• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)
inşallah hayırlısı olur canım 😊
Kızlar ilk haberi size veriyorum.
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg 207 çıktı :KK57:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen sende git tahlil yaptır artık bence
ayy çok şaşırdım 😊Deme madam ya 😊 Aslında çocuk istiyorum ama şu an mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bazen diyorum hepsi bir büyüsün bazen diyorum acelem yok ama kısmet bakalım ya 🙄Korkuyorum test yapmaya :KK17:
Değer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.
Bebişin 10 aylık mı canım , benim de iki çocuğumun arasında 20 ay var birazcık zor oluyo ama çok güzel oluyo. Hakkında hayırlısı olsın inşallah . Sağlıkla olsun herşey .

Değer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.
eğer iki çocuk düşünüyorsan bencede mutlu ol canım... ikisi bi arada büyür evet zorlukları olur ama sonrası çok güzel ;))

inşallah hayırlısı olur canım 😊
ayy çok şaşırdım 😊Deme madam ya 😊 Aslında çocuk istiyorum ama şu an mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bazen diyorum hepsi bir büyüsün bazen diyorum acelem yok ama kısmet bakalım ya 🙄Korkuyorum test yapmaya :KK17:

Bebişin 10 aylık mı canım , benim de iki çocuğumun arasında 20 ay var birazcık zor oluyo ama çok güzel oluyo. Hakkında hayırlısı olsın inşallah . Sağlıkla olsun herşey .

Evet zor olacak ama bi şekilde olur Allah kolaylığını verir inşallah

Ay değil de biz tehlikeliyiz ya :rolleyes:ilk çocuğumda bir gün geçince başlamıştım test yapmaya şimdi 8 gün geçti yapamıyorum eşime de söylemedim geçiyo diye 😁

Yap canım artık sende. Ben senden de şüpheleniyorum :rolleyes:

ya klasik bir söylem ama peşpeşe büyüycekler
kardeş ihtiyacı olmayacak ikisninde çok güzel

Hayırlısı canım 🥰

eğer iki çocuk düşünüyorsan bencede mutlu ol canım... ikisi bi arada büyür evet zorlukları olur ama sonrası çok güzel :KK66:)

3 yaparım diye düşünüyorum 😂 ben hep iki tane peşpeşe yaparım onlar biraz büyüyünce bi tane daha yaparım diyordum. Ama ilk doğumdan sonra vazgeçmiştim 🤣 ama nasipte varmış 🥰

Back
X