyo ama çok güzel oluyo. Hakkında hayırlısı olsın inşallah . Sağlıkla olsun herşey .Değer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.
Ay değil de biz tehlikeliyiz ya
10 aylık daha![]()
Canım senin kaç tane çocuğun vardıO cevredekilerin agzina kürekle vurasim.var öyle böyle degil![]()
eğer iki çocuk düşünüyorsan bencede mutlu ol canım... ikisi bi arada büyür evet zorlukları olur ama sonrası çok güzelDeğer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.
bi tahlil yaptırsana canımYaniii ay korkutma beni yaaa bende olamadimm![]()
inşallah hayırlısı olur canım
ayy çok şaşırdımDeme madam ya
Aslında çocuk istiyorum ama şu an mı bilmiyorum
bazen diyorum hepsi bir büyüsün bazen diyorum acelem yok ama kısmet bakalım ya
Korkuyorum test yapmaya
Bebişin 10 aylık mı canım , benim de iki çocuğumun arasında 20 ay var birazcık zor oluyo ama çok güzel oluyo. Hakkında hayırlısı olsın inşallah . Sağlıkla olsun herşey .
Ay değil de biz tehlikeliyiz yailk çocuğumda bir gün geçince başlamıştım test yapmaya şimdi 8 gün geçti yapamıyorum eşime de söylemedim geçiyo diye
![]()
ya klasik bir söylem ama peşpeşe büyüycekler
kardeş ihtiyacı olmayacak ikisninde çok güzel
ayyy merak ettim şimdi bende ayyy yap bir test ben şimdiye 10 tane test harcamıştım hahahAy değil de biz tehlikeliyiz yailk çocuğumda bir gün geçince başlamıştım test yapmaya şimdi 8 gün geçti yapamıyorum eşime de söylemedim geçiyo diye
![]()
eğer iki çocuk düşünüyorsan bencede mutlu ol canım... ikisi bi arada büyür evet zorlukları olur ama sonrası çok güzel)
ne zaman bidaha tahlil yaptıracan canım ?3 yaparım diye düşünüyorumben hep iki tane peşpeşe yaparım onlar biraz büyüyünce bi tane daha yaparım diyordum. Ama ilk doğumdan sonra vazgeçmiştim
ama nasipte varmış
![]()
ben de mi bitane doğursamtakımca hamileler topiğine takılırız hahahah
![]()
ne zaman bidaha tahlil yaptıracan canım ?
aaaa hadi inşallah güzel haberlerle gidersinPazartesi giderim canım zaten salı günü de memlekete gideceğim
hahahahHadi sende doğur kııızzz![]()
daha haber beklediğimiz mumu ve gülenyüzümsensin varHamile misin![]()